Skill wheel
Skill wheel
Možná jsem lama, ale nepochopil jsem, jak se zachází se Skill Wheelem, který je možné si odsud stáhnout - mám v tom prostě hokej, vůbec se v tom neorientuju, je to pro mě silně zmatečné.
Je někde nějaký podrobný návod, jak z téhle pomůcky vytěžit maximum? Nějak ho na těchto stránkách nemůžu najít.
Ještě dodatek - jde mi konkrétně o dovednosti z Heroes 5.
Je někde nějaký podrobný návod, jak z téhle pomůcky vytěžit maximum? Nějak ho na těchto stránkách nemůžu najít.
Ještě dodatek - jde mi konkrétně o dovednosti z Heroes 5.
-
LordThonar
-
LordThonar
Ty schopnosti uprostred kruhu jsou specificke schopnosti pro dany hrad, stejne jako ty 4 v pravo nahore ktere jsou mimo kruh. Ty uprostred jsou u kazde rasy jine a navic potrebuji mnoho levelu a presne investovanych doved bodu aby jsi je zpristupnil, asi bylo pro grafiky nejjednodussi udelat je doprostred 
-
LordThonar
Pokud hledas ktera dovednost primo zavisi na te na kterou jsi kliknul tak se podivej na ni, bud jsou z ni videt sipky k dalsim dovednostem (v tom pripade je ta dovednost potreba pro dosazeni jine dovednosti) nebo z ni nic nevede (resp. vede jenom k ni) a v tom pripade je to slepe dovednostni rameno.
Shinnare wrote:jo to kolo je dobra vec, ale celkem me stve, ze nekteri hrdinove vubec nemuzou dosahnout toho ultimatniho skillu. protoze maj napr. pocatecni skill luck-magic resistance a kvuli tomu nedokonci luck radu potrebnou pro ten ultimate...((( coz me celkem nasvalo.
Mno mna skor nasere ked som uz blizko dosiahnutia ultimatneho skillu a dostanem v ponuke nejake skilly uplne od veci
- SirChristian
Re:
co tak prerobit skill wheel tak aby predvolene zobrazenie bolo vzdy rasy rovnakej aku ma dany hrdina?
bolo by to mozne?
inak to je fakt takmer dokonale klobuk dole
bolo by to mozne?
inak to je fakt takmer dokonale klobuk dole
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.