Ihned sem si ji samozřejmě objednal,sice ji uvidim až v roce 2011 ale už se nemůžu dočkat takovej magor jsem
Heroes VI a jeho tvorba
Heroes VI a jeho tvorba
Heroes je perfektní hra,co si budem vykládat,hraju ji už od prvního dílu až po ten pátej,ale k věci do nedávna sem nevěděl že bude vůbec díl šestý a že výjde v roce 2011,natrefil jsem na to náhodou jak jsem hledal na JRC nějakou strategii a tam jsem uviděl Heroes of might magic VI,že si ji může člověk už předobjednat.
Ihned sem si ji samozřejmě objednal,sice ji uvidim až v roce 2011 ale už se nemůžu dočkat takovej magor jsem

Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Re: Heroes VI a jeho tvorba
No viděl jsem zatím trailer a par ukázek z bitvy a nevypadá to vůbec špatně,samozřejmě nemůžu dělat ukvapené závěry,jelikož hra je furt ve vývoji a atd..Přál bych si nebo spíš doufám at ty jednotky vypadají dobře a hlavně at budí temný až strašidelný dojem,dodá to té hře velkou atmosféru i samozřejmě s krajinou
ovládání a praktiky z 5. dílu si myslím že tam moc nebude bude to možná přípomínat něco mezi Heroes a age of wonders a to by byla pecka a určitě hodně nových věcí a CO SI MYSLÍTE VY?Určitě máte na to taky svůj názor

Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Něco hezkého k přečtení co sem se dočetl na netu
Už od prvních momentů je totiž zjevné, že šestka se poveze v dávno zajetých kolejích a pokusí se přinést změny, které zároveň nebudou lomcovat základním konceptem. Opět tedy klusáme na tahy, opět je mapa jeden velký „vánoční stromeček“, jak to popisuje producent Erwan le Breton, a opět je potřeba luxovat čokoládové ozdoby (tedy suroviny, poklady a artefakty), dobývat města a nově se i důkladněji starat o skladbu jednotek ve své armádě. Hra totiž klade podstatně větší důraz na příslušnost k jednotlivým frakcím (kterých bude pět) a umožňuje jednotkám na bojišti spolupracovat a navzájem se posilovat.
Fantasy kosmetika
S bojem samozřejmě souvisí i vizuální stránka hry, a i když zrovna ta se na první pohled od předchozího dílu nijak zvlášť neliší (engine zůstal původní), úsilí výtvarníků směřovalo především do rozpohybování jednotek na bojišti. Robotická strnulost dob minulých by tak měla být dávno pryč a už v prezentované alfa verzi byl skutečně vidět velký posun vstříc plynule provázaným fázím animace. Co se ale odrazí přímo na samotném hraní je podoba měst: pryč jsou statické obrazovky, které nahradilo plně trojrozměrné zobrazení zasazené přímo do hlavní mapy. Můžete tak okamžitě rozpoznat, jaké budovy v konkrétním městě stojí a tím pádem i odhadnout, co může nabídnout protivníkův hrad. Měst se týká i možnost „přeroubovat“ ta dobytá podle svých potřeb a udělat tak třeba z poklidné osady šmahem temnou nekropoli.
Úplnou novinkou je panel, který okupuje dolní část obrazovky v bitevní fázi. Jeho úkolem je zpřehlednit frontu na útok a především také posloužit už zmiňovanému posilování jednotek navzájem. Nijak ale nezasahuje do samotného bojiště a představuje kosmetickou vsuvku, kterou lze takhle od boku jedině pochválit. Podobně příjemná by měla být možnost sesílat oblíbená kouzla bez nutnosti lozit neustále do spellbooku. Drobnosti? Samozřejmě. Vypnout dynamickou kameru? Není problém. Cesta k vysokým hodnocením je jimi dlážděna.
Moddeři na Hrad
Ortodoxní fanoušky možná znejistí okleštěné suroviny – chybí rtuť, démanty a síra – ale jejich sjednocený ekvivalent, krystaly, má představovat způsob, jak zvýšit strategický význam jeho zdrojů. Právě o krystaly se má na mapách vést ostrá válka, což lze očekávat především ve hře více hráčů. Představení multiplayeru si Erwan nechal na někdy jindy (rozuměj: ještě nám to padá), ale kupodivu už byl s to potvrdit, že před samotným vydáním hry by měl spatřit světlo volně stažitelného světa editor map, bez kterého správný fanoušek nedá ani ránu. Ostatně je to právě fanouškovství, které vyneslo místo v týmu několika dlouholetým členům HoM&M komunity.
A teď schválně: zbyla po nástupu King's Bounty ještě nějaká? Ale jistě. Erwan se na otázku, jestli zná „tu pěknou ruskou variaci na Heroes“, zeširoka usmál a souhlasil, že Katauri se tehdy vytáhli a rozhodně jim přeje spoustu dalších úspěchů. Ostatně rozbití monopolu může být celé sérii jedině ku prospěchu. Takže King's Bounty? Francouzský producent jedním dechem sebevědomě dodává: „Šestka bude ještě lepší.“
Už od prvních momentů je totiž zjevné, že šestka se poveze v dávno zajetých kolejích a pokusí se přinést změny, které zároveň nebudou lomcovat základním konceptem. Opět tedy klusáme na tahy, opět je mapa jeden velký „vánoční stromeček“, jak to popisuje producent Erwan le Breton, a opět je potřeba luxovat čokoládové ozdoby (tedy suroviny, poklady a artefakty), dobývat města a nově se i důkladněji starat o skladbu jednotek ve své armádě. Hra totiž klade podstatně větší důraz na příslušnost k jednotlivým frakcím (kterých bude pět) a umožňuje jednotkám na bojišti spolupracovat a navzájem se posilovat.
Fantasy kosmetika
S bojem samozřejmě souvisí i vizuální stránka hry, a i když zrovna ta se na první pohled od předchozího dílu nijak zvlášť neliší (engine zůstal původní), úsilí výtvarníků směřovalo především do rozpohybování jednotek na bojišti. Robotická strnulost dob minulých by tak měla být dávno pryč a už v prezentované alfa verzi byl skutečně vidět velký posun vstříc plynule provázaným fázím animace. Co se ale odrazí přímo na samotném hraní je podoba měst: pryč jsou statické obrazovky, které nahradilo plně trojrozměrné zobrazení zasazené přímo do hlavní mapy. Můžete tak okamžitě rozpoznat, jaké budovy v konkrétním městě stojí a tím pádem i odhadnout, co může nabídnout protivníkův hrad. Měst se týká i možnost „přeroubovat“ ta dobytá podle svých potřeb a udělat tak třeba z poklidné osady šmahem temnou nekropoli.
Úplnou novinkou je panel, který okupuje dolní část obrazovky v bitevní fázi. Jeho úkolem je zpřehlednit frontu na útok a především také posloužit už zmiňovanému posilování jednotek navzájem. Nijak ale nezasahuje do samotného bojiště a představuje kosmetickou vsuvku, kterou lze takhle od boku jedině pochválit. Podobně příjemná by měla být možnost sesílat oblíbená kouzla bez nutnosti lozit neustále do spellbooku. Drobnosti? Samozřejmě. Vypnout dynamickou kameru? Není problém. Cesta k vysokým hodnocením je jimi dlážděna.
Moddeři na Hrad
Ortodoxní fanoušky možná znejistí okleštěné suroviny – chybí rtuť, démanty a síra – ale jejich sjednocený ekvivalent, krystaly, má představovat způsob, jak zvýšit strategický význam jeho zdrojů. Právě o krystaly se má na mapách vést ostrá válka, což lze očekávat především ve hře více hráčů. Představení multiplayeru si Erwan nechal na někdy jindy (rozuměj: ještě nám to padá), ale kupodivu už byl s to potvrdit, že před samotným vydáním hry by měl spatřit světlo volně stažitelného světa editor map, bez kterého správný fanoušek nedá ani ránu. Ostatně je to právě fanouškovství, které vyneslo místo v týmu několika dlouholetým členům HoM&M komunity.
A teď schválně: zbyla po nástupu King's Bounty ještě nějaká? Ale jistě. Erwan se na otázku, jestli zná „tu pěknou ruskou variaci na Heroes“, zeširoka usmál a souhlasil, že Katauri se tehdy vytáhli a rozhodně jim přeje spoustu dalších úspěchů. Ostatně rozbití monopolu může být celé sérii jedině ku prospěchu. Takže King's Bounty? Francouzský producent jedním dechem sebevědomě dodává: „Šestka bude ještě lepší.“
Nic, co by nebylo v článcích starých už měsíc...
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Jo dík
alespon něco tu někdo napsal jinak vidím,že jevíte zajem o heroes 6,jo a kdyby sis mel aspon o neco vetsi IQ,tak by sis uvedomil ze tohle to tu treba na forum není,mám to totiz přeložené z jedne americké redakce,chci tím jenom říct že ikdyž to je možná podobné co se týče co je na forum ale sem jediný co tu aspon něco dal ale té jedno sem nedočkavec a tak to z moji strany chapu
ale stejnak dík že si tu alespon neco napsal

