Heroes VI a jeho tvorba
Re: Heroes VI a jeho tvorba
A Dragon age-Prameny doporučuji také pecka RPG hra s příběhem tak silným že i možná pán prstenů by mohl závidět

Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
JJ zaklínač byl stavěn hlavně na příběhu který byl aspoň pro mě fantastický...též se těšim na druhý díl. Dragon age neznám ale juknu na to. Já teď jak už jsem psal hraju Sacred 2 Fallen Angel a není to špatný....ovšem pokud bazírujete na příběhu tak moc nedoporučuji. Ale jak už jsem též psal tak RPGčka moc nehraji...radši ty RTS a FSP se silnym příběhem....třeba F.E.A.R. ten měl celkem solidní příběh a slušnou hratelnost
.
Život je změna, chaos, bída a utrpení.....Smrt přináší klid, řád a věčnou krásu
F.E.A.R jsem hral:) ale dvojku a taky nebyl spatnej
hodne se mi libilo jak si ovladal toho robota,to bylo fakt huste udelane
ta atmosfera s nadechem hororu to mam rad:D
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
No k Heroes 6,kdy to ma vubec presne vylest na ten svet v breznu v roce 2011?Jestli jo tak tak to sem si ho predobjednal na 6 mesicu do predu
Kdyby dali aspon nejake demo jen tak aby zatim zabavily nedockavce
No nejak to vydrzim

Kdyby dali aspon nejake demo jen tak aby zatim zabavily nedockavce
Hej co to muze delat,kdyz si vygeneruju mapu v Heroes V,hraju to treba s pritelkyni 2 hodky a jak predavas tah a pocitac jede tak po tech zhruba 1,5 az dvou hodkach a ma uplne zpomalene tahy ale silene a to jen kdyz hraju velmi obrovske mapy a kdyz dam velkou mapu co uz je vytvorena a je dana ve hre tak jede stylove az moc rychle tak cim to muze byt
Ze by to byla nejaka chyba hry
Pritom mam pekelnej stroj :
Operační systém-Windows 7 Home
Procesor- AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ - 2,9 GHZ
Operační Pamět- 4 GB
Grafika- NVIDIA Geforce 9600 GT-1GB
Hadr mám skoro 500GB a Desku Asus ale te fuk,myslíte si že to je hardwarem nebo systémem?
Můj nazor je že hra není kompatibilní s Windowsem 7

