Sylvan-5.kampaň
-
Frost-Dragon
Tak jsem to dohrál a bylo to docela v pohodě. Od doby co jsem dobyl celé podzemí, zabil tam jednoho dost namakanýho hrdinu (na podruhý teda
, tak to šlo jak po másle. Druhej, třetí, čtvrtej hrad a pak Nikolaj. Vzal jsem Fénixe a šel jsem na něj. Nechtěl, ale nakonec jsem ho dostihnul ještě před tím, než zdrhnul do hradu
Fénix teda přežil jen jeden a Nikolaj z bitvy utekl, ale i tak se mi spustila animace, v níž moji Mistři lovci Nikolaje zabili a byl konec mise
Docela se mi hodila dovednost Roj šípů, takže jsem Nikolajovi na začítku boje zabil asi 1500 kostlivých lučištníků
Takže vzhůru do posledního dílu kampaně
Takže vzhůru do posledního dílu kampaně
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"
Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V"
-
jakub.karasek
To já sem ho nechal nabrat asi větší armádu a pak byl nezdolatelej ať sem se snažil jak sem chtěl. Navíc se mi hra dvakrát (vůbec nevím proč) při odkliknutí dne zasekla a i když sem si nahrál pozici, tak se to v tom samým místě hryzlo, takže sem musel hrát misi odznova... Napočtvtré už to vyšlo a já sem na toho šmejda nalítnul hned. Na fénixy sem se vys*al, protože sou platný jak mrtvole svetr. Dobyl sem města v podzemí a vylezl nahoru. Nikolaj udělal chybu, že se zavřel v hradě, takže nemohl z bitky utýct. Zrubal sem ho a on se naštěstí nemohl vzdát. Chcípl poprvé a než nasbíral armádu, tak sem pomlátil všechny draky a zabíral postupně jeho hrady. Zdrhl do posledního vlevo nahoře se skromným počtem jednotek (vybušil sem ho předtím ještě asi 2x) a poslední bitva byla lehčí než sem čekal. Naštěstí ty záseky se mi staly jen v týhle misi
Might and Magic: Heroes VI sběratelská edice + Odstíny temnoty (*****)
Heroes V Collectors Edition cz v1.3 (*****)
Heroes IV Complete cz v4.0 (sh*t)
Heroes III Complete cz (Game4u) (*****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
jakub.karasek wrote:To já sem ho nechal nabrat asi větší armádu a pak byl nezdolatelej ať sem se snažil jak sem chtěl. Navíc se mi hra dvakrát (vůbec nevím proč) při odkliknutí dne zasekla a i když sem si nahrál pozici, tak se to v tom samým místě hryzlo, takže sem musel hrát misi odznova... Napočtvtré už to vyšlo a já sem na toho šmejda nalítnul hned. Na fénixy sem se vys*al, protože sou platný jak mrtvole svetr. Dobyl sem města v podzemí a vylezl nahoru. Nikolaj udělal chybu, že se zavřel v hradě, takže nemohl z bitky utýct. Zrubal sem ho a on se naštěstí nemohl vzdát. Chcípl poprvé a než nasbíral armádu, tak sem pomlátil všechny draky a zabíral postupně jeho hrady. Zdrhl do posledního vlevo nahoře se skromným počtem jednotek (vybušil sem ho předtím ještě asi 2x) a poslední bitva byla lehčí než sem čekal. Naštěstí ty záseky se mi staly jen v týhle misi
No, u mě měl armádu docela slušnou, asi 3000 Kostlivých lučištníků, 950 morových zombií, 550 spekter, 90 Arci lichů, 60 Přízraků a 30 Přízračných draků. v zápalu boje jsem ani nepostřehl, že uprchl z bojiště. Každopádně mu to nebylo nic platný, stejně zemřel. Jak tady někdo psal, že mu Nikolaj uprchnul a pak se znovu oživil, tak asi neměl ty Fénixi nebo nevymlátil draky. Každopádně, když jsem měl Fénixi, tak i když zdrhnul, tak chcípnul
Někdo tady říkal, že prý se mu rodí 400 draků za den, to je podle mě pitomost. Na mapě jsem se taky docela poflakoval a měl jich "jen" 30.
-
jakub.karasek
3000 kostlivých lučištníků je slušnej počet, ale když sem to hrál poprvé a flákal sem se dlouho v podzemí za účelem získání všech trpasličích artefucktů, tak jich měl asi 10k a s tím už nešlo nic dělat. Jednou napřáhl a měl sem po 50ti dracích... Tak sem to nakonec udělal tak, že sem s Findanem jel rovnou na Nikolaje (cestou sem kosil co mi stlálo v cestě) a s druhým hrdinou sem v klidu dobyl levej dolní hrad v podzemí a zabral většinu dolů. Jednoty sem doplňoval přivoláváním z různejch lokací a Nikolaje likvidoval kdykoliv se mi objevil v cestě.. Ale není podmínkou získat ty fénixy, to akurát zabírá čas a umožňuje to Nikolajovi posilovat armádu
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
jakub.karasek wrote:3000 kostlivých lučištníků je slušnej počet, ale když sem to hrál poprvé a flákal sem se dlouho v podzemí za účelem získání všech trpasličích artefucktů, tak jich měl asi 10k a s tím už nešlo nic dělat. Jednou napřáhl a měl sem po 50ti dracích... Tak sem to nakonec udělal tak, že sem s Findanem jel rovnou na Nikolaje (cestou sem kosil co mi stlálo v cestě) a s druhým hrdinou sem v klidu dobyl levej dolní hrad v podzemí a zabral většinu dolů. Jednoty sem doplňoval přivoláváním z různejch lokací a Nikolaje likvidoval kdykoliv se mi objevil v cestě.. Ale není podmínkou získat ty fénixy, to akurát zabírá čas a umožňuje to Nikolajovi posilovat armádu
Jj, jak říkám, spíš zdlouhavý než těžký
To já jsem se střetl s hrdinou co měl 16000 koster lučišníků a Findan mu dal na prdel. Myslím, že mi zařvaly jenom světlušky a nějaký drobný. Hlavní je, aby se nedostaly ke střele. Střelecký jednotky (ultimátní štěstí+oblíbený nepřítel) si s nima rychle poradí. Horší je, když k tomu má ještě 500 draků a spol. To nevíš do čeho střílet dřív.
-
jakub.karasek
desaix wrote:tak tak...da sa to prejst aj ked ma viac ako 10k kostlivcov...ja som bojoval s 12k a dal som ho...nebolo to urcite jednoduche,ale ide to.
Ale to už musíš mít sakra armádu. Nejdůležitější je aby kostlivci nevystřelili.. Nejlepši je použít zpomalení, drakem přeletět celý bojiště a postavit se vedle kostlivce... on těch draků klidně zabije 50, ale když se každý kolo oživujou, tak kostlivec si nevystřelí a dá se vymydlit zbytek jeho armády... Až mu zbývají jen ti kostlivci, tak kolem nich naskládat všechno co nám zbylo a pak už je to jen o oživování padlé armády
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
U me strasne rozdeloval armadu mezi sve kamarady takze sem tel dost tuhy boj s nejakym profikem na zombivce co mel asi 10k kostu...toho sem vykosil (horko tezko) pak sem se vrhl na draky a suse sundal nikolaie (tou dobou bezzemka). Taky vam Mikulas pripadal strasne slabej (jako skilly v boji vubec nic neudelal)