Stojí patch 1.2 za instalaci?

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Ano (jakýkoli jazyk)
15
50%
Ano, ale jen cizojazyčná (např. En)
4
13%
Ne
11
37%

Total votes: 30

Wodka

Post by Wodka »

Jeden říká to, druhý ono... chtěl bych to mít statisticky podložené - váhám mezi: nainstalovat patch 1.2 nebo ne? Zahlasujte na toto pro mě důležité téma...
"Пошел ты!"
Oskar999

Post by Oskar999 »

urcite ANO
(+) funkcni multiplayer - tohle je nejvetsi plus patche, protoze spravne beha a nepada (ani me)
(+) 2 nove mapy - to je mensi plusko, protoze se urcite daji stahnout i jinde
(+) dalsi nepodstatne opravy

(-) zabijeni privolanych jednotek, ktere se jeste neobjevily - to je hodne zavazna chyba (hlavne pro hrace pekla)
(-) pochybna lokalizace - je to sice vada na krase, ale nic zavaznyho, kdyz se obcas (mozna castejs) objevi anglicka hlaska
(-) skubani - tohle je videt hlavne v MP, hrdina se pri pohybu skube a vsechno trva nejak dyl (me to nevadi, hlavne, ze to funguje)
(-) dalsi pro me nedulezite mouchy, ktere me nijak extra nevzrusuji (gremlin opravuje pouze jednou,... otazka jestli to je bug nebo pokus o vyvazeni ras)
Last edited by Oskar999 on Tue Jul 25, 2006 9:41 am, edited 1 time in total.
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Smajlikov

Post by Smajlikov »

+ funkci multiplayer
+ funkci (nebo upravene, opravene) kouzla,skily
+ opravene,nebo doplnene popisky
+ viz opravy v readme.

- nic co by me az tak vadilo.
Oskar999

Post by Oskar999 »

je pravda, ze Wodka chtel mit jen jakousi statistiku, bylo by dobry taky treba napsat proc NE (ano obhajuji patch 1.2 protoze podle me prinesl hodne dobreho)
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

taky si myslím že i přes všechno co zkazil je lepší ho nainstalovat :D
Wodka

Post by Wodka »

Oskar999 wrote:je pravda, ze Wodka chtel mit jen jakousi statistiku, bylo by dobry taky treba napsat proc NE (ano obhajuji patch 1.2 protoze podle me prinesl hodne dobreho)

Dobrý nápad, ale takový topic už tady je - chyby patche 1.2 nebo tak nějak se jmenuje... mě šlo spíš o přehled. Samozřejmě, že pokud se tu k tomu vyjádříte, tak budu rád :)
"Пошел ты!"
cabannos

Post by cabannos »

Hmm, pokud hrajete za Academy, tak jednoznacne ne. Uz tak tezka frakce je ted jeste tezsi. :roll:
Pokud vam tohle nevadi, tak neni duvod proc nenainstalovat. No, tak ted nevim co mam zaskrtnout :P
Wodka

Post by Wodka »

cabannos wrote: No, tak ted nevim co mam zaskrtnout :P

Ano :)
"Пошел ты!"
LordThonar

Post by LordThonar »

Podle me jednoznacne ne. Predevsim proto ze ted vsechno dele trva (Oskara to mozna nestve - chapu, u mnoha her je mi to taky jedno, ale ted ve hre kde muzu hrat v poho na max. detaily a vse bezi plynule se to po 1.2 zacalo nejenom sekat, obcas to i spadne a hlavne to TRVAAA. 10 vterin na tah pocitace v kampani je opravdu az prilis, predtim se to veslo do 5-ti.
Oskar999

Post by Oskar999 »

jeste jeden duvod proc nainstalovat novy patch - pokud se ucastnite ligy Heroes Centra ;)
7) Je vyzadovana verze hry s nejaktualnejsim patchem.
Iris

Post by Iris »

Já myslím,že to za instalaci stojí.Pro mě je tam víc plusů než mínusů,ale stejně se těším na další patch :wink:
Kat

Post by Kat »

Podle mě za instalaci nestojí, hnusnou hru překryje ještě hnusnější patch.Ale zas když se chce hrát po netu,tak je lepší mít nejnovější patch.Tak jak pro koho.
LordThonar

Post by LordThonar »

O te hnusnosti H5 bych se hadal, vim ze nekomu nevyhovuje ale hnusna neni . . .

Jako nejstabilnejsi verze se mi asi zdala 1.1, narozdil od 1.0 byla mene zabugovana a jela mi tak rychle jak by mela. Navic byla stabilni a jeste v ni neudelali z akademie hrad na odstrel
Wodka

Post by Wodka »

Kat wrote:Podle mě za instalaci nestojí, hnusnou hru překryje ještě hnusnější patch.Ale zas když se chce hrát po netu,tak je lepší mít nejnovější patch.Tak jak pro koho.

Mě nepřijde hnusná, nebo nějak moc zabugovaná (třeba mám lepší verzi...? Asi ne :) ), ale poněkud... nudná (ta hra). Například teď, když se mám rozhodnout mezi knížkou (mimochodem - Soumračná hlídka, resp. 3. díl trilogie Noční hlídka, Denní hlídka a Soum. hlídka - je fakt super. Škoda, že není v češtině, myslím, že by se tu hodně ujala) a H5 - vítězí kniha. A to mám ještě na notebooku Perryho Rhodana...a to je silná konkurence...
Last edited by Wodka on Tue Jul 25, 2006 9:39 am, edited 1 time in total.
"Пошел ты!"
Wodka

Post by Wodka »

btw zatím je to nerozhodně (hlasování)... takže to asi nechám být a počkám na 1.3... i když to zabíjení přivolávaných jednotek pekla, ještě než se objeví, je do cela zajímavá věc :)
"Пошел ты!"
Post Reply