Patch 1.2. Totální nestabilita hry!
Patch 1.2. Totální nestabilita hry!
Nový pratch 1.2 sice vyřešil a opravil hafo chyb, ale totálně mi zrušil stabilitu hry. Co chvilu se mi to totálně hryzne a to tak, že pomůže jenom hardreset. Předtím jsem hrál vklidu hodiny a hodiny bez záseku! Je eště nekdo další??
me bezi v pohode, od aplikace 1.2 jsem nahral 14hodin a zadny pad, bug ani zaseknuti (a to ani v multiplayeru). ale zas MP je takovej skubavej
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Re: Patch 1.2. Totální nestabilita hry!
Filda wrote:Nový pratch 1.2 sice vyřešil a opravil hafo chyb, ale totálně mi zrušil stabilitu hry. Co chvilu se mi to totálně hryzne a to tak, že pomůže jenom hardreset. Předtím jsem hrál vklidu hodiny a hodiny bez záseku! Je eště nekdo další??
Me permanentne hra pada uz od verze 1.0 (demo taktéž). Kvuli ni sem i preinstalil widle a h z toho. Jeste sem snad nehral souvisle dyl jak 30 minut
KUFI wrote:Filda wrote:Nový pratch 1.2 sice vyřešil a opravil hafo chyb, ale totálně mi zrušil stabilitu hry. Co chvilu se mi to totálně hryzne a to tak, že pomůže jenom hardreset. Předtím jsem hrál vklidu hodiny a hodiny bez záseku! Je eště nekdo další??
Me permanentne hra pada uz od verze 1.0 (demo taktéž). Kvuli ni sem i preinstalil widle a h z toho. Jeste sem snad nehral souvisle dyl jak 30 minut:x Vzdycky se ta hra jakoby mrdne a skoci do widlí
tohle spis vypada na konflikt s hardwarem, bohuzel
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Oskar999 wrote:KUFI wrote:Filda wrote:Nový pratch 1.2 sice vyřešil a opravil hafo chyb, ale totálně mi zrušil stabilitu hry. Co chvilu se mi to totálně hryzne a to tak, že pomůže jenom hardreset. Předtím jsem hrál vklidu hodiny a hodiny bez záseku! Je eště nekdo další??
Me permanentne hra pada uz od verze 1.0 (demo taktéž). Kvuli ni sem i preinstalil widle a h z toho. Jeste sem snad nehral souvisle dyl jak 30 minut:x Vzdycky se ta hra jakoby mrdne a skoci do widlí
tohle spis vypada na konflikt s hardwarem, bohuzel
Tak beru z5 nařčení patche 1.2 a jeho nestability, ikdyž nějakou spojitost to asi mělo. Jelikož jsem na compu v poslední době jenom hrál H5 myslel jsem si že se mi to seká hra, ale nebylo tomu tak. Ono se mi zahryzlo pecko při jakékoliv činnosti na což jsem přišel až později. Opravilo to až nastavení taktu CPU do jeho původních hodnot (
Problem vyresen - LOCKED
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!