Nejhorší alternativní jednotka 7. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Jaká je podle vás nejhorší alternativní jednotka 7. úrovně?

Padlý anděl
2
4%
Krvežíznivý kyklop
3
5%
Křišťálový drak
1
2%
Červený drak
4
7%
Nehmotný drak
24
43%
Bouřný titán
1
2%
Sopečný drak
11
20%
Arcidémon
10
18%

Total votes: 56

asamm

Re: Nejhorší alternativní jednotka 7. úrovně

Post by asamm »

jaky nemrtvy lamy :evil: :evil: :evil: :!: :?:
kdyz to za ne umis mzou byt jeden z nejlepsich narodu

no volil jsem nehmotneho draka total trapas neni nehmotnej no tak to je nanic lepsi je normal upgrade a strasne me zklamam :x :x :x
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!

Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Velice jednoduse proc lemry.
Vypadaji pefektne a nejaka mala cast (2 kusy maji i zajimavou schopnost) ale v celku jsou hodne slaby jako jednotlivci Kostlivi strelci vlastne nedavaji zadne zraneni a Bejvic me asi stve strasne slozite podminky pro Draci hrobku...

Jinak k tomu nehmotnému drakovi ;-)
Originální EN název se kterým se pracovalo byl Horor Dragon. Což krasne korespondovalo s jeho schopnsotí, Bohužel kdo dělal překlady nevím. Občas se jim něco povedlo ale ve výsledku zrovna tady se sekli. Přídomek Děsivý, Hrozivý, nebo Strašlivý by k této jednotce seděl asi mnohem víc.

Ale stale nehapu proc je pro tebe nejhorsi kdyz jevlastne lepsi nez jeho puvodni verze. Hodnoty maji stejne, A me se schopnost snizit moralku a stesti a tak traba zcela zabranit utoku liby vic nez moznost o neco malo snizit zranine ktere jednotka ustedri....
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
asamm

Post by asamm »

no abych to tak rekl ja moc s Nehmotnym nehraju spise s ti cernym alety si stejne stavim malo nejvice si stavim na VAMPIRECH a LICHECH bansi taky nejsou spatny ale treba takovej pekelnej pan je podle meho mineni lepsi

cely Ashan je spletity,
nez ja a praele bohove.
asamm

Post by asamm »

a k tem slabym jednotkam to nemsi byt pravda
napr. zombie jsou na prd ale kdyz se dostanou ke strelecke jednotce muzou napachat skody
kostlivci souhlasim na prd
duch celkem dobra jednotka diki nehotnosti jinak kdyby nemel nehnehmotnost tak je na nic
upir HIGH jednotka
lich to same
bansi ujde
drak no nic moc doufam ze bude lepsi 7. lvl u HoMM 6

cely Ashan je spletity,
nez ja a praele bohove.
Abed_Nego

Post by Abed_Nego »

ti co vůbec přemýšlí o tom že by to mohl být červený drak jsou totálně mimo.. innerciate je velmi nadprůměrný skill (mnohem lepší než kouzla ostatních 7. jednotek - asi nejlepší vůbec) záleží na použití, ale proti komukoli jinému než dungeonovi a sylvanovi bych ho jel..
Magii nemůžeš pochopit, magii musíš ovládnout!
Dungeon > Academy
Smrt nemůžeš pochopit, smrt musíš ovládnout!
Necropolis > Haven
Sílu nemůžeš pochopit, silou musíš vládnout!
Stronghold > Fortress
Globální oteplování nemůžeš zastavit!
Inferno > Sylvan
Niven

Post by Niven »

Tag nehmotný drak je sice slabej, ale necromanti nikdy neměli silnou jednotku 7. úrovně...a přírustek je fajn a to mě přinutilo, abych pro něj nehlasoval...Můj hlas patří padlému andělovi, sice se umí healovat jako upír, ale neumí křísit a to je oproti archandělovi velké mínus!!!takže pro mě jasná volba - Padlý anděl...
PS: Nechápu jak někdo může hlasovat pro krvežíznivého kyklopa, to je borec a nablízko umí přes 2 - a to je good, a atributy má taky fajn - můj oblíbenec... :D
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Niven wrote:Tag nehmotný drak je sice slabej, ale necromanti nikdy neměli silnou jednotku 7. úrovně...a přírustek je fajn a to mě přinutilo, abych pro něj nehlasoval...Můj hlas patří padlému andělovi, sice se umí healovat jako upír, ale neumí křísit a to je oproti archandělovi velké mínus!!!takže pro mě jasná volba - Padlý anděl...
PS: Nechápu jak někdo může hlasovat pro krvežíznivého kyklopa, to je borec a nablízko umí přes 2 - a to je good, a atributy má taky fajn - můj oblíbenec... :D

