Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
MINOTAUR

Re: Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole

Post by MINOTAUR »

či má úpír čierne alebo biele vlasy to je jedno a je od veci sa takou prkotinou zaoberať. Mne by sadli aj biele aj čierne.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Caius

Post by Caius »

Taky si myslim, ze je blbost to řešit. K těm novým jednotkám:
Azyl se mi hodně líbí, blazing glory me docela prekvapila (ale prijemne), ale andel me zklamal - nelibi se mi potlaceni te jeho bozskosti na ukor bojovnosti.
Peklo mě docela zklamalo, ty jednotky mi prijdou dost podobne...vsechny jsou rudé a rohaté všude, kde se dá (ja vim, ze to k demonum patri, ale prijde mi to trochu preplacane), ale sukuba a pekelný pán vypadaji hoodně vymakaně.
Nekropole vypadá dost dobře, lamasu mi prijde originální a vizualne hodne zajimavy netvor, splétacka osudu je taky drsná zrudicka, celkove se mi to zpracovani libi
Orkove me prekvapili, ty jsem opravdu necekal, a ty artworky vypadaji opravdu skvele, takova aztecka harpyje působí krutě a je graficky hodne vyvedená, uvidime jak budou vypadat zbyle jednotky
Co se tyce dalsi rasy, chtel bych elfy, logicky by tam meli byt carodejove (tvurci orku), ale myslim si, ze vzhledem k tomu, ze by to mela byt zcela nova rasa a vzhledem k dvoum japonsky ladenym artworkum nag to budou asi nagy - pusobi hodne zajimave...uz se nemuzu dockat na dalsi info a hlavne na vydani Heroes VI !
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
GoodMan

Post by GoodMan »

Pokud se nemýlím, ty koncepty Nág jsou pana Oliviera Ledriota ještě během výroby Heroes V.
Jinak mně opravte.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Sakuba

Post by Sakuba »

Nekropole - Ke kostře se podle mě nehodí oštěp, jinak fajn, ghůl - originální, duch - no nic moc, Lich - KATASTROFA - nejhorší lich v HoMaM, Lamasu - skvělý nápad, Spřádačka - dobře oni, konečně vyslanci Ashy! :D

Peklo - První jednotka mi nepřijde nic moc, kerberosové ještě ujdou, sukuby vypadají mnohem lépe než v H5 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , ty dvě další mi vůbec nepřijdou jako démoni, ďábel - jde to :(, Pit lord - ještě se dá

Azyl - Kopiník - Páže z HoMaM 5 s kopím, kušostřelec - ok, kněžka - hm..., Gryf - nic nového, Element světla - to podle mě asi hodně ulítli :( , Jezdec - dobrej radioaktivní kůň, co to bude příště mlhovinový gryf?? :? , Anděl - strašné zklamání - víc vypadá jako ostřílený bojovník, než jako nějaká nadlidská bytost, brnění má všude a meče jsou oproti H5,H4 a H3 děsný! :x

Barbaři - Všechny jednotky jsou supr!
Chtěla bych tam vidět nejspíše mágy a elfy. Ale trpaslíci by taky vůbec nevadili.
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
GoodMan

Post by GoodMan »

Jen pro doplněk - hrdinou Pevnosti a tedy dalším synem Slavy je Sandor.
Caius

Post by Caius »

GoodMan wrote:Pokud se nemýlím, ty koncepty Nág jsou pana Oliviera Ledriota ještě během výroby Heroes V.
Jinak mně opravte.

