Vítěz: Lord Michal
Lord Michal - Cenarius
Nekropolis (Orson) - Sylvan (Wyngaal)
Velmi pěkná i když jsem prohrál
Spectral wrote:Typ hry: Válka
Potvrzuji prohru
Spectral - Montezuma3
Sylvan(Anwen) - Peklo(Jezebeth)
První tejden se mi celkem dařilo , ale když sem 2 den 2 tejden šel na sfingu a tipnul sem si špatně tak muj první hrdina (Ossir) to nepřežil...Tak sem si koupil Anwen s kterou sem to (Naštěstí) dohrál , u 3 sfingy sem si znova špatně tipnul lehlo mi tam 8 draků a všechno možný xD zbyl mi jeden blbej strom xD. Nakonec když už sem nasbíral nějákou armádu tak sem se dopracoval doprostřed kde mě Montezuma dorazil![]()
Díky za hru
Lord Michal wrote:Spectral wrote:Typ hry: Válka
Potvrzuji prohru
Spectral - Montezuma3
Sylvan(Anwen) - Peklo(Jezebeth)
První tejden se mi celkem dařilo , ale když sem 2 den 2 tejden šel na sfingu a tipnul sem si špatně tak muj první hrdina (Ossir) to nepřežil...Tak sem si koupil Anwen s kterou sem to (Naštěstí) dohrál , u 3 sfingy sem si znova špatně tipnul lehlo mi tam 8 draků a všechno možný xD zbyl mi jeden blbej strom xD. Nakonec když už sem nasbíral nějákou armádu tak sem se dopracoval doprostřed kde mě Montezuma dorazil![]()
Díky za hru
Hoši jedni a co takhle si dát reload po nepovedené sfinze?
Rigo wrote:Typ hry: Válka
Vítěz
Rigo- Hook
Hvozd(Anwen) - Tvrz(Garuna)
Vše šlo podle plánu a závěřečná bitva netrvala ani 5 minut, když padali jednotky a balista na jednu ránu, skoro mi bylo soupeře líto. Ale jinak moc pěkná hra a zajímavě navržená mapa. SKřeti pocítili zlobu lesa.