Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole
Re: Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole
No a čo je na tom že sa budú podobať. Ja v tom nevidím nič zlé a aj tak sú to len artworky v hre to môže byť o dosť odlišné. Takže nesúdte ich až kým si to sami nezahráte.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Už na něj bylo poukázáno, ale takhle vypadá Sandor:
http://www.heroesofmightandmagic.es/por ... n3-org.jpg
Zdá se, že je vskutku "jen" člověk, ale po fyzické stránce (černé dlouhé vlasy, ošlehaná tvář, neúprosný, tvrdý muž, a vůbec jeho zbroj i meč jsou skvělé) se mi líbí nejvíce ze všech čtyř zveřejněných hrdinů (takže mými favority jsou nyní skřeti-alespoň v kampaních jimi začnu).
Jsem jediný, kdo si myslí, že ta "pekelná žížala" bude Bossem Pekla?
http://www.heroesofmightandmagic.es/por ... n3-org.jpg
Zdá se, že je vskutku "jen" člověk, ale po fyzické stránce (černé dlouhé vlasy, ošlehaná tvář, neúprosný, tvrdý muž, a vůbec jeho zbroj i meč jsou skvělé) se mi líbí nejvíce ze všech čtyř zveřejněných hrdinů (takže mými favority jsou nyní skřeti-alespoň v kampaních jimi začnu).
Jsem jediný, kdo si myslí, že ta "pekelná žížala" bude Bossem Pekla?
Last edited by GoodMan on Fri Dec 17, 2010 8:40 pm, edited 2 times in total.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Dofám že tam bude ta pekelná žížala ta nemá chybu
Hrál tady někdo Dark merssiaha? protože ten červ mi něco hodně připomíná

Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Ja som to hral a naozaj je to až privelká podoba.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Ted sem si pořádně prohlídnul anděla a začíná se mi líbit ale to bude nejspíš tím že mám rád když někdo bojuje s dvěma mečema
Ale sem celkem zklamanej z toho že má kerberos 2 hlavi podle řecký mytologie by měl mitz tři takhle vypadá jako hořící pes kterej náhodou běhal kolem Černobilu dyž to tam bouchlo
Orkové vypadaj taky peckově hlavně ta harpie a doufám že jestli budou ve hře tak budou mít pořád wywerny
Jinak doufám že jako další národ daj temný elfy a jako nejsilnější jednotku hydry
Ale sem celkem zklamanej z toho že má kerberos 2 hlavi podle řecký mytologie by měl mitz tři takhle vypadá jako hořící pes kterej náhodou běhal kolem Černobilu dyž to tam bouchlo
Orkové vypadaj taky peckově hlavně ta harpie a doufám že jestli budou ve hře tak budou mít pořád wywerny
Jinak doufám že jako další národ daj temný elfy a jako nejsilnější jednotku hydry
doomgrom wrote:Ted sem si pořádně prohlídnul anděla a začíná se mi líbit ale to bude nejspíš tím že mám rád když někdo bojuje s dvěma mečema
Dobrá poznámka.
Z tohoto důvodu jsem chtěl použít překlad orothos (kerberův dvouhlavý bráška). Pak ale někteří z Insaidrů potvrdily že pejskové jsou trojhlavý. Sice zatím nemám obrazový důkaz, ale zatím se chlapcům dalo věřit. Takže snad se nemýlí a Opravdu budou trojhlavý.
Ja som si hned všimol že má 3 hlavy takže neviem, ale ked sa dobre pozriete tak si ich všimnete aj vy.
MINOTAUR wrote:Ja som si hned všimol že má 3 hlavy takže neviem, ale ked sa dobre pozriete tak si ich všimnete aj vy.
Já tam vidím jen dvě hlavy.
- sir emental
mně všechny ty jednotky příjdou příliš překombinovaný. třeba že by ta nejzákladnější jednotka měla být jednoduše ZÁKLADNÍ, a né jako Sentinel, brnění, který by se hodilo tak pro krále, plášť, ani nemluvím o vylepšeným, vždyť takový brnění by si nemoh nikdo dovolit, od rolníka je to docela skok 
podle mě to úúúúúúúplně podělali, asi začnu pařit starý dobrý trojky
No pain, no gain.
sir emental wrote:mně všechny ty jednotky příjdou příliš překombinovaný. třeba že by ta nejzákladnější jednotka měla být jednoduše ZÁKLADNÍ, a né jako Sentinel, brnění, který by se hodilo tak pro krále, plášť, ani nemluvím o vylepšeným, vždyť takový brnění by si nemoh nikdo dovolit, od rolníka je to docela skok
Má to svůj důvod; takzvané rozdělení Základní, Elitní, Šampion je jen rádoby název, jejich využití má být v reálu naprosto vyvážené. Jak jsem řekl, nevěřím, že takový Kopiník bude moci v jakémkoliv ohledu soupeřit s Andělem (ať už jsou slova tvůrců jakákoliv), ale nejspíše to nebude tak markantní rozdíl jako v pátém dílu, kdy rádoby sedlák, tlustý jako prase o pouti, byl jen do počtu.
