6. kampaň akademie - 4. mise - Aliance

Vše ohledně hradu Akademie
majklozo

6. kampaň akademie - 4. mise - Aliance

Post by majklozo »

Celá mapa odkrytá, monolity prolítaný, všechna města moje, všichni soupeři vymlácený, ale ne a ne najít tu Isabelu nebo nevim, jak spojit hrdiny či co, prostě už jen tápu.
majklozo

Post by majklozo »

Jo, eště něco. Je fakt, že sem si pomoh při zdolávání střežených tvrzí nebo armád nestvůr hlídajících cestu kouzlem "okamžité cestování". Ale tyto jsem posléze vymlátil do jedný taky, tak nechápu.

Snad by stačilo napsat, kde jste našli Isabelu, popř. kam jste se museli dostat, než došlo na souboj s ní
majklozo

Post by majklozo »

Tak "moje" Isabela sídlí na severozápadě v hradě obklopenym na velký mapě vodním příkopem v oblasti strážený tvrzí. Jak sem se dočet na jiných anglických fórech, mají hráči potíž s její příliš silnou armádou. Já naopak. Její armáda je tristní, považte: 15 gryfů je nejsilnější jednotkou. Navíc když tu čubku porazim, nikde žádný vítězný video, splnění úkolu, mise dokončena... Prostě získám hrad a od tý chvíle se můžu rejpat v nose a nic.

asi bude nejlepší restart mise, žejo
majklozo

Post by majklozo »

Zkusil sem to dát znova a výsledek stejnej. Tentokrát bez použití kouzel na mapě. Že v tom bude něco jako: nesmíš dobýt města azylu nebo tak něco? Mrknu na ukončení minulýho levelu, třeba sem něco přehlíd, přeslech.
Jurman

Post by Jurman »

Mno tak ja to udelal tak ze sem se k te posadce priblizil ---> video s tim Vudcem klanu. Pak se spojili a pak sem je n valil na hrad. Byla porazena a pak se mi putilo video... Tak nevim kde mas chybu. Hraju to s verzi 1.1 neob jaka je ta nova :)
majklozo

Post by majklozo »

Prosim vysvetlit, abych to pochopil i ja:-)

Takze mam najet libovolnym svym hrdinou (nebo se vsema?) za tu posledni branu k hradu, kde je Isabela, spusti se mi video, automoaticky se mi spoji armady tech 3 hrdinu a pak uz jen zautocim na Isabelu v hradu a roznesu ji na kopytech? No, zkusim.
majklozo

Post by majklozo »

Zkousim, zkousim, nic se nelepsi. Prosim o vysvetleni pro blbyho. V cem je v tyhle misi ten figl oproti ostatnim?
Neveril bych, ze muzu mit takovej zasek/zakys.
Oskar999

Post by Oskar999 »

jeste tam nejsem, takze nevim o cem je rec, ale pokud umis anglicky, tak se podivej sem http://celestialheavens.com/viewpage.php?id=563 doufam, ze ti to pomuze
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

proč neudělate jedno tema na forum s nazvem Kampaň a tam nepíšete všechno ted je tu snad 6 temat s akurát s odlišnou druhu kampaně nebylo by snad lepší to psat do jednoho poradit vám snad můžou v každe časti kampani :D
Wodka

Post by Wodka »

Zaity wrote:proč neudělate jedno tema na forum s nazvem Kampaň a tam nepíšete všechno ted je tu snad 6 temat s akurát s odlišnou druhu kampaně nebylo by snad lepší to psat do jednoho poradit vám snad můžou v každe časti kampani :D

ja myslím, že tvá připomínka je na místě, ale snad není v každém tématu... Stačí napsat jednou
"Пошел ты!"
cibetka9

Post by cibetka9 »

vme se teda ty tri armady nespoji...jede kazdy sam, jak je mam spojit?
Blindwolf

Post by Blindwolf »

cibetka9 wrote:vme se teda ty tri armady nespoji...jede kazdy sam, jak je mam spojit?

Mě se teda taky nespojili, Isabelu jsem zabil s Findanem, kterýmu jsem naházel jednotky od ostatních hrdinů (btw. Findan je nejlepší hrdina ve hře, podle mého). Nakonec se mi spustilo video, s očistým rituálem Isabely a konec mise.
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"

Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V" :D
augi

pomoc

Post by augi »

tuhle čtvrtou misi za akademii jsem hrál pár dnů(né v kuse)a došel jsem až na k tomu poslednímu hradu,kde je Isabel.měla neporazitelnou armádu,a tak jsem ji musel zabýt novým herem s černou magií(kouzlil jsem Frenzy,aby se nazvájem pozabíjeli),ale i potom to bylo dost těžký,zabil jsem ju,a pak se tam dá to video,to skončí,a že jsem dostal artefakty a pak nic,mise nekončí,co mám udělat?udělal jsem snad něco špatně?quicksejvlí to mám až na konci,jak ji zabiju,takže když chcu loadnout něco staršího,je to až na začátku.
augi

Post by augi »

a ještě se mi tam napíše,že jsem udělal úkol(ten první)že jsem chytil Isabelu a pokračoval v rituálu,ale stejně mi se ta mise nedokončí,co mám teda dělat?
Wojta

Post by Wojta »

Mě to udělalo to samé. Za branou jsem potkal Raelaga a Shadya (splněn úkol "confront Raelag") oba dva tam jen stáli, mohl jsem si vzít jejich armády, ale to bylo vše. Isabela měla šílenou Army (660 Paladinů + 100 Archangel, 1,5 k Squires, 600 Royal griffins, atd...), ale podařilo se mi jí se Zehirem porazit (za 249 tisíc zkušeností), následovalo video, pak se odškrtnul splněný úkol s Isabel ("capture Isabel..."), ale level neskončil...úkoly, že jednotlivý hrdinové musí zůstat naživu, zůstaly nesplněny. Je to bug? Podařilo se Vám to nějak překonat? Pomůže nějaký patch?
Post Reply