Chybejici zvuk
Chybejici zvuk
Nazdar, mam maly problem.
V kampani za Peklo na konci druhe mise kdy Agrael bojuje v ingame animaci o Gryfi srdce se svym rivalem mi chybi veskere zvuky. Deje se tak i po aplikaci obou patchu. Mam CZ sberatelskou verzi. Jelikoz jsem mel podezreni ze se jedna o dalsi z prehmatu pri ceske lokalizaci hry, nainstaloval jsem si hru v polstine kde potom nasledne vse fungovalo jak melo (tzn. ze zvuk v one animaci nechybel). Pokud by to byla ale opravdu minela lokalizacniho tymu, pak se divim ze se to jeste nikde v diskuzich neobjevilo. Stalo se to taky nekomu z vas ?
V kampani za Peklo na konci druhe mise kdy Agrael bojuje v ingame animaci o Gryfi srdce se svym rivalem mi chybi veskere zvuky. Deje se tak i po aplikaci obou patchu. Mam CZ sberatelskou verzi. Jelikoz jsem mel podezreni ze se jedna o dalsi z prehmatu pri ceske lokalizaci hry, nainstaloval jsem si hru v polstine kde potom nasledne vse fungovalo jak melo (tzn. ze zvuk v one animaci nechybel). Pokud by to byla ale opravdu minela lokalizacniho tymu, pak se divim ze se to jeste nikde v diskuzich neobjevilo. Stalo se to taky nekomu z vas ?
-
Frost-Dragon
napíšu vám jak to opravit.... !!!!! otevřete složku kde máte nainstalovaný heroes ....... otevřete složku MUSIC ........... otevřete složku CS................ a jeden soubor je špatně pojmenován myslím že je tam napsaný HEAR-GRIFFIN tak to přejmenujte na HEART-GRIFFIN ..tam chybí to T
pak by vám to mělo jet jako mě ... upe v poho .. !!
Upřesním - předmětný soubor se jmenuje Heart-Griffn.ogg a v jeho jménu chybí i. Soubor najdete (při defaultním umístění) ve složce C:\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V\music\CS\. Právě jsem zkusil ten soubor přejmenovat na Heart-Griffin.ogg a pomohlo to - zvuk už jede.
P.S.: Nemohl by nějaký zručnější programátor napsat utilitku, která by to zařídila těm, kteří neumějí šplhat po souborových stromech? Ta utilitka by si ten soubor měla najít, ať se schovává kdekoli.
P.S.: Nemohl by nějaký zručnější programátor napsat utilitku, která by to zařídila těm, kteří neumějí šplhat po souborových stromech? Ta utilitka by si ten soubor měla najít, ať se schovává kdekoli.
-
Frost-Dragon
sorry...... malej překlep .. !!!TomV wrote:Upřesním - předmětný soubor se jmenuje Heart-Griffn.ogg a v jeho jménu chybí i. Soubor najdete (při defaultním umístění) ve složce C:\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V\music\CS\. Právě jsem zkusil ten soubor přejmenovat na Heart-Griffin.ogg a pomohlo to - zvuk už jede.
-
LordThonar
Frost-Dragon wrote:napíšu vám jak to opravit.... !!!!! otevřete složku kde máte nainstalovaný heroes ....... otevřete složku MUSIC ........... otevřete složku CS................ a jeden soubor je špatně pojmenován myslím že je tam napsaný HEAR-GRIFFIN tak to přejmenujte na HEART-GRIFFIN ..tam chybí to T![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja tam mam celou dobu Heart tak snad mi to problem ze zvukem dělat nebude
-
Frost-Dragon
sry ale ja sem to podělal ... !!! tam nechibý to T ale ve slově GRIFFIN chybi I (to druhy)Zaity wrote:Frost-Dragon wrote:napíšu vám jak to opravit.... !!!!! otevřete složku kde máte nainstalovaný heroes ....... otevřete složku MUSIC ........... otevřete složku CS................ a jeden soubor je špatně pojmenován myslím že je tam napsaný HEAR-GRIFFIN tak to přejmenujte na HEART-GRIFFIN ..tam chybí to T![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frost-Dragon wrote:sry ale ja sem to podělal ... !!! tam nechibý to T ale ve slově GRIFFIN chybi I (to druhy)Zaity wrote:Frost-Dragon wrote:napíšu vám jak to opravit.... !!!!! otevřete složku kde máte nainstalovaný heroes ....... otevřete složku MUSIC ........... otevřete složku CS................ a jeden soubor je špatně pojmenován myslím že je tam napsaný HEAR-GRIFFIN tak to přejmenujte na HEART-GRIFFIN ..tam chybí to T![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jj už to vidím jsem to opravil tak snad to půjde