Nejhorší alternativní jednotka 2.úrovně
- Anonymní Voják
Nejhorší alternativní jednotka 2.úrovně
Tak tu máme další anketu na největšího loosera.
Re: Nejhorší alternativní jednotka 2.úrovně
Nymfa je 1. úroveň 2. Tanečník větru
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
docela se to těžko rozhodovalo ale dal sem zombie sice je dobrá ale buď ona nebo Elementálový chrlič
Elemntární chrlič. Obsidiánový chrlič je sice útokem slabý (Elementární je na tom ještě hůř), ale vysoká rychlost mu umožní rychle zablokovat střelce. Má imunita na magii (tedy na hrdiny), slabý fyzický útok střelců na blízko mu také moc neublíží. Jediná možnost je zničit ho pěchotou, ale ta je zase potřeba vpředu (proti Akademii obzlášť (3 střelci)). Elementární chrlič tuto úlohu neplní, protože ho rychle zabije i hrdina, který se na magii nespecializuje (kromě skřetů).
Na 2. místo bych určitě dal Hníjící zombii (ve verzi 3.1 je sice lepší, ale pořád to není ono), protože permanentní oslabení je lepší než dočasné.
Na 2. místo bych určitě dal Hníjící zombii (ve verzi 3.1 je sice lepší, ale pořád to není ono), protože permanentní oslabení je lepší než dočasné.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Elementární chrlič
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Jednoznačně Elementální chrlič. Sice se jeho vlastnosti můžou hodit, ale ja mám Chrliče spíše na to, aby jen tak stáli na místě a bránili střelce (stejně tak, jako Golemové). Rozhodně nepoletím s Elementálním chrličem až k nepříteli, abych tam pak sice kouzlil destruktivní kouzla s větší účinností, ale zároveň většinu těch Crličů ztratil. Na těsné druhé místo určitě Hnijící zombie. Její hnilobná aura se nemůže rovnat s oslabujícím úderem Morové zombie, který je nejen permanentní, ale také kumulativní, takže čím více zásahů, tím slabší nepřítel bude. Kdežto to symbolické snížení útoku a morálky u Hnijící zombie je takřka k ničemu.
Běžný pracovní den
Zombie
Dostane se na tah sice jen jednou za rok, ale jinak je to sympaťák, pečuje o sebe každý den a pivas má jako letitý štamgast z nejlepší hospody ve městě. Nějakou tu hospodskou ránu ustojí, neni to žádná slečinka. Ale protože je často opilý jako prase, neumí dávat rány a je ukrutně pomalý, takže 95% času jen někde postává, blbě čumí a má drsné řeči. Slimáky považuje za zběsilé sprintery.
Gargoyle
Tenhle chlapík toho moc nenamluví ani nevypije, nemá dokonce ani nohy, ale je to rozený opak zombíka. Neumí někde jen tak lapět na zadku, celý den někde lítá a pořád něco musí zařizovat. Chcete nákup v ternu? Chcete doručit dopis na poštu? Chcete zajít na úřad práce, že už na ně kašlete? Nechoďte, Gargoyle tuhle špinavou práci vyřídí za vás.
Komu jsem dal hlas? Řekněme, že nemám rád hospodské povaleče...
Zombie
Gargoyle
Komu jsem dal hlas? Řekněme, že nemám rád hospodské povaleče...
Elementální chrlič.
zombie starý zombie má supr scchopnost a hnijící aura u tohohle špekouna je na nic
pro homam 3 and 5 player.
Bojíš se smrti ?
Bojíš se smrti ?
Dlouho jsem se rozmýšlel mezi Zombie a chrličem , ale chrlič je odolný vůči magii a umí létat , zombie neumí vůbec nic .
Mistr Kuše-Jedna z nejlepších jednotek Azylu (max. Utok)
Rohatý Veteran-Adept na nejhorší jednotku (slabá obrana,jednorázovka)
Hnijíci Zombie-Adept na nejhorší jednotku (pomalá,útok stojí za nic)
Kentauří najezdník-Jediná střelecká jednotka Tvrze.Je dobrá.
Tanečník větrů-Dobrá schopnost,ale podle mě nejhorší jednotka hvozdu.Není Adeptem
(Trpasličí) Kopiník-Přitahovánííí....lepší než jeho bratříček.Padne na bojišti jako první ale umí ubrat škody.
