4 mise - Lod

Vše ohledně hradu Peklo
JXP

4 mise - Lod

Post by JXP »

zdarec,

rad bych se zeptal jaky je spravny zpusob pro uspokojeni Prizracnych draku, kteri chteji 100 lovcu a mistru lovcu. prijel jsem k nim a animace mi rekne, ze jsou to vybirave bestie, ze musi zacit zase od zacatku a cas ubiha.

kdyz na ne kliknu znovu, tak se mne hra zepta, zda chci opravdu zautocit (kdyz je ovsem pobiju tak se mi hlasi ukol jako nesplneny).

diky za vase tipy ;).
Petren

Re: 4 mise - Lod

Post by Petren »

JXP wrote:zdarec,

rad bych se zeptal jaky je spravny zpusob pro uspokojeni Prizracnych draku, kteri chteji 100 lovcu a mistru lovcu. prijel jsem k nim a animace mi rekne, ze jsou to vybirave bestie, ze musi zacit zase od zacatku a cas ubiha.

kdyz na ne kliknu znovu, tak se mne hra zepta, zda chci opravdu zautocit (kdyz je ovsem pobiju tak se mi hlasi ukol jako nesplneny).

diky za vase tipy ;).

Musíš jich mít přesně sto a musí je dovést Agrael. 8) 8)
Iris

Post by Iris »

Přesně 100 jsem jich mít nemusela(ve verzi 1.1),ale musel je mít u sebe Agrael a musela jsem s ním přijet-ukázalo se mi to video,co popisuješ,-pak zase odjet a pak znova přijet a úkol byl splněn. :wink:
JXP

Post by JXP »

nj, jsem mel u Agraela vybavenou armadu tak jsem tam poslal nejakyho sekundarniho hrdinu. vidite ... i tady je nutna poradna logistika :-D.

diky za rady ;).
tomlanda

Post by tomlanda »

jsem noob ze serii HoMaM zacinam a tak vas prosim jestli byste mi nemohli popsat nejlepe krok za krokem jak udelat tuto misi :) ,protoze s ni mam skutecne velke problemy :) ,elfove me pomalu opoustej a proste ten hrad inferna co je v podzemi ne a ne dobyt a pak me zrasej ty elfove :D
JXP

Post by JXP »

tomlanda wrote:jsem noob ze serii HoMaM zacinam a tak vas prosim jestli byste mi nemohli popsat nejlepe krok za krokem jak udelat tuto misi :) ,protoze s ni mam skutecne velke problemy :) ,elfove me pomalu opoustej a proste ten hrad inferna co je v podzemi ne a ne dobyt a pak me zrasej ty elfove :D

na easy to snad ani nejde prohrat :-D. step by step guide by bylo napsat opravdu narocne. Pokud budes dusledny a torchu si namakas hrdinu pak je i mala armada tezko porazitelna. pokud to jedes na rychlost tak pak muzes mit pozdeji problemy.

ja jsem hrad v podzemi dobyl pomerne snadno, pak jsem chvilku pockal a postavil si poraqdne hrad, nasledne vyupgradoval vsechny jednotky pekla a sel jsem dobyvat.

dobra taktika je strategicky ustup a nasledne opetovne obsazeni nejakeho baraku se surovinama. nebit se s nima za kazdou cenu nez jsi opravdu silny a pokud ano, pak je lepsi byt v hradu a zdrtit nepritele zpoza hradeb ;).

rozhodne doporucuju pouzivat hodne sukuby, protoze ty jsou silne a strili na dalku ... no a nejpouzivanejsi jednotka s velkym dosahem je horici demonicky or, pripadne trihlavy pes. ty prvni dve slabe jednotky jsou dle meho nazoru v jakemkoliv poctu k nicemu a slouzi spis na rozptyleni nepritele jako terce ;).
Petren

Post by Petren »

tomlanda wrote:jsem noob ze serii HoMaM zacinam a tak vas prosim jestli byste mi nemohli popsat nejlepe krok za krokem jak udelat tuto misi :) ,protoze s ni mam skutecne velke problemy :) ,elfove me pomalu opoustej a proste ten hrad inferna co je v podzemi ne a ne dobyt a pak me zrasej ty elfove :D