Ty budeš mne vykládat o IQ? Kdo jsi? Stern?
Je hezké, že to tu rozepíšeš, vždyť sám jsem si to přečetl, ale jen říkám, že většina věcí zde byla už napsána/nebo na ně bylo upozorněno v článcích, odkazech atd. na hlavní straně... A logicky se tu moc o té hře nepíše, když se o ní ví "cca" zlomek toho, co mohli autoři říci; je zbytečné se dohadovat tedy o něčem, co může být totálně jinak. Je to jednoduše zbytečné plýtvání časem a úvahami, když nikdo do myslí autorů nevidí. Aspoň pak nikdo není tolik zklamaný, když vytvoří pět topiců o hře, o které nikdo "nic neví" a ve výsledku to bude úplně jiné.
Je možné, že důvod o nezájem "šestky" je jiný, ale to ti povědět/napsat nemohu.
Já sám mám plno věcí, kterých bych chtěl v tomto pokračování, ale jsem si jistý, že na to nebude nikdo reagovat, natož aby to pak bylo ve hře
Je hezké, že to tu rozepíšeš, vždyť sám jsem si to přečetl, ale jen říkám, že většina věcí zde byla už napsána/nebo na ně bylo upozorněno v článcích, odkazech atd. na hlavní straně... A logicky se tu moc o té hře nepíše, když se o ní ví "cca" zlomek toho, co mohli autoři říci; je zbytečné se dohadovat tedy o něčem, co může být totálně jinak. Je to jednoduše zbytečné plýtvání časem a úvahami, když nikdo do myslí autorů nevidí. Aspoň pak nikdo není tolik zklamaný, když vytvoří pět topiců o hře, o které nikdo "nic neví" a ve výsledku to bude úplně jiné.
Je možné, že důvod o nezájem "šestky" je jiný, ale to ti povědět/napsat nemohu.
Já sám mám plno věcí, kterých bych chtěl v tomto pokračování, ale jsem si jistý, že na to nebude nikdo reagovat, natož aby to pak bylo ve hře
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Vytáhl jsem to z jednoho z těch screenu a zvětšil a trošku prefiltroval co to může být medůza křížena s pavoukem nebo samotná královna pavouků?nevím co si myslíte vy

Ale vypadá našlapaně

Ale vypadá našlapaně
- Attachments
-
- Co to může být?
- Pavoučí královna.jpg (36.15 KiB) Viewed 31449 times
Tývóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
Tak ta medůza alias pavouk je pěkně našlapaná!Jsem taky fanoušek HoMaM a taky se už těším na šestku.Ta už bude vypadat velmi velmi dobře!

Všechno jednou končí. Nejme víc než pěšáci osudu ,náš život snadno zmaří šíp nebo kámen. Obraťte stránku a tisíce zemřou. A Proč ? Pro pýchu dvou vůdců ,kteři jsou k sobě neůprosně přitahovány sílou dvou mečů a společnou sudbou. A pak zařinčí meč zkázy a meč mrazu. Oslepující záblesk!
Tak dle mého ten pavouk nebo co to je vypadá hodně podobně jako ve Spellforce 1...mám čím dál větší dojem, že tam chtějí jen přidávat hodně RPG prvků a nebude to to pravé ořechové. Jen mi to připadá jako nadupaná 3D grafika s hnusnou hratelností.
Jo tak ty jednotky atd.. by měli být v nějakém 3D enginu,ale jinak města a mapa by měla být v 2D modelu,abys konečně nemusel točit s tou kamerou jak kretén v Heroes 5,kde totiž suroviny atd.. jdou vidět někdy fakt špatně,co se týče těch RPG prvků tak to se bude týkat hlavně hrdiny,což si myslím že je dobře.
Jinak hratelnost se měnit zas tak moc nebude,jinak by to ztratilo význam Heroes,to si oni určitě uvědomují