Pritom mam pekelnej stroj :
Operační systém-Windows 7 Home
Procesor- AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ - 2,9 GHZ
Operační Pamět- 4 GB
Grafika- NVIDIA Geforce 9600 GT-1GB
Hadr mám skoro 500GB a Desku Asus ale te fuk,myslíte si že to je hardwarem nebo systémem?
Můj nazor je že hra není kompatibilní s Windowsem 7
Mno já měl nedávno poobný sestavení compu a ještě Xpčka ale vše mi fungovalo jak mělo...zkus reinstal.
Jo jinak mám taky win7 a funguje to vpoho....i když teda kromě toho když si chci nechat vygenerovt mapu.....to mi nejde...ale myslm že by to zpravil ten reinstal.
Ale čeho reinstal hry
Windows tem mam aktualizovanej a slape jak ma 
No myslel jsem hry ne win.... 
ale hru sem nedavno instaloval 4 bo sme si chteli s kamosem zahrat po siti H5 a mu to furt neslo takze to bude ta kompatibilita systemu windows xp pak 2
Nevim čím by to mohlo být mě to funguje na win7 dobře až na to že mi nejde vygenerovat mapa.
Je to způsobeno špatnou optimalizací hry a i na hodně dobrých počítačích je po čase znát nějaké to zpomalení. Nekompatibilitou s Windows 7 to pravděpodobně nebude, mě to funguje naprosto bez problému (až na editor).
Tak mám nový poznatek....nejspíš to bude opravdu tou hrou protože jsem zkoušel Kladiva osudu a tam mi jde všecko i ten editor.
zdravim vsetkych
..padlo tu zopar zaujmavych postrehov aj napadov tak by som rad niecim prispel aj ja .. hadam ma zato nikto nepostavy k muru
.. najprv by som chcel povedat ze podla mna ma Heroes VI velky potencial nato aby prekonal predosle diely a stal sa hitom. Preco si to myslim tak? .. spolocnost ktora ho vytvara nieje ziaden zaciatocnik .. dokazala vytvorit skvelu hru pre hardcore hracov (Warhammer:Mark of Chaos) a k tejto hre vytvorit najlepsie intro ake som doteraz videl
.. takze po tejto stranke som velmi spokojny a vyvojarom verim a fandim im ..
.. tiez by som nieco napisal aj k tomu ako zatial vyzera H6 .. aj ked to nieje finalna verzia .. hra si na prvy pohlad zachovala svoju hratelnost a celkovo vyzera fajn a uz to bude urcite len lepsie
som celkom spokojny a tesim sa na kazde nove info ..
.. teraz by som chcel napisat nieco o tom co by mohlo pomoct hratelnosti a celkovo zlepseniu hry .. najzabavnejsiou castou heroes je boj .. na tom sa myslim zhodneme vsetci
.. ved predsa o tom to cele je .. zlepsovat jednotky a dobijat cele uzemie .. a tu by som dal najviac noviniek .. kazda jednotka by mala mat nie jednu ale NIEKOLKO animacii ktore by ju ukazovali ako bojuje, brani sa a samozrejme zomiera .. na prirovnanie by som dal nieco ako fatality v Dragon age
.. uz len pre ten pekny pohlad
.. pokial som este pri jednotkach tak druha vyrazna zmena by sa podla mna dotkla ubgrade jednotiek .. chcel by som ponechat volbu vylepsenia ale s tym ze vylepsenia bude nezvratne a bude na hracovy co si zvoli a nech to ma do konca hry (napr. slaby kostlivec lukostrelec alebo silnejsi obrneny pesiak) .. nebolo by zle volit aj to ze postavenim jednej budovy sa zabrani postaveniu dalsej .. to donuti hraca rozhodovat sa a to je dobre
.. je toho viac co by som chcel zmenit alebo vylepsit ako skilly, hrdinova atd. .. to ze bude len jedna vzacna surovina .. ci to je dobre to sa uvidi az potom .. ale myslim ze uz som sa rozpisal az az
.. su to len moje nazory .. rad si precitam aj tie vase
..padlo tu zopar zaujmavych postrehov aj napadov tak by som rad niecim prispel aj ja .. hadam ma zato nikto nepostavy k muru
.. najprv by som chcel povedat ze podla mna ma Heroes VI velky potencial nato aby prekonal predosle diely a stal sa hitom. Preco si to myslim tak? .. spolocnost ktora ho vytvara nieje ziaden zaciatocnik .. dokazala vytvorit skvelu hru pre hardcore hracov (Warhammer:Mark of Chaos) a k tejto hre vytvorit najlepsie intro ake som doteraz videl
.. tiez by som nieco napisal aj k tomu ako zatial vyzera H6 .. aj ked to nieje finalna verzia .. hra si na prvy pohlad zachovala svoju hratelnost a celkovo vyzera fajn a uz to bude urcite len lepsie
.. teraz by som chcel napisat nieco o tom co by mohlo pomoct hratelnosti a celkovo zlepseniu hry .. najzabavnejsiou castou heroes je boj .. na tom sa myslim zhodneme vsetci
.. je toho viac co by som chcel zmenit alebo vylepsit ako skilly, hrdinova atd. .. to ze bude len jedna vzacna surovina .. ci to je dobre to sa uvidi az potom .. ale myslim ze uz som sa rozpisal az az
.. su to len moje nazory .. rad si precitam aj tie vase
Tak jako jestli se zabýváš grafickým hardwarem a programováním ve 3D studiich,tak by ti snad mohlo dojít,že se ti to nezpomaluje hardwarem nee ty hlavo.Mas konfiguraci jak prase a win 7 už vůbec není ten důvod...ja to na nich pařim od ty doby co vyšly....Jinak se mi vůbec nelíbí jak tady nadáváš kolem dokola ,musíš být asi zakomplexovaný idiot ,kterýho rozhodí každá poznámka typu "kreténe"...
K těm surovinám: Těžko říct jakej to bude mít dopad na hratelnost ale mě se to taky vůbec nelíbí z důvodu co uvedl Dave,jako o promysleni koho zdrtit nebo co vymenit abych mohl něco postavit např....jsem aktivní hráč H5 ligy už několik let a suroviny (resp.několik druhů vzácnyých) k tomu neodmyslitelně patřilo k taktice
hraní..
No uvidíme až to bude na světě ale podle mě to bude dost markantní mínus...
K těm surovinám: Těžko říct jakej to bude mít dopad na hratelnost ale mě se to taky vůbec nelíbí z důvodu co uvedl Dave,jako o promysleni koho zdrtit nebo co vymenit abych mohl něco postavit např....jsem aktivní hráč H5 ligy už několik let a suroviny (resp.několik druhů vzácnyých) k tomu neodmyslitelně patřilo k taktice
hraní..
No uvidíme až to bude na světě ale podle mě to bude dost markantní mínus...