Stojí patch 1.2 za instalaci?
Stojí patch 1.2 za instalaci?
Jeden říká to, druhý ono... chtěl bych to mít statisticky podložené - váhám mezi: nainstalovat patch 1.2 nebo ne? Zahlasujte na toto pro mě důležité téma...
"Пошел ты!"
urcite ANO
(+) funkcni multiplayer - tohle je nejvetsi plus patche, protoze spravne beha a nepada (ani me)
(+) 2 nove mapy - to je mensi plusko, protoze se urcite daji stahnout i jinde
(+) dalsi nepodstatne opravy
(-) zabijeni privolanych jednotek, ktere se jeste neobjevily - to je hodne zavazna chyba (hlavne pro hrace pekla)
(-) pochybna lokalizace - je to sice vada na krase, ale nic zavaznyho, kdyz se obcas (mozna castejs) objevi anglicka hlaska
(-) skubani - tohle je videt hlavne v MP, hrdina se pri pohybu skube a vsechno trva nejak dyl (me to nevadi, hlavne, ze to funguje)
(-) dalsi pro me nedulezite mouchy, ktere me nijak extra nevzrusuji (gremlin opravuje pouze jednou,... otazka jestli to je bug nebo pokus o vyvazeni ras)
(+) funkcni multiplayer - tohle je nejvetsi plus patche, protoze spravne beha a nepada (ani me)
(+) 2 nove mapy - to je mensi plusko, protoze se urcite daji stahnout i jinde
(+) dalsi nepodstatne opravy
(-) zabijeni privolanych jednotek, ktere se jeste neobjevily - to je hodne zavazna chyba (hlavne pro hrace pekla)
(-) pochybna lokalizace - je to sice vada na krase, ale nic zavaznyho, kdyz se obcas (mozna castejs) objevi anglicka hlaska
(-) skubani - tohle je videt hlavne v MP, hrdina se pri pohybu skube a vsechno trva nejak dyl (me to nevadi, hlavne, ze to funguje)
(-) dalsi pro me nedulezite mouchy, ktere me nijak extra nevzrusuji (gremlin opravuje pouze jednou,... otazka jestli to je bug nebo pokus o vyvazeni ras)
Last edited by Oskar999 on Tue Jul 25, 2006 9:41 am, edited 1 time in total.
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
je pravda, ze Wodka chtel mit jen jakousi statistiku, bylo by dobry taky treba napsat proc NE (ano obhajuji patch 1.2 protoze podle me prinesl hodne dobreho)
Oskar999 wrote:je pravda, ze Wodka chtel mit jen jakousi statistiku, bylo by dobry taky treba napsat proc NE (ano obhajuji patch 1.2 protoze podle me prinesl hodne dobreho)
Dobrý nápad, ale takový topic už tady je - chyby patche 1.2 nebo tak nějak se jmenuje... mě šlo spíš o přehled. Samozřejmě, že pokud se tu k tomu vyjádříte, tak budu rád
"Пошел ты!"
-
LordThonar
Podle me jednoznacne ne. Predevsim proto ze ted vsechno dele trva (Oskara to mozna nestve - chapu, u mnoha her je mi to taky jedno, ale ted ve hre kde muzu hrat v poho na max. detaily a vse bezi plynule se to po 1.2 zacalo nejenom sekat, obcas to i spadne a hlavne to TRVAAA. 10 vterin na tah pocitace v kampani je opravdu az prilis, predtim se to veslo do 5-ti.
jeste jeden duvod proc nainstalovat novy patch - pokud se ucastnite ligy Heroes Centra
7) Je vyzadovana verze hry s nejaktualnejsim patchem.
-
LordThonar
Kat wrote:Podle mě za instalaci nestojí, hnusnou hru překryje ještě hnusnější patch.Ale zas když se chce hrát po netu,tak je lepší mít nejnovější patch.Tak jak pro koho.
Mě nepřijde hnusná, nebo nějak moc zabugovaná (třeba mám lepší verzi...? Asi ne
Last edited by Wodka on Tue Jul 25, 2006 9:39 am, edited 1 time in total.
"Пошел ты!"