Jinak hratelnost se měnit zas tak moc nebude,jinak by to ztratilo význam Heroes,to si oni určitě uvědomují
Rejthis wrote:Jo tak ty jednotky atd.. by měli být v nějakém 3D enginu,ale jinak města a mapa by měla být v 2D modelu,abys konečně nemusel točit s tou kamerou jak kretén v Heroes 5,kde totiž suroviny atd.. jdou vidět někdy fakt špatně,co se týče těch RPG prvků tak to se bude týkat hlavně hrdiny,což si myslím že je dobře.
Jinak hratelnost se měnit zas tak moc nebude,jinak by to ztratilo význam Heroes,to si oni určitě uvědomují![]()
Add 1: Grafika je 3D kompletně krom obrazeovek měst Jen bdue pevná kamera. P.s. Když neovládáte 3d kameru.. jak asi hrajete moderní RPG paka.... (když nezvladaš zakladni 3D prvek jsi kretén spíš ty než mechanizmus.. věř mi, ale jinak nic osobního)
Add 2: No nerad ti kazím iluze ale jelikož zavedli asi 4 prvky které eliminovali Taktické možnosti hry.. vznikne ti následově více či méně tahová KB s pravidelným přísunem jednotek. A jelikož tu hru zrovna v lásce nemám, tak zapomeň na nějakou taktiku, jde jen o masování jednotek a nic víc.
Co jsou ty body?
1- Oblast kontroly
2- Jen 4 suroviny
3- Jednotkný výkup
4- Přesné vývojové stromy hrdinů
ve výsledku to skončí jako u KB kde ti schopnosti krom byly uplně nanic, a neměl jsi žádnou motivaci si je vůbec brát.
Niven wrote:Tak dle mého ten pavouk nebo co to je vypadá hodně podobně jako ve Spellforce 1...mám čím dál větší dojem, že tam chtějí jen přidávat hodně RPG prvků a nebude to to pravé ořechové. Jen mi to připadá jako nadupaná 3D grafika s hnusnou hratelností.
Snad poprvé co stebou plně souhlasím chlape.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Hej ty čuráku tak ja ti něco řeknu ja už mám něco odehraného,ty si ještě chodil do školky jak byly počítače.¨
Ja se zajímám i o nanotechnologii a ty mě tady budeš poučovat o hrách ty uchcánkum,pičo tak ti to řeknu ty smrade ty zkurvenej buzerante až tak si mě nasral vole!!!!Ta hra bude dobrá ti kluci se snaží a ty ty tu jen píšeš a nic nic si nevymyslel tak drž hubu píčusku jo!!!
Ja se zajímám i o nanotechnologii a ty mě tady budeš poučovat o hrách ty uchcánkum,pičo tak ti to řeknu ty smrade ty zkurvenej buzerante až tak si mě nasral vole!!!!Ta hra bude dobrá ti kluci se snaží a ty ty tu jen píšeš a nic nic si nevymyslel tak drž hubu píčusku jo!!!
Last edited by Rejthis on Mon Oct 04, 2010 8:35 pm, edited 1 time in total.
kameru tu zvládnu levou zadní nic mi v tom nebrání kokotku hraju si i 3d max studiem jak malé dítě zatím co ty si chčiješ do kalhot tak drž hubu a šoupej nohama jo dík kurva!!
hej ja si konečně něco napíšu na forum a nějakej píčus se musí ozvat že?hraješ si na chytrého,kdy ses narodil cipe,a když už ses chytrej tak my řekni,kdy se narodil nostradamus cipe!!!
Jo pomlouvat a obkécávat to ti jde,ale vymyslet hru tak to si netroufáš tak radši drž hubu a krok dík jo.možná popíšeš jak to možná bude vypadat,ale si jak ti v tom Levlu nebo Score nic neví sou to hlupáci co jenom peníze vidí nebo,že si myslí,že sežrali Šalamounové ho*no !!§