Díky
program na H5 pro slabší počítač
program na H5 pro slabší počítač
Nevíte někdo o nějakém programu který rozjede H5 na slabších počítačích. Něco jako byl pro diablo 2 Accelerator. Kde by se daly vypnout detaily které normálně ve hře nevypnete.
Díky

Díky
Re: program na H5 pro slabší počítač
beezer wrote:Nevíte někdo o nějakém programu který rozjede H5 na slabších počítačích. Něco jako byl pro diablo 2 Accelerator. Kde by se daly vypnout detaily které normálně ve hře nevypnete.
Díky
Čau, nevim co myslíš tím "slabším" počítačem....
Já teď hraju na Celeronu 1,7 GHz, 768 MB RAM, GeForce 2 MX - 32 MB, a da se to "hrat"... Jestli mas neco horsiho, tezko to spustis!
Mam k tomu upravenej exe soubor, kterej ti případně pošlu mailem, když budeš chtít!
.
Svět Might and Magic je dokonalý...

Svět Might and Magic je dokonalý...

cabannos wrote:Je integrovanej primo ve win. Start -> Spustit -> cmd -> Format C:
Pak staci jen pockat.
tak ti jako pěkně děkuju
buď jsi to napsal špatně nebo ne celé. Jsem to zkoušel a najednou se mi vypnul počítač a už mi nechce nastartovat.
včera jsem to odnesl do servisu, tak jsem zvědavý. Akorát říkali, že se mám rozloučit. Nejdřív jsem nevěděl s kým. Když jsem se zeptal tak ten technik jenom zakroutil hlavou. Tak jsem se ptal kámoše a říkal, že tím mysleli data a že až bude ten počítač hotový ať si pro něj radši někoho pošlu. Ale savy mi zůstanou ne?
Re: program na H5 pro slabší počítač
[/quote]
Já teď hraju na Celeronu 1,7 GHz, 768 MB RAM, GeForce 2 MX - 32 MB, a da se to "hrat"... Jestli mas neco horsiho, tezko to spustis!
Mam k tomu upravenej exe soubor, kterej ti případně pošlu mailem, když budeš chtít![/quote]
Ja myslim na notebooku http://www.pcexpert.cz/notebooky/asus-a6rp-ap023. Myslím že to není taková šunka, ale rozjede se to ale dost hodně to cuká. Co máš za upravenej exe soubor? Kdyžtak mi ho pošli na meil a.a@email.cz Díky!
Mam k tomu upravenej exe soubor, kterej ti případně pošlu mailem, když budeš chtít![/quote]
Ja myslim na notebooku http://www.pcexpert.cz/notebooky/asus-a6rp-ap023. Myslím že to není taková šunka, ale rozjede se to ale dost hodně to cuká. Co máš za upravenej exe soubor? Kdyžtak mi ho pošli na meil a.a@email.cz Díky!