Dobij ten elfskej hrad a hned po tom jdi na ten inferňáckej. Když odrazíš první útok elfú tak pak budeš mít dost času rozvinout se. Spoustu dalších rad najdeš v topicu První mise za inferno pls pomozte mi. :) :)
tomlanda

Post by tomlanda »

diky hosi :) po precteni tech rad a toho topicu co Petren poradil tu misi zvladam uplne v poho :)
yesfrost

Post by yesfrost »

no tak jsem na ni uvaz,tohle udelat proste nejde,zadna taktyka nepomaha ani nahodou,rady jsou sise goot,docela by se hodil od nekoho podrobny a presny postup.
tato mise je hrozna,jakmile obsadite prvni hrad na na povrchu,tak jich o hodne prijdu pak infernackej,dalsi jednotky ubydou tak ze jich je malo na obranu.
samozrejmne zelenej je pomalu a jiste za mnou. pokud mu ujedu obsadi mi pekelnej hrad-konec mise, kdyz s nim nahodou valcim-konec mise,protoze je malo jednotek a postavit slusnou army nejde stihnout,tak ze tahle mise je i pri nejlechci urovni nesplnitelna :evil:
Kat

Post by Kat »

Tuhle misi jsem hrál dneska poprvé,sice jsem zatím neprohrál,ale připadá mi celkem těžká. Nedá se nějak ovlivnit,aby ti elfové nedezertovali?Protože než dojedu k Peklu,tak mi 1/4 padne a 1/2 uteče,takže moc velká armáda mi na to Peklo nezůstala.
Last edited by Kat on Wed Aug 09, 2006 2:14 pm, edited 1 time in total.
Phoenix

Post by Phoenix »

Kat wrote:Tuhle misi jsem hrál dn eska poprvé,sice jsem zatím neprohrál,ale připadá mi celkem těžká. Nedá se nějak ovlivnit,aby ti elfové nedezertovali?Protože než dojedu k Peklu,tak mi 1/4 padne a 1/2 uteče,takže moc velká armáda mi an to Peklo nezůstala.

Už to tu bylo myslím řešeno. Dá se udělat celkem napohodu. Chce to nahoře moc neotálet a dobít inferno hrad. Elfský jednotky nemizej u jiných hrdinů. Já dobil první Sylvan a doly hned vpravo a pak jsem hned vyrazil do podzemí a zrubal oranžovýho a okamžitě vyměnil jednotky za pekelný. Těma jsem pak ve všech bojích mohl přivolávat posily a tak moje hlavní síly skoro vůbec nebojovali. :twisted: Ještě je taky dobrý si co nejdřív dobít zásobovací budovy u inferno hradu. Teď už jsem v Necro kampani. 8)
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Kat

Post by Kat »

Dík za radu. Jdu se to pokusit přejet. :)
Phoenix

Post by Phoenix »

Kat wrote:Dík za radu. Jdu se to pokusit přejet. :)

nz. Ještě se možná nevyplatí stavět a šetřit na Archdevily. Nikdy jsem jich pak stejně moc neměl a jsou docela drahý. A neumějí Gating. Prej snad nějak dokážou přikouzlit PitLordy, ale nikdy se mi to nepodařilo. :? To už jsem měl radši 200 vylepšnejch Kerberů. Ti si hned první tah přivolali skoro 100vku posil. Útočí na víc polí a nevrací se jim útok, takže při správném užívání napáchaj docela slušnou rotiku u kytkočichačů. :twisted:
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Kat

Post by Kat »

Já si myslím, že Arciďábel oživuje jednotky z mrtvých pit lordů (jak říká Jata),ale myslím,že může oživit i nepřátelské.
Phoenix

Post by Phoenix »

Kat wrote:Já si myslím, že Arciďábel oživuje jednotky z mrtvých pit lordů (jak říká Jata),ale myslím,že může oživit i nepřátelské.

Hm tak to jsem nezkoušel. Většinou jsem držel Pit Lordy dost vzadu a kouzlil a tak měli většinou nulové ztráty. Možná by to mohlo bejt zajímavý, pokud bych si Pit Lordama přivolal posily, se kterejma většinou bojuju co nejblíž nepříteli a tyhle posily oživovat Archdevilama. :mrgreen:
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Post Reply