Dragoun wrote:Zehir pouzil kouzlo pád meterojdů A tím zabil rodinu krabů
CO ZE jaky krabi?a jakej Zehir? tady je rec o gotaiovi bo ne????
1.jsou nekromanti 2.jsou trpasilci 3.jsou temní s lesními elfy 4.jsou čarodějové 5.jsou skřeti 6.je azyl s peklem ale je to pro to že za některý rasy radši hraju to je můj pohled ,každý má pohled jiný . Jinak jsou vyvážený
1.jsou nekromanti 2.jsou trpasilci 3.jsou temní s lesními elfy 4.jsou čarodějové 5.jsou skřeti 6.je azyl s peklem ale je to pro to že za některý rasy radši hraju to je můj pohled ,každý má pohled jiný . Jinak jsou vyvážený
roman wrote:A proto u toho hada byl s jeho nevlastní mámou jeho vlastní dostatečně jedovatý táta. SMRT
ale ten tata misto obeda provadel hadi sex s touu mamou Zivot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jenze Gotai To nebyl Ale byla to Biara prevlecena do Gotai a tak byly Demoni Porazeni a na ashe Zavladl Navzdy Mir a kazdeho kdo od tohodle prispevku napsal neco do tohodle tematu sezral drak Zivot
roman wrote:A pak zavládnul v gryfí říši Laszlo rozpoutal v Ashanu novou válku a zabil Gotaie i toho draka. SMRT
pak jsem tam prisel ja vsechny zabil a ovladl Ashan.