Druhá kampan první mise - Ornella

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply
GoodMan

Druhá kampan první mise - Ornella

Post by GoodMan »

Prosim Vás, mam najít nějakej klíč k otevření toho portálu, ale i když sem všechno vymlátil, nemůžu přes něj projít stejně jako nemůžu ten jeden důl vzít kde byly ty démonky. Pls poraďte.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Alarik

Re: Druhá kampan první mise - Ornella

Post by Alarik »

První část klíče získáš po zabití Nehmotných draků jižně od 1. města. Druhou část pak získáš po zničení Přízračných draků kousek od 2. města. Jakmile máš obě části, stačí projít obousměrným monolitem poblíž 2. města, čímž se dostaneš k soutoku elementů, kde můžeš klíč znovu skout. Poté můžeš portálem projít.
A pokud myslíš ten důl u prvního města chráněný skupinou Paní sukub, tak k němu stačí jednou přijet, čímž získáš zářící rudu, a s ní už pak jen dojet k čarodějce.
kirsi

Post by kirsi »

Mám jinej problem v teto misi. Je mi uplne jasny co mam delat,ale kdyz zabiju draky (jedny nebo druhy),tak se objevi presypaci hodiny a uz nemuzu nic jineho delat. Patch,re-install ani hrat od zacatku nepomaha. Neposlal by mi nekdo save s dohranou misi? Diky moc tomkirs@seznam.cz
kirsi

Post by kirsi »

[quote="kirsi"]Mám jinej problem v teto misi. Je mi uplne jasny co mam delat,ale kdyz zabiju draky (jedny nebo druhy),tak se objevi presypaci hodiny a uz nemuzu nic jineho delat. Patch,re-install ani hrat od zacatku nepomaha. Neposlal by mi nekdo save s dohranou misi? Diky moc tomkirs@seznam.cz[/quot

Koupil jsem si ted original hru a ani to nepomaha..pls help :cry:
Post Reply