Zdar Nivene
Mám pro tebe špatnou zprávu. Anděl, pro kterého jsi hlasoval vůbec není v ToTe ale jen a pouze v HoF.. Anděl z ToTe je mnohem slabší hodnotami, životem a i schopností, Jeho schopnost je Nové kouzlo Magie světla Božská pomsta nebo tak nějak...
Pro Seraphina nebo jak se jmenoval bych nehlasovla nikdy.. má neskonalou sílu hodnot a Vampirizmus je vražda

Jata prostě nechce připustit že ty jednotky v HoF a ToTe se liší a člověk co to nevý a řídí se jen informacemi na stránkách je nateb,,,,
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Niven

Post by Niven »

Dave_Jame wrote:
Niven wrote:Tag nehmotný drak je sice slabej, ale necromanti nikdy neměli silnou jednotku 7. úrovně...a přírustek je fajn a to mě přinutilo, abych pro něj nehlasoval...Můj hlas patří padlému andělovi, sice se umí healovat jako upír, ale neumí křísit a to je oproti archandělovi velké mínus!!!takže pro mě jasná volba - Padlý anděl...

Zdar Nivene
Mám pro tebe špatnou zprávu. Anděl, pro kterého jsi hlasoval vůbec není v ToTe ale jen a pouze v HoF.. Anděl z ToTe je mnohem slabší hodnotami, životem a i schopností, Jeho schopnost je Nové kouzlo Magie světla Božská pomsta nebo tak nějak...
Pro Seraphina nebo jak se jmenoval bych nehlasovla nikdy.. má neskonalou sílu hodnot a Vampirizmus je vražda

Jata prostě nechce připustit že ty jednotky v HoF a ToTe se liší a člověk co to nevý a řídí se jen informacemi na stránkách je nateb,,,,

Jasně...mě to hned nedošlo, protože já H5 tolik přeci nehraju, hraju jen kampaně, které jsem odehrál ale vím že ten anděl byl hodně slabej, at' už v HOF a TOE...vím že jsem stejnak používal archanděly...a města jsem zkusil všechny:) a z každým jsem si něco odehrál, tak vím... :D
Cenarius

Post by Cenarius »

Nechápu jako nejhorší Padlý Anděl v Toe i Hof? :idea: S tím vysavaním životů by ho jen těžko někdo zabil jen odvetnýma utokama by si vic vysál než by ho zranili a v toe je bych řekl taky celkem dobrý i když dělám radší Archanděly :D
Spectral

Post by Spectral »

Já si teda myslim že nejhorší je Sopečnej drak a totálně nechápu jak někdo může označit Červenýho draka když je to tak dobrá jednotka
Magie existuje proto aby člověku sloužila , nikoli aby ho ovládala.
Coach

Post by Coach »

asamm wrote:zombie jsou na prd ale kdyz se dostanou ke strelecke jednotce muzou napachat skody

Ty jsi dobře mimo. Myslím, že vůbec netušíš jakou kravinu jsi právě napsal. Zombie je tak pomalý, že bez teleportu nebo haste se nikdy k žádnému střelci nedostane a jeho dmg je ubohý, takže o napáchání škod se nedá vůbec mluvit. Navíc má nejhorší dpt (damage per turn) ze všech nemrtvých. Zombie je pomalý tank s luxusní abilitou, který se hodí na strážení vlastních střelců, nic jiného neumí.
Paprda

Post by Paprda »

souhlas s coachem..zombie je dobrej obrance strelcu nic vic protoze ma celkem dost hitpointu a nabira slusnou obranu spolu s rustem hrdiny...ale ja potom preferuju duchy jako obrance kosteju..toho bud trefi nebo ne :D
drsnak

Post by drsnak »

coze nejhorsi je nehmootny drak mozna neni o tollik lepsi jako prizracny ale ze je nejhorsi????? :?: vcelku se hodi do arm nekropole

ale podle me je nejhrsi na 1-2.miste :
sopecny drak,arcidemon
na 3-4. :
bourny titan ,krveziznivy kykop
a ddal je to na s[color=#000040]tejjnoooo[/color]
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
Bušák

Post by Bušák »

Nehmotný drak a přízračný mi přídou stejní. já hlasoval pro arcidémona , ten je podle mě úplně k ničemu .. je to sice fešák , ale neumí nic.
Oto10

Post by Oto10 »

Arcidemón a jeho špatná přitahující k sobě schopnost (nepovedla se)
Post Reply