KaAmPaŇ zA eLfY ..... WaRlOcK 2. MiSe HeEeEeLp!!!!!!!!

Vše ohledně hradu Kobka
Post Reply
Zd3nA1

KaAmPaŇ zA eLfY ..... WaRlOcK 2. MiSe HeEeEeLp!!!!!!!!

Post by Zd3nA1 »

PLS help, mám všechny hrady, ale nemůžu se dostat za čerevenou bránu, protože mám na mapě jen fialovýho klíčníka... a nemůřu najít Ashovu slzu, domnívám se že je za tím temným místem kam nemůžu. Jak se to dá vyřešit? je chyba ve mě :( jinak hra je origoš s patchem 1.1 normální edice.
Nahodny

Post by Nahodny »

Já toho klíčníka taky nenašel. Asi chyba mapy , nebo české verze hry. Pro dohrání se za tu bránu nemusíš dostat. Ashova slza je někde vpravo dole na křižovatce.Musíš mít obejité všechny obelisky pak se ti to místo objeví.
Oskar999

Post by Oskar999 »

taky bych rekl, ze se na mape omylem objevil stan s jinou barvou nez je vez. jinak umisteni slzy se pokazdy meni
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Zd3nA1

Post by Zd3nA1 »

no právě já jí rozhodně nemám na křižovatce..... je tem jen jedna cesta, kulatý keř!!!!!! ktrerý na mapě nikde není. jsem si to i vytisknul a hledal to kousek po kousku, i jsem obracel mapu a nic. :?
Nahodny

Post by Nahodny »

Tak to máš jednoduchý . Prostě zkoušej plánovat cestu hrdiny po cestách a kontroluj si to v mapě pokladu ,až se v ní objeví tvoje naplánovaná cesta (myslím tím tu čárkovanou linku co se objeví když chceš popojít s hrdinou ) tak se podle toho zorientuješ.
marvn

Re: KaAmPaŇ zA eLfY ..... WaRlOcK 2. MiSe HeEeEeLp!!!!!!!!

Post by marvn »

Zd3nA1 wrote:PLS help, mám všechny hrady, ale nemůžu se dostat za čerevenou bránu, protože mám na mapě jen fialovýho klíčníka... a nemůřu najít Ashovu slzu, domnívám se že je za tím temným místem kam nemůžu. Jak se to dá vyřešit? je chyba ve mě :( jinak hra je origoš s patchem 1.1 normální edice.

ten klicnik je hned v tom podzemi, ve kterem zacinas ;)

aspon pokud si to spravne pamatuju, kazdopadne tam nekde je, pac ja to dohral v pohodicce ;)

jinak asarina slza je pokazde jinde ;)
LordThonar

Post by LordThonar »

Mno ja jsem to dohral taky v pohodicce protoze jsem ji nasel i bez toho posledniho obelisku ale faktem je ze mas klicnika jine barvy nez je brana :-D
Nahodny

Re: KaAmPaŇ zA eLfY ..... WaRlOcK 2. MiSe HeEeEeLp!!!!!!!!

Post by Nahodny »

marvn wrote:
ten klicnik je hned v tom podzemi, ve kterem zacinas ;)

Toho v podzemí jsem našel , měl jinou barvu.
Jestli to má někdo toho klíčníka v pořádku tak to bude asi chyba české verze nebo patch 1.1 .
Post Reply