Prečo je IV naj?
Prečo je IV naj?
Prečo je štvorka najlepšia? ja si myslim že pre všetko 
Last edited by Heroesak on Thu Oct 09, 2008 7:51 pm, edited 2 times in total.
Benči Heroesák
- StreetX38
Re: Prečo je IV naj?
no a já si myslim že pro nic! taky je to nejrozšířenější názor i podle ankety Nej je 5-ka a 3-ka
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Kam se hrabe čtyřka na pětku, nic proti těm co mají rádi čtyřku, já si ji občas taky zahraju, ale jinak 5, No coment.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir wrote:Kam se hrabe čtyřka na pětku, nic proti těm co mají rádi čtyřku, já si ji občas taky zahraju, ale jinak 5, No coment.
Já jsem dříve hrál pouze Heroes 3,a pak jsem pustil Heroes 4.Můj první dojem z nich nebyl nic moc,ale pak jsem si řekl,že to není možné aby mě nebavili.Pak jsem odehrál kampan za Bohba v kampani TGS a už jsem jiné díly nehrál.Občas se vrátím k Heroes 3,ale k Heroes 5 se už vracet nechci,prostě mě neberou.
Chybí mi tam možnost: Je nejhorší.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Eru wrote:Chybí mi tam možnost: Je nejhorší.
Asi neumíš číst nebo myslet - jedná se o poslední možnost...
Activator wrote:Eru wrote:Chybí mi tam možnost: Je nejhorší.
A otazka je polozena ze preco je 4 najlepsia a nie najhorsia
Activator wrote:Eru wrote:Chybí mi tam možnost: Je nejhorší.
Není nejlepší může znamenat: 2. nejlepší, 3.nejlepší, 4. nejlepší, 5. nejlepší (nejhorší).
"Nejhorší" je sice podmnožinou "Není nejlepší", ale takhle nebudou výsledky ankety dostatečně výstižné.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Eru wrote:Activator wrote:Eru wrote:Chybí mi tam možnost: Je nejhorší.
Není nejlepší může znamenat: 2. nejlepší, 3.nejlepší, 4. nejlepší, 5. nejlepší (nejhorší).
"Nejhorší" je sice podmnožinou "Není nejlepší", ale takhle nebudou výsledky ankety dostatečně výstižné.
Když se nad tím zamyslím, tak máš pravdu, ale diskusí na téma který díl je nejlepší/nejhorší se nehodlám účastnit.
Ja to berem tak, že 4 nieje úplne najhoršia, určité veci sa mi tam páčia pár hradov ako sú urobené (vnútrajšok, vonkajšok ne) a potom niektoré jednotky ale to je asi všetko, skorej mám radšej 3 a 5
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
proš...čtyřka je prostě nej...kouzla jsou vymyšlené na 1čku, bojovníci super...je tam sice méně hradů, ale super hra...hrdinové super...není co řešit heroes 4 je nej!!! a fuj tomu kdo tvrdí že 3DO to neuměli, byli nejlepší...
Niven wrote:proš...čtyřka je prostě nej...kouzla jsou vymyšlené na 1čku, bojovníci super...je tam sice méně hradů, ale super hra...hrdinové super...není co řešit heroes 4 je nej!!! a fuj tomu kdo tvrdí že 3DO to neuměli, byli nejlepší...
To je prevažne vec názoru Nivane ale tak žiadna hra nieje 100% dokonalá
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Ja si myslim že je nejlepší kvůli tomu editoru
ale jinak 3 ani 5 nejsou špatný 
Všechno jednou končí. Nejme víc než pěšáci osudu ,náš život snadno zmaří šíp nebo kámen. Obraťte stránku a tisíce zemřou. A Proč ? Pro pýchu dvou vůdců ,kteři jsou k sobě neůprosně přitahovány sílou dvou mečů a společnou sudbou. A pak zařinčí meč zkázy a meč mrazu. Oslepující záblesk!