Navíc, pokud by někdo šel více do hloubky, tak celková ekonomická a politická situace Gryfí Říše po Pavlovi (který bude něčím jako Aragorn v Pánu Prstenů, nezlomný a hrdinský rytíř bojující za čest a vlast) a Slavovi mohla být na vysoké úrovni, stejně jako vzdělání a um kovářů, řemeslníků nebo statkářů, takže Gryfí Říše mohla mít dostatek surovin a peněz na co nejlepší zbroj pro "řádové" vojáky a vůbec celou vojenskou síť.
Last edited by GoodMan on Sun Dec 19, 2010 4:22 pm, edited 2 times in total.
- sir emental
GoodMan wrote:sir emental wrote:mně všechny ty jednotky příjdou příliš překombinovaný. třeba že by ta nejzákladnější jednotka měla být jednoduše ZÁKLADNÍ, a né jako Sentinel, brnění, který by se hodilo tak pro krále, plášť, ani nemluvím o vylepšeným, vždyť takový brnění by si nemoh nikdo dovolit, od rolníka je to docela skok
Má to svůj důvod; takzvané rozdělení Základní, Elitní, Šampion je jen rádoby název, jejich využití má být v reálu naprosto vyvážené. Jak jsem řekl, nevěřím, že takový Kopiník bude moci v jakémkoliv ohledu soupeřit s Andělem (ať už jsou slova tvůrců jakákoliv), ale nejspíše to nebude tak markantní rozdíl jako v pátém dílu, kdy rádoby sedlák, tlustý jako prase o pouti, byl jen do počtu.
ale třeba v trojce je to poměrně vyvážené, bohužel se ale tvůrci se vůbec z minulých chyb nepoučili.
No pain, no gain.
sir emental wrote:mně všechny ty jednotky příjdou příliš překombinovaný. třeba že by ta nejzákladnější jednotka měla být jednoduše ZÁKLADNÍ, a né jako Sentinel, brnění, který by se hodilo tak pro krále, plášť, ani nemluvím o vylepšeným, vždyť takový brnění by si nemoh nikdo dovolit, od rolníka je to docela skok
Opravdu je důležité si uvědomit že v H-VI se nesetkáváme s hordami slabých potvor, ale vysloveně s řádnou armádou. není to tedy jako v předchozích dílech, kdy vezmeme hodru napříkald sedláků, nebo víl a pošleme je do boje, ale opravdus e jedná o cvičené vojsko s různým stupněm síly a specializace.
- sir emental
Dave_Jame wrote:sir emental wrote:mně všechny ty jednotky příjdou příliš překombinovaný. třeba že by ta nejzákladnější jednotka měla být jednoduše ZÁKLADNÍ, a né jako Sentinel, brnění, který by se hodilo tak pro krále, plášť, ani nemluvím o vylepšeným, vždyť takový brnění by si nemoh nikdo dovolit, od rolníka je to docela skok
Opravdu je důležité si uvědomit že v H-VI se nesetkáváme s hordami slabých potvor, ale vysloveně s řádnou armádou. není to tedy jako v předchozích dílech, kdy vezmeme hodru napříkald sedláků, nebo víl a pošleme je do boje, ale opravdus e jedná o cvičené vojsko s různým stupněm síly a specializace.
tím myslíš že rozdíly mezi jednotkami nebudou takové?
No pain, no gain.
sir emental wrote:Dave_Jame wrote:sir emental wrote:mně všechny ty jednotky příjdou příliš překombinovaný. třeba že by ta nejzákladnější jednotka měla být jednoduše ZÁKLADNÍ, a né jako Sentinel, brnění, který by se hodilo tak pro krále, plášť, ani nemluvím o vylepšeným, vždyť takový brnění by si nemoh nikdo dovolit, od rolníka je to docela skok
tím myslíš že rozdíly mezi jednotkami nebudou takové?
Přesně tak, celí nový koncept jednotek je zalozeny na tom, ze kazdy narod má 3 přibližně podobně silné jednotky, mezi kterými se rozhoduje, a je jen na něm, jaký poměr těchto jednotek zvolí. Napriklad tedy Ochránce, Sestra i Střelec by měli být obdobně silní, samozřejmě jeden je míněn na dálku, a tak nevydrží tolik co pěšák, třetí je zase možná míněn na podporu. všechny řadové jednotky by si však měli být částěčně rovny.