kdyz to za ne umis mzou byt jeden z nejlepsich narodu
no volil jsem nehmotneho draka total trapas neni nehmotnej no tak to je nanic lepsi je normal upgrade a strasne me zklamam
Niven wrote:Tag nehmotný drak je sice slabej, ale necromanti nikdy neměli silnou jednotku 7. úrovně...a přírustek je fajn a to mě přinutilo, abych pro něj nehlasoval...Můj hlas patří padlému andělovi, sice se umí healovat jako upír, ale neumí křísit a to je oproti archandělovi velké mínus!!!takže pro mě jasná volba - Padlý anděl...
PS: Nechápu jak někdo může hlasovat pro krvežíznivého kyklopa, to je borec a nablízko umí přes 2 - a to je good, a atributy má taky fajn - můj oblíbenec...
Dave_Jame wrote:Niven wrote:Tag nehmotný drak je sice slabej, ale necromanti nikdy neměli silnou jednotku 7. úrovně...a přírustek je fajn a to mě přinutilo, abych pro něj nehlasoval...Můj hlas patří padlému andělovi, sice se umí healovat jako upír, ale neumí křísit a to je oproti archandělovi velké mínus!!!takže pro mě jasná volba - Padlý anděl...
PS: Nechápu jak někdo může hlasovat pro krvežíznivého kyklopa, to je borec a nablízko umí přes 2 - a to je good, a atributy má taky fajn - můj oblíbenec...
Zdar Nivene
Mám pro tebe špatnou zprávu. Anděl, pro kterého jsi hlasoval vůbec není v ToTe ale jen a pouze v HoF.. Anděl z ToTe je mnohem slabší hodnotami, životem a i schopností, Jeho schopnost je Nové kouzlo Magie světla Božská pomsta nebo tak nějak...
Pro Seraphina nebo jak se jmenoval bych nehlasovla nikdy.. má neskonalou sílu hodnot a Vampirizmus je vražda
Jata prostě nechce připustit že ty jednotky v HoF a ToTe se liší a člověk co to nevý a řídí se jen informacemi na stránkách je nateb,,,,
asamm wrote:zombie jsou na prd ale kdyz se dostanou ke strelecke jednotce muzou napachat skody