potrebuji poradit mam patch 3,58f na wog wog hraji už asi rok, mam opravu peče aby mě vyg fungovala nevypadaval vše funguje skvěle super už bez vypadku atd... ale existuje pach "Samagosa" jsou zde 4 nove budovy doly na mirith,a dalši vymoženosti ale nevim jak tento script nainstalovat poradi te mi někdo? problem je že tento script je starší než upgrate 3.58f! děkuji
Máj zajímavější problém, k nainstalování WoGu je třeba h3wupd.exe a adresář update. Obojí nemám ve hře, co stím? Pomůže reinstall? Lebo když sem to už párkrát instaloval nikdy mi ta možnost nepřibyla
Ahoj, mám jiný problém. Nainstaluju wog bez problémů, ale když zapnu hru sekne se mi o konec hry. Nemá někdo tušení čím to je? Zda servis pakem, windowsem nebo jiným nastavením?
Dobrý den právě jsem stáhl datadisk k počítačové hře Heroes of might and magic 3 stáhl jsem datadisk Heroes of might and magic 3 In the wake of gods a nejde to nainstalovat protože to něco potřebuje asi češtinu protože tam byly dva jazyky a přes ně to nefungovalo asi to potřebuje češtinu tak jsem se snažili jí tam nainstalovat a řídil jsem se textovým dokumentem čti mě jako první jsem měl nakopírovat soubor cz358f_b100.wog do adresáře počítačové hry Heroes 3/update nebo Heroes 3 complete/update a nevím jestli jsem to udělal dobře nakopíroval jsem to do koupené počítačové hry Heroes of might and magic 3 complete a ještě jsem to nakopíroval do stáhlého datadisku Heroes of might and magic 3 In the wake of gods nevím kam se to má správně nakopírovat prosím pomožte a poradte vysvětlete mi to nebo mi to rovnou nakopírujte do určitého místa potom jsem měl spustit h3wupd.exe,který se nachází v adresáři Heroes 3 nebo Heroes 3 complete a díval jsem se do koupené počítačové hry Heroes of might and magic 3 complete a ještě jsem se díval do stáhlého datadisku Heroes of might and magic 3 In the wake of gods a nenašel jsem to nevík kde to je prosím poradte vysvětlete ni to nebo mi to rovnou spustte prosím nainstalujte mi tam tu češtinu podle pokynů z textového souboru čti mě nebo mi to celé poradte a vysvětlete děkuji Lukáš Daněk