Prečo je IV naj?

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4

Prečo je podla vas IV najlepsia?

Grafika
0
No votes
Vojaci
0
No votes
Atmosféra
0
No votes
Hrdinovia
8
26%
Editor
0
No votes
Hrady
0
No votes
Pre všetko
9
29%
Neni najlepšia (nemám úctu k práci NWC)
14
45%

Total votes: 31

Kat

Re: Prečo je IV naj?

Post by Kat »

Niven wrote:
Zehir wrote:Kam se hrabe čtyřka na pětku, nic proti těm co mají rádi čtyřku, já si ji občas taky zahraju, ale jinak 5, No coment.

Já jsem dříve hrál pouze Heroes 3,a pak jsem pustil Heroes 4.Můj první dojem z nich nebyl nic moc,ale pak jsem si řekl,že to není možné aby mě nebavili.Pak jsem odehrál kampan za Bohba v kampani TGS a už jsem jiné díly nehrál.Občas se vrátím k Heroes 3,ale k Heroes 5 se už vracet nechci,prostě mě neberou.

Uplne tak stejne to bylo u me:D Kdyz jsem je pustil, tak se mi vubec nelibily a nedokazal jsme je ani hrat... ale zkousel jsem si k nim najit cestu, tak jsem si je jeste parkrat zahral a kdyz jsem je pochopil, tak jsem zacal hrat jenom je a h3 jsem na dlouhou dobu prestal hrat:)) Ctyrky jsou pro me proste nejlepsi:))
Bušák

Post by Bušák »

čtyřka mě celkam baví , ale staví se až na třetí místo , za trojku a nejlepší je pro mě pětka a nejspíš brzy u mě propadne ještě o pozici dál , jelikož šestka bude určitě bezkonkurenčně nejlepší :D Jinak i čtyřka má své kouzlo, bohužel mě moc zklamalo to , že zde neni možnost vylepšování , boje jsou celkově špatně řešené , jak ve městě , tak venku a to že je hrdina v bitvě je ten největší průser .. když se bojuje s většími počty jednotek , tak první umírá hrdina ...
Kat

Post by Kat »

Bušák wrote:... když se bojuje s většími počty jednotek , tak první umírá hrdina ...

Tak to zalezi hlavne na tom, jakou ma hrdina uroven a jake ma schopnosti:) Protoze u vymakaneho hrdiny tohle neplati:) To i jednim hrdinou vytriskas vetsi armadu. Takze pro me zas treba hrdina v boji je ta nejlepsi volba:)
Bušák

Post by Bušák »

Jasně má to nějaký výhody , ale pak-li že sou proti sobě dvě podobně nařachaný armády a dou si po hrdinech , tak už se pak ten hrdina těžko oživí a nedostane expy , když je mrtvej.. no každýmu to vyhovuje jinak , ale mě tam prostě v boji nesedí..
gemball

Post by gemball »

Mě se IV líbila hlavně proto jak bylo obtížné oproti trojce i pětce zničit jednu jedinou jednotku v boji (např: kostlivce v počtu 60 třeba) jednotky ve IV oproti 3 jsou slabší ale zároven toho i více snesou a to se mě tam asi nejvíce líbilo osobně jinak samovolný pohyb jednotek taky skvělej nápad a i hrdina v boji. Grafika na tu dobu taky skvělá, vojáci,jednotky budou spíše hodně diskutabilní ale mě se líbilo ikdyž ve trojce byli lepší.
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Fuckinek

Post by Fuckinek »

1. H3
2. H5
3. H4

Takhle to vidím já. U 4 se mi nelíbí, že hrdina může snadno umřít v boji. Taky se mi nelíbí, že v hradu jdou koupit jen 4 jednotky a musím si vybírat kterou postavím. Kouzla tam jsou dobrý ale jinak nic moc.
"Za Čest, Řád a Povinnost"
gemball

Post by gemball »

Mě trojka kdysi strašně hodně bavila ale nějak to opadlo a začala mě nejvíc bavit právě tenhle IV díl jinak pětka dobrá ale moc se nelíbí jednotky v pětce kvůli tomu že oproti předešlejm dílům dost zeslábli hlavně upříři.
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Post Reply