Elementální chrlič-Taky jeden z adeptů sice má dobrou obranu ale jinak nic moc
Krvavá sestra-Nejlepší z těchto jednotek.Výborná rychlost,iniciativa,obrana
Celkové Pořadí (nejhorší jednotky)
1.Hnijící Zombie-(jelikož jí snadno nějaký drak+6 jednotek vytříská,protože je pomalá)
2.Rohatý Veterán-(vydrží málo)
3.Elementální chrlič-(dobrý obránce,ale jinak vážně na nic)
Patřící mezi lepší jednotky-
4.Trpaslíčí Kopiník-(dobrá jednotka,ale vydrží něco i ubere.
5.Kentauří nájezdník-(Nejlepší jednotka (ne nejsilnější)Tvrze.jediný střelec)
6.Mistr Kuše a Krvavá sestra (není co dodat)
Rohatý Veteran-Adept na nejhorší jednotku (slabá obrana,jednorázovka)
Hnijíci Zombie-Adept na nejhorší jednotku (pomalá,útok stojí za nic)
Kentauří najezdník-Jediná střelecká jednotka Tvrze.Je dobrá.
Tanečník větrů-Dobrá schopnost,ale podle mě nejhorší jednotka hvozdu.Není Adeptem
(Trpasličí) Kopiník-Přitahovánííí....lepší než jeho bratříček.Padne na bojišti jako první ale umí ubrat škody.
Elementální chrlič-Taky jeden z adeptů sice má dobrou obranu ale jinak nic moc
Krvavá sestra-Nejlepší z těchto jednotek.Výborná rychlost,iniciativa,obrana
Celkové Pořadí (nejhorší jednotky)
1.Hnijící Zombie-(jelikož jí snadno nějaký drak+6 jednotek vytříská,protože je pomalá)
2.Rohatý Veterán-(vydrží málo)
3.Elementální chrlič-(dobrý obránce,ale jinak vážně na nic)
Patřící mezi lepší jednotky-
4.Trpaslíčí Kopiník-(dobrá jednotka,ale vydrží něco i ubere.
5.Kentauří nájezdník-(Nejlepší jednotka (ne nejsilnější)Tvrze.jediný střelec)
6.Mistr Kuše a Krvavá sestra (není co dodat)
Krátká revize mého hlasu
Lidé: Mistr kuše - 100% škod na dálku, jednosznačně +++
Elfové: Tanečník větrů - Zvyšování obrany za ujité pole, 100x lepší než jeho alternativa ++
Mágové - Chrlič: víc životů větší iniciativa a lepší schopnosti než jeho předchůdce (nechápu co se vám na něm nělíbí) ++
Démoni: Rohatý veterán - Cokoliv je lepšího než dozorce +
Nemrtví: Uplně stejně nanic jednotak jak předchozí vetze, -
Temní elfové: Oprotí své sestře, bez iniciativi, bez schopností, nevyužitelná ---
Trpaslíci. Harpunář - S runou výpadu a přípravou jsou následně bezvýznamní, -
Skřeti. Kentaur nájezdník - V pozdější části hry vhdono přecvičit z nomádů na nájezdníky, jediná jednotka kde toto používám. ++
Výsledek: Narozdil od ostatních nehodnotím co ta jednotak umí v porovnání s jinými alternativami, ale o kolik je lepší než původní vylepšení, a Krvavé sestry jsou oproti Fúriim směšné proto jsem zvolil je.
