Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole
Re: Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole
No moc se mi nelíbí žádná s těch jednotek selhali a to je škoda

Teda to je strašný!!!
U Nekropole: se to ještě dá snést.
U Pekla: Je to k pláči, co je ta první jednotka omg?!
U Azylu: To je vážně STRAŠNÝ! Kopiník - okopírovaný z pětek jen s kopím, kněžka - ta mi tam nesedne, "Sláva" či co to je(ten duch) BLBOST, "Sluneční jezdec" alias jezdec - deme*tně zpracováno!! Ale nejhorší co jsem tam viděla byl Anděl - to je zprasení představ o Andělech! Copak je Anděl válečník??? takhle vypadá jak krvežíznivá zrůda!
U Nekropole: se to ještě dá snést.
U Pekla: Je to k pláči, co je ta první jednotka omg?!
U Azylu: To je vážně STRAŠNÝ! Kopiník - okopírovaný z pětek jen s kopím, kněžka - ta mi tam nesedne, "Sláva" či co to je(ten duch) BLBOST, "Sluneční jezdec" alias jezdec - deme*tně zpracováno!! Ale nejhorší co jsem tam viděla byl Anděl - to je zprasení představ o Andělech! Copak je Anděl válečník??? takhle vypadá jak krvežíznivá zrůda!
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Sakuba wrote:Teda to je strašný!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U Nekropole: se to ještě dá snést.![]()
U Pekla: Je to k pláči, co je ta první jednotka omg?!![]()
Moje řeč, až na to, že u Nekropole se to dá snést. Nedá.
Kostlivci by měli vypadat ne moc bojovně a oni z něj udělaj tuhle krvežíznivou stvůru.
Sfinga má chránit sice mrtvé, ale ne vypadat zrůdně. když tam chtěli dát něco z egypta tak tam mohli dát mumii.
A to nejhorší na konec. Pavoučí královna nevypadá vůbec jako nemrtvá spíš jako monstrum, ta tam nemá vůbec co dělat.
A k tomu Peklu ta první jednotka je vážně divná vždyť má tři obličeje
A ten Anděl mi připadá spíš jako sukuba, roztomilá tvář a bojové tělo.
Prostě hnus
Neviem čo sa vám na tom nepáči ale asi neviete o čo ide. No a čo že anjel vyzerá ako bojovník, ved ním aj je. To ste nečítali o vojne medzi anjelmi a beztvárimi. Ako majú vyzerať ako nejaké priblblé roztomilé detičky,ved sú to Elrathový bojovníci pre boha.A slnečný jazdec naozaj neviem čo vám na ňom vadí ved to má v názve a stačí si prečítať jeho popis a dôjde vám to a toho kopiníka nejdem ani komentovať lebo naozaj neviem čo je na ňom zlé.A prečo by nemali kostlivci vyzerať bojovne, ved to sú bojovníci ale nemŕtvy to aj upír potom nemôže vyzerať bojovne čo. To isté aj Lamasu pre boha konečne majú nemŕtvi poriadne monštrá a navyše aj dobre vyzerajú a vám sa to nepáči. A tá "pavúčia kráľovná" ved konečne im dali niečo originálne ne furt iba sprostých kostlivých drakov a ako ste si nevšimli tak oni uctievajú Ashu a ony sú jej stelesnením tak čo pre boha chcete. (pre tých ktorým to nedôjde uctievajú jej pavúčiu podobu OMG tak asi budú mať pavúčiu podobu).
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR wrote:Neviem čo sa vám na tom nepáči ale asi neviete o čo ide. No a čo že anjel vyzerá ako bojovník, ved ním aj je. To ste nečítali o vojne medzi anjelmi a beztvárimi. Ako majú vyzerať ako nejaké priblblé roztomilé detičky,ved sú to Elrathový bojovníci pre boha.A slnečný jazdec naozaj neviem čo vám na ňom vadí ved to má v názve a stačí si prečítať jeho popis a dôjde vám to a toho kopiníka nejdem ani komentovať lebo naozaj neviem čo je na ňom zlé.A prečo by nemali kostlivci vyzerať bojovne, ved to sú bojovníci ale nemŕtvy to aj upír potom nemôže vyzerať bojovne čo. To isté aj Lamasu pre boha konečne majú nemŕtvi poriadne monštrá a navyše aj dobre vyzerajú a vám sa to nepáči. A tá "pavúčia kráľovná" ved konečne im dali niečo originálne ne furt iba sprostých kostlivých drakov a ako ste si nevšimli tak oni uctievajú Ashu a ony sú jej stelesnením tak čo pre boha chcete. (pre tých ktorým to nedôjde uctievajú jej pavúčiu podobu OMG tak asi budú mať pavúčiu podobu).
Absolutní souhlas
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
MINOTAUR wrote:Neviem čo sa vám na tom nepáči ale asi neviete o čo ide. No a čo že anjel vyzerá ako bojovník, ved ním aj je. To ste nečítali o vojne medzi anjelmi a beztvárimi. Ako majú vyzerať ako nejaké priblblé roztomilé detičky,ved sú to Elrathový bojovníci pre boha.A slnečný jazdec naozaj neviem čo vám na ňom vadí ved to má v názve a stačí si prečítať jeho popis a dôjde vám to a toho kopiníka nejdem ani komentovať lebo naozaj neviem čo je na ňom zlé.A prečo by nemali kostlivci vyzerať bojovne, ved to sú bojovníci ale nemŕtvy to aj upír potom nemôže vyzerať bojovne čo. To isté aj Lamasu pre boha konečne majú nemŕtvi poriadne monštrá a navyše aj dobre vyzerajú a vám sa to nepáči. A tá "pavúčia kráľovná" ved konečne im dali niečo originálne ne furt iba sprostých kostlivých drakov a ako ste si nevšimli tak oni uctievajú Ashu a ony sú jej stelesnením tak čo pre boha chcete. (pre tých ktorým to nedôjde uctievajú jej pavúčiu podobu OMG tak asi budú mať pavúčiu podobu).
