Nejlepší nekromant

Vše ohledně hradu Nekropole

Nejlepší necromancer

Lucretia, upíří princezna
3
7%
Naadir, lovec duší
6
15%
Raven, požírač duší
1
2%
Zoltan, vysavač kouzel
4
10%
Deidre, bánší
11
27%
Kaspar, balzamovač
6
15%
Orson, pán zombií
1
2%
Vladimir, oživovač
9
22%

Total votes: 41

Ervd

Re: Nejlepší nekromant

Post by Ervd »

Deidre
Ervd

Post by Ervd »

Eru wrote:Tak jsem si přeinstaloval ToE a doufal, že mi Deirdre bude zase (jako v H5, H5 HoF) normálně fungovat. Funguje, ale...

Udělal jsem test a něco se mi nezdálo:

V popisku Deirdre se píše: "Účinnost schopnosti kvílení bánší se s novými úrovněmi hrdiny zvyšuje."
Realita je opačná. Nezvyšuje. Na 1. i 30. úrovni způsobuje Kvílení bánší "-2 k morálce a štěstí a -10 % k iniciativě" (klasicky "-1 k morálce a štěstí a -10 % k iniciativě"). Neprodlužuje se ani délka trvání. Rozdíl tedy je pouze "-1 k morálce a štěstí".

Osobně jsem s Deirdre skončil. Schopnost mi nevyhovuje.

no jo ale diky tej schopnosti ti nabihaj dalsi skvely schopnosti tromors twilight a mozna neco dalsiho nevim hral sem za nemrtvi jen jednou, kazdopaden twilight a tromors jsou super;)

edit: ja myslel ze je ona ma tuto chopnost, ale jak sem zjistil, tak to ji muze mit kazdy, takze muj post je nesmysl :D
Coach

Post by Coach »

Tak to máš teda pravdu, plácáš páté přes deváté...

1) Je to Deirdre a ne Deidre, v tabulce je to totiž špatně napsané.
2) Je to tremors a ne tromors.
3) Twilight a tremors jsou dobré podskilly, ale uniká mi, proč si je uvedl zrovna u nekra.

Připomínám, že twilight pasivně zvyšuje spell power light a dark magie o +3 body. Dark se dá využít, ale light? Nekro nemá přílliš light kouzel k dispozici, protože mají mage guildu zaměřenou na dark a sumoning.
Mělo by smysl o tom přemýšlet s eagle eye, ale tu si neuvedl. A konečně, největší zakopaný vtip je v tom, že twilight patří do light, které s nekromantem ne a ne a nepadá (jen 2% šance). Kdy jsi viděl naposledy nekromanta s lightem??

Tremors umožňuje kouzlu zemětřesení (sumoning magie) dávat jako bonus menší dmg a stuning efekt jednotkám za hradbami. Což nekromant ovšem nepotřebuje, protože může disponovat hned třema létajícíma a dvěma střeleckýma jednotkama, takže problémy s dobýváním je to poslední, co bude nekromanta tlačit v patě.
Navíc jako kouzlo třetí úrovně ze sumoning magie je zemětřesení obecně považováno jasně za nejhorší .
Rychlík

Post by Rychlík »

Podle mě Deidre smůla i morálka protivníkovi se hodí vždycky k tomu za 0 many ;)
GoodMan

Post by GoodMan »

Prosím Vás, teď jsme začal HeroesV hrát, můžu v multiplayeru hrát taky za Arantira?
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Alarik

Post by Alarik »

Ne, v multiplayeru lze hrát pouze za normální hrdiny, ne za kampaňové.
pučmeloud

Post by pučmeloud »

Tak moment, moment. Jsem tu špatně? Kde je Sandro??? Pochopil jsem teda, že tu mluvíte o novějších dílech... Já se pořád držim na trojce... Prostě se mi líbí nejvíc. No a tam teda jako jednoznačně Sandro rulezzz! A myslim, že neni marnej ani v porovnání s těma novejma, což?
Mattaaa

Post by Mattaaa »

pučmeloud wrote:Tak moment, moment. Jsem tu špatně? Kde je Sandro??? Pochopil jsem teda, že tu mluvíte o novějších dílech... Já se pořád držim na trojce... Prostě se mi líbí nejvíc. No a tam teda jako jednoznačně Sandro rulezzz! A myslim, že neni marnej ani v porovnání s těma novejma, což?

THANT JE LEPŠÍ.
Post Reply