Lidé: Mistr kuše - 100% škod na dálku, jednosznačně +++
Elfové: Tanečník větrů - Zvyšování obrany za ujité pole, 100x lepší než jeho alternativa ++
Mágové - Chrlič: víc životů větší iniciativa a lepší schopnosti než jeho předchůdce (nechápu co se vám na něm nělíbí) ++
Démoni: Rohatý veterán - Cokoliv je lepšího než dozorce +
Nemrtví: Uplně stejně nanic jednotak jak předchozí vetze, -
Temní elfové: Oprotí své sestře, bez iniciativi, bez schopností, nevyužitelná ---
Trpaslíci. Harpunář - S runou výpadu a přípravou jsou následně bezvýznamní, -
Skřeti. Kentaur nájezdník - V pozdější části hry vhdono přecvičit z nomádů na nájezdníky, jediná jednotka kde toto používám. ++
Výsledek: Narozdil od ostatních nehodnotím co ta jednotak umí v porovnání s jinými alternativami, ale o kolik je lepší než původní vylepšení, a Krvavé sestry jsou oproti Fúriim směšné proto jsem zvolil je.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Tak jak je hodnotím já:
Hnilobná zombie jsou k ničemu - kumulativní a trvalé oslabení je lepší než dočasné, které může působit i na spojence
Mistr kuše - skvělá jednotka, o dost lepší než kušiník, má nízkou odolnost, ale obrovské poškození
Tanečník větru - nemá sice kombo bojového tance, ale je o dost odolnější nrž tanečník války
Rohatý veterán - má nižší trvanlivost než dozorce, ale zase ho v boji alespoň občas použijete (narozdíl od dozorce)
Krvavá sestra - odolnější a neoslabitelná alternativa fúrie, která je sice iniciativnější, ale jinak mezi nimi nijak závratný rozdíl nevidím
Kentuří nájezdník - výborná střelecká i nestřelecká jednotka, lepší než kočovník
Harpunář - no, ta schopnost mi přijde prakticky na nic (oproti omráčení záškodníka), použil bych ji maximálně při obraně města ke vtažení nepřátel do příkopu nebo do ohnivé pasti
Elementální chrlič - irituje mě jeho pomalý pohyb, a ta schopnost je dost nevyužitelná, jak podotkl Alarik
Volil jsem nevyužitelné hnilobmé zombie
P.S. To DaveJame: nechci rýpat, ale nemá alternativa být prostě jiná možnost a ne vylepšením upgradu? Z toho tvého dodatku to vyznívá tak, že by si očekával, že krvavá sestra bude o dost lepší než fúrie...Měla by být srovnatelná, ne o moc lepší nebo horší, ne?
Volil jsem nevyužitelné hnilobmé zombie
P.S. To DaveJame: nechci rýpat, ale nemá alternativa být prostě jiná možnost a ne vylepšením upgradu? Z toho tvého dodatku to vyznívá tak, že by si očekával, že krvavá sestra bude o dost lepší než fúrie...Měla by být srovnatelná, ne o moc lepší nebo horší, ne?
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
No nepochopil jsi mě zcela.
Jde o to zda preferuji Originální, nebo vylepšenou podobu jednotky.
Například u kočovníka a nájezdníka je mi to vcelku jedno, Kočovníka používám v první části hry, nájezdníka v pozdějíš. Zombie je si až příliš podobná Abych mězi nimi dělal rozdíly.
U Chrliče uvítám jeho bonus +1 k obraně a hlavně +1 k iniciativě. která z něj dělá údernou jednotkua dává mu dobrou možnost manévrů, narozdíl od jeho obsidiánového příbuzného.
A ze stejného důvodu jsem zvolil Krvavou sestru. Ano má vyší útok, a větší rozsah zranění (hlavně tedy ve spodní hranici), a má více životů, ale Sestry mají obecně málo životů a je jich málo. Jejich hlavním úkolem je Rychle udeřit a odběhnout, nikdy se k soupeři ani nepřiblížit. a to Furie s Větší Iniciativou dokážou mnohem lépe. V pozdější části hry se z nich stávají stejně jen cíle pro věže hradů.
Jde o to zda preferuji Originální, nebo vylepšenou podobu jednotky.
Například u kočovníka a nájezdníka je mi to vcelku jedno, Kočovníka používám v první části hry, nájezdníka v pozdějíš. Zombie je si až příliš podobná Abych mězi nimi dělal rozdíly.
U Chrliče uvítám jeho bonus +1 k obraně a hlavně +1 k iniciativě. která z něj dělá údernou jednotkua dává mu dobrou možnost manévrů, narozdíl od jeho obsidiánového příbuzného.
A ze stejného důvodu jsem zvolil Krvavou sestru. Ano má vyší útok, a větší rozsah zranění (hlavně tedy ve spodní hranici), a má více životů, ale Sestry mají obecně málo životů a je jich málo. Jejich hlavním úkolem je Rychle udeřit a odběhnout, nikdy se k soupeři ani nepřiblížit. a to Furie s Větší Iniciativou dokážou mnohem lépe. V pozdější části hry se z nich stávají stejně jen cíle pro věže hradů.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
já bych to udělal takhle nejhorší podle mě je chrlič,následuje zombie.Další by šel kentaur,protože se k němu stačí dostat a na blízko neni moc silnej.Pak bych dal harpunáře nebo rohatého veterána a následoval by tanečník větru a nejlepší by byla krvavá sestra nebo mistr kuše ale je to jenom můj názor