Tak tiež 100 percentne súhlasím.
(OMG ako sa niekomu nemožu páčiť).
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Jednotky sou pěkné konečně nějaká změna u jednotek jen mě štve že upíři maj bílí vlasy s černejma by vypadali líp
Já sem s vzhledem jednotek spokojený na 99% ! Peklo je úplně úžasný , strašně se mi líbí , že ´dábel už není nejsilnějíší jednotka , namísto toho nastupuje do popředí Pekla Pekelný pán
A Azyl , taky na pohodu. Co se týče nekropole tak plně souhlasím s MINOTAUREM , je to HoMM 6 , nemůžou tam bejt pořád stejný jednotky , takže srdečně vítám nápad přadleny , stejně tak jako u démonů ten maniak , nebo co to je
určitě vypadá líp , než malý otravný ďáblíci... nemůžu se šestky dočkat
a jestli artworky orků jsou pravé , tak to mojí radost jen zvyšuje , jediné co by mi chybělo by byli elfové , každopádně když nebudou v základu , určitě se jich dočkáme v datadisku 
Jo a ještě bych dodal , těm co se ty artworky nelíbí , že nakonec můžou být stejně mile potěšeni , protože finální vzhled ve hře bude o dost jiný 
Tak tvůrci zatím oficiálně vzhled hry neuvěřejnili. Videa co byly na výstavách v německu a rusku byly údajně jen ukázky na H5 enginu.
Tady je pár HD ukázek jak by hra mohla vypadat
Kostlivec zblýzka
http://i105.photobucket.com/albums/m217/kaspergm/Heroes%206/NECRO_Skeleton_T.jpg
Upír zblýzka
http://i105.photobucket.com/albums/m217/kaspergm/Heroes%206/NECRO_Vampire_T.jpg
Namtaru zblýzka na mapě
http://i105.photobucket.com/albums/m217/kaspergm/Heroes%206/Mother_NamtaruIngame.png
Tady je pár HD ukázek jak by hra mohla vypadat
Kostlivec zblýzka
http://i105.photobucket.com/albums/m217/kaspergm/Heroes%206/NECRO_Skeleton_T.jpg
Upír zblýzka
http://i105.photobucket.com/albums/m217/kaspergm/Heroes%206/NECRO_Vampire_T.jpg
Namtaru zblýzka na mapě
http://i105.photobucket.com/albums/m217/kaspergm/Heroes%206/Mother_NamtaruIngame.png
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Tak ta pavoučí královna má tři obličeje? Tak to má ta hra u mě další mínus. No i kdiž ten upír je dobrej konečně připomíná mrtvolu ale ty vlasy se spíš hodí na elfa. Nechápu jak se vám může líbit kostlivec je to první jednotka a podle vzhledu bych ho typoval na čtvrtou a kopiník to samý. A ten podivnej duch u lidí blbost vždyť sou to lidi a ne nadpřirozené postavy u anděla to chápu že je mezi lidma má ztělesňovat radost ale ten duch ne tak co tam dělá?
OMG zato že kostlivec vyzerá dobre nemusíš ho davať na 4. uroveň a to isté kopiník,a to že má pavúčia královná tri tváre tak neviem čo je na tom zlé,a čo podla teba môžu mať dĺhe vlasy len elfovia no a čo že majú dĺhe,aj obyčajný človek môže mať dlhé vlasy.
P.S.-Ten ľudský duch je aj podľa mňa divný.
P.S.-Ten ľudský duch je aj podľa mňa divný.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
roman wrote:Tak ta pavoučí královna má tři obličeje? Tak to má ta hra u mě další mínus. No i kdiž ten upír je dobrej konečně připomíná mrtvolu ale ty vlasy se spíš hodí na elfa. Nechápu jak se vám může líbit kostlivec je to první jednotka a podle vzhledu bych ho typoval na čtvrtou a kopiník to samý. A ten podivnej duch u lidí blbost vždyť sou to lidi a ne nadpřirozené postavy u anděla to chápu že je mezi lidma má ztělesňovat radost ale ten duch ne tak co tam dělá?
Kopiník je první, ale to není rozhodující. Všechny jednotky si mají být "rovné". Markantnější rozdíl bude v jejich schopnostech a použití - alespoň tak to řekli tvůrci = jsem k tomu trochu skeptický.
To s těmi vlasy je mimo. Bílé vlasy se daleko více hodí k mrtvolám než k elfům... pokud narážíš na délku, jsi úplně mimo. Vsadím se, že zde nejsem sám, kdo má dlouhé vlasy. Spíš jde o to, jaký je účes, a to se mi více líbí ten z pátého dílu nebo archanděla Michaela (off - avšak není nic rovno účesu Dobrého muže z Temné věže Stephena Kinga, a vůbec charakter on sám - off). Doufám, že nějaký hrdina bude mít účes jako archanděl Michael.
Last edited by GoodMan on Thu Dec 16, 2010 6:14 pm, edited 3 times in total.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Mne sa zatiaľ tie jednotky páčia. Sú iné, ale to je OK. Aj na Orkov v Heroes V som si musela zvyknúť, nakoniec sa stali mojou obľúbenou rasou, som ani nedúfala, že by mohli byť aj v Heroes VI. Som zvedavá na piaty národ, fakt to môže byť čokolvek. Necháme sa prekvapiť.