Lépe je zemřít, než trávit život podobný smrti. Hlupáky nikdo nezalévá - rostou sami. Nic není tak zodpovědné za staré dobré časy jako špatná paměť. ... Muhahah ! >:D
ja nenapsal nic vzdit treba takovej jednorozzec jak vite jestli je to samec o samice stejny je to u draka podle me jsou vsichni bezpohlavni
1.jsou nekromanti 2.jsou trpasilci 3.jsou temní s lesními elfy 4.jsou čarodějové 5.jsou skřeti 6.je azyl s peklem ale je to pro to že za některý rasy radši hraju to je můj pohled ,každý má pohled jiný . Jinak jsou vyvážený
Nechceš rovnou říct,že je to obojživelník Podle mě má jen tvář ženy,aby působil krásně a přitom sílu boží aby nastolil-la pořádek na zemi. takže si myslím že anděl není ani žena ani chlap je to pouze síla boží v šik postavě
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Tak já Kilty nosím ještě teď.. Ale abych opravil vaši debatu.. Andělé v heroes nemají definované pohlavý.. je to prostě krásný národ. většina andělů má ňadra která pro lidi podrhují jejich smyslnost stejně jako nádherná tvář.. Anděl v heroes 5 i Seraphien v Heroes 6 mají značně ženské rysy jak těla tak tváře, ale například Michael má značně mužské rysy. Jak tento národ vlastně funguje nikdo neví. Ale jejich ženská stavba nejde upřít žádnému z nich.. ani Michaelovi.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?