Aha, tak to sorry, ale treba ten koncept pouziji do Heroes VI - vypadají dobře :D
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Bušák

Post by Bušák »

Asi jsem jediný , komu se nový anděl líbí , příde mi rozhodně mírumilovnějíší než padlý anděl z pětky :D Jinak co se týče toho , že moc bojovný , s tím bych si hlavu nelámal , poněvadž i anděl s jedním mečem je bojovný , když už bojují proti děmonům (= svým úhlavním nepřátelům) , musí být dobře vyzbrojení. Anděla , který by nebyl na boj a představoval by ztělesnění anděla a jeho mírumilovnosti a božskosti , tak bych ho nechal v bílém rouchu beze zbraní , čistě jako kouzelníka ..
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Bušák wrote:Asi jsem jediný , komu se nový anděl líbí , příde mi rozhodně mírumilovnějíší než padlý anděl z pětky :D Jinak co se týče toho , že moc bojovný , s tím bych si hlavu nelámal , poněvadž i anděl s jedním mečem je bojovný , když už bojují proti děmonům (= svým úhlavním nepřátelům) , musí být dobře vyzbrojení. Anděla , který by nebyl na boj a představoval by ztělesnění anděla a jeho mírumilovnosti a božskosti , tak bych ho nechal v bílém rouchu beze zbraní , čistě jako kouzelníka ..

No podle Mytologie světa Might and magic V jsou hlavními nepřáteli andělů Ti bez tváře (Faceless)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Bušák

Post by Bušák »

Dave_Jame wrote: No podle Mytologie světa Might and magic V jsou hlavními nepřáteli andělů Ti bez tváře (Faceless)

No to sice jo ,ale ve hře se žádná taková jednotka nenachází , nebo alespoň v pětce ne a tudíž , největším nepřítelem anděla byl vždy ďábel , ne ? :) Ale o to ani tolik nejde , pak-li , že je anděl nasazen do boje , musí být dobře vyzbrojen ..
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Presne tak aj mne sa páčia tak ako ich urobili. Inak ked niekto hral hru Darksiders Wrath of War tak tam by videl čo sú to bojovní anjeli. A čo sa týka toho Sandora už je k nemu aj popis ? Lebo na hlavnej stránke nie je.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

MINOTAUR wrote:Presne tak aj mne sa páčia tak ako ich urobili. Inak ked niekto hral hru Darksiders Wrath of War tak tam by videl čo sú to bojovní anjeli. A čo sa týka toho Sandora už je k nemu aj popis ? Lebo na hlavnej stránke nie je.

Osobně jsme zatím nic takobvého nenašel, pouze artowrk s ním spojený a již uvečějněnou informaci že se bdue jednat o levobočka.:-)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
roman

Post by roman »

No, ale ten kušník vypadá jako mistr kuše z 5 a u něj píšou, že s novou královnou přišly nové technologie a 6 se odehrává 400 let před 5, tak jak je možný, že ty kušníci vypadaj jak mistři kuše. K tý pavoučí královně - nápad se mi líbí, ale mohli na ní líp zapracovat graficky. Kupříkladu, proč není ta pavoučí půlka chlupatá a nenapodobuje žádného pavouka? No to, že píšu, že se mi ty jednotky nelíbí neznamená to, že mezi nima nemám oblíbence. Líbí se mi upír, vypadá konečně jak mrtvola a drží meč v levý ruce(já sem taky levák) a ghůl konečně nahradil zombie, který mi lezli na nervy.
GoodMan

Post by GoodMan »

No, ale ten kušník vypadá jako mistr kuše z 5 a u něj píšou, že s novou královnou přišly nové technologie a 6 se odehrává 400 let před 5, tak jak je možný, že ty kušníci vypadaj jak mistři kuše.

Bohové, tak je mu podobný. To nemá s úrovní technologie nic společné.
GoodMan

Post by GoodMan »

Caius wrote:
GoodMan wrote:Pokud se nemýlím, ty koncepty Nág jsou pana Oliviera Ledriota ještě během výroby Heroes V.
Jinak mně opravte.

Aha, tak to sorry, ale treba ten koncept pouziji do Heroes VI - vypadají dobře :D

Ano, budou pravděpodobně používat daleko více starší návrhy pro pátý díl, než kolik jich vůbec bylo nově navrženo pro následující.
Post Reply