Cau lidi, mam problem s treti mapou Culinam III, hraju to snad po desaty a pokazdy me dostane zelenej nabusenec bud Balistak nebo ten druhej. Obsadil jsem mesto v pravym hornim rohu, zkousel jsem se probojovat dolu ale marne. Tusim ze tu bude nejaka finta, zkousel jsem se zelenymu vyhejbat, ale vzdycky me dostal. Co delam blbe? Diky za radu/y!
Furat
Culinan 3 mapa
Re: Culinan 3 mapa
Dik za odkaz ale to se tyka 4 mapy ja mam problem s tou treti.
Odkaz je spravny, nechtel jsem zacinat novy topic, tak jsem se ptal na to same.Taky s tim mam problem, ale ted nemam cas na hrani, tak jsem se tim jeste nezabyval.
konik wrote:Odkaz je spravny, nechtel jsem zacinat novy topic, tak jsem se ptal na to same.Taky s tim mam problem, ale ted nemam cas na hrani, tak jsem se tim jeste nezabyval.
No ted na to koukam, ze se dole o tom pise. Jsme spis pro zacit novy topic, protoze nez jsem se zeptal tak jsem to zkousel najit a kdyby si ho zalozil tak bych tam mozna odpoved nasel
Já jsem s tím žádný větší problém neměl - při normální obtížnosti (o heroické neumím říci nic). Každopádně je dobré na zeleného vyrazit co nejdříve. Chce to hned v prvním týdnu. Jde o to, že má tři hrdiny, každý má určitou armádu a on si ty armády potom spojí do jedné...
Activator wrote:Já jsem s tím žádný větší problém neměl - při normální obtížnosti (o heroické neumím říci nic). Každopádně je dobré na zeleného vyrazit co nejdříve. Chce to hned v prvním týdnu. Jde o to, že má tři hrdiny, každý má určitou armádu a on si ty armády potom spojí do jedné...
OK zkusim to, uz me to ale s..e protoze to hraju porad dokola a ten Balistak s tou svoji 4x strilejici balistou, to je k zblazneni.
Dik Furat
Tak jsem to dal
Postup byl priblizne nasledujici - na zacatku hned pro kouzlo Ozivovani mrtvych, je v podzemi na severozapade, pak co nejrychleji doprostred mapy kde ma zeleny prvni mesto. Po dobyti mesta a doplneni zdroju (k nekro jednotkam jsem dokupoval jenom enty, jednorozce a druidy) co nejrychleji k druhemu mestu na severovychode. Po dobyti a doplneni zdroju se objevil Balistak tak jsem se na nej hned vrhnul a sejmul ho. Nastesti jedine kouzlo keter pouzival byl Odklon strel takze to vcelku slo. Pidloocko si vylamal zuby na mestu kde zustala mala posadka a tim jsem mel dva nejsilnejsi hrdiny zelenyho z krku. Pak uz to bylo na pohodu, nejdriv mesto na jihozapade, pak vycistt mapu, sejmout cervenyho a hnedyho (ten jenom drepi v podzemi takze jsem si nejdriv privolal par posil a pak sell do nej), no zaverecnej trpaslik uz byl jen takovej bonbonek na konec 
Kurva u tyhle mapy jsem se po dlouhy dobe docela zapotil, uz jsem s tim chtel seknout
Diky Activatorovi za ten hlavni impuls - Každopádně je dobré na zeleného vyrazit co nejdříve. Chce to hned v prvním týdnu. Jde o to, že má tři hrdiny, každý má určitou armádu a on si ty armády potom spojí do jedné...
Pekna kampan, diky Furat.
Kurva u tyhle mapy jsem se po dlouhy dobe docela zapotil, uz jsem s tim chtel seknout
Pekna kampan, diky Furat.
Tak jsem taky pokrocil, ale jenom pri snizeni obtiznosti na easy. Utkat se se zelenym v 1. tydnu a predtim sebrat kouzlo oziveni mrtvych je nemozne! Hned po startu jsem sel do podzemi(bojoval jsem jen s jednorozci u vchodu) a kdyz jsem vysel ven tak byl posledni den 1. tydne. S obavanym balistakem jsem se setkal az 3. tyden a byl opet narocny(predtim jsem znicil Pidloocka a zabral 1 hrad). Nastesti s lehkou obtiznosti jsem ho byl schopen porazit(s velkou ztratou). Opravdu je to tezka mapa.