NOVÉ JEDNOTKY
NOVÉ JEDNOTKY
Ahoj, keď mám sťahovať nejaký súbor s na tie mod príšerky cez http://speedyshare.com, tak mi zahlási niečo ako nefunkčný server, napadlo ma, že možno mám niečo s internetovým pripojením zlé(ale bežne na iné stránky sa pripájam a s inou stránkou problém nemám). Ja som všeliako stiahol aj new creature framevork, aj mega pack, aj mega pack instaler, a stále mi to po nainštalovaní a pokusu spustiť hlási, že nemôže nájsť súbor MSVCR71.dll. Chcel som aj radu, ako možno nové príšerky použiť v random map generator, dal si mi odkaz na stránku, kde sa dá stiahnuť Random template map generator, ale treba to zas sťahovať cez speedyshare, a zas mi hlási niečo ako server nefunkčný.
Re: NOVÉ JEDNOTKY
Abych pravdu řekl, tak přes Speedyshare se mi nepodařilo stáhnout nic. Všechno jsem stahoval přes jiné stránky. Problém s tvorbou náhodných map navíc s ncf jednotkami sem popravdě nikdy nevyřešil, ale v klasických či stažených mapách jednotky fungují. Jediným řešením je zkusit ten Random Template Map Generator vyhledat na jiné stránce. Já to kdyžtak zkusim a dám vědět.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:17 pm, edited 1 time in total.
Tak s těmi náhodnými mapami to asi nepůjde, protože vždycky, když jsem už našel odkaz na ten generátor, tak se dal stáhnout akorát přes Speedyshare a s tím víš jak to je. Jestli ale nemáš co hrát a chceš si zahrát proti těm jednotkám, určitě vyzkoušej mapy z téhle asi nejlepší stránky: http://www.maps4heroes.com/
Ahoj , já bych se chtěl zeptat na ten editor pro jednotky. Ten pack samostatně už jsem jednou nainstalovaný měl a šlo mi to až na některé vyjímky , jak ve hře tak i v editoru (tam ale jen jako posátky nebo armády hrdinů). Ale ten mód mi příde až moc přeplácaný , některé jednotky jsou tam zbytečně moc podobné , některé se mi líbí , některé zase ne , ale chtěl bych si vytvořit vlastní sadu jednotek. Tak mě zajímá kde stáhnu ten editor konkrétně na tvorbu jednotek.
Bušák wrote:Ahoj , já bych se chtěl zeptat na ten editor pro jednotky. Ten pack samostatně už jsem jednou nainstalovaný měl a šlo mi to až na některé vyjímky , jak ve hře tak i v editoru (tam ale jen jako posátky nebo armády hrdinů). Ale ten mód mi příde až moc přeplácaný , některé jednotky jsou tam zbytečně moc podobné , některé se mi líbí , některé zase ne , ale chtěl bych si vytvořit vlastní sadu jednotek. Tak mě zajímá kde stáhnu ten editor konkrétně na tvorbu jednotek.
Tohle jsem hodně dlouho zkoumal, ale nikdy jsem na to nepřišel. Přesně jak říkáš, po instalaci toho ncf módu jednotky v editoru nejdou za normálních podmínek vložit do mapy, jedině přes jejich skripty. Na jednotky mám podobný názor jako ty. Mnoho jich je příšerných, ale jsou tam i některé velice povedené. Jednou jsem četl o jakémsi připravovaném editoru pro tvorbu ncf jednotek, který měl ulehčit jejich tvorbu, ale ten nakonec nedokončili. Dodnes vlastně nevím, jak se ty jednotky vytvářejí, ale jediné, co jsem kdysi sehnal, byl anglický manuál, který udělal jeden z autorů těch jednotek. I když jsem si ho přeložil, stejně se mi to nepodařilo, ale můžeš to zkusit. Tady je odkaz na ten návod: http://psatkha.narod.ru/tutorial_en.html
Dobře , zkusím to , díky za pomoc 
Vynny kdy už bude ta kampaň jsem nedočkavý,jinak ta mapa Srdce chaosu DOKONALÁ!!!jen tak dál...
Elreth wrote:Vynny kdy už bude ta kampaň jsem nedočkavý,jinak ta mapa Srdce chaosu DOKONALÁ!!!jen tak dál...
To bohužel nedokážu přesně odhadnout, jak dlouho mi to potrvá. Momentálně mám 2 mise komplet hotové a třetí tak z půlky. Celá kampaň se bude odehrávat v 5 misích v nejrůznějších prostředích. Vím, že to trvá, ale buďte trpělivý. Přece jenom to není pouze jedna jediná mapa, ale v konečném výsledku jich sem fláknu 5. Připravuju také širší informace o vývoji celé kampaně, které brzy umístím na svou stránku. Budete se tak moci o kampani dozvědět více. Zatím ale bohužel nemohu slíbit, že budu mít kampaň brzy hotovou.
Vynny chci se zeptat jaký bude ten hlavní hrdina...
,...myslím jako jestli bude jen jedné rasy nebo si budu moct vybrat...
a pak jestli tam budou nějaké "mluvení" ostatních hrdinů, či jiných bytostí, klidně i mě samotného...třeba jen v podobě zpráv(jestli to teda jde), tak to bylo uděláno v Culianovi...protože ta mapa Srdce chaosu byla výborná
,ale nějak mi tam chybělo to "mluvení",a to v tom smyslu, že já např. zničim na konci tý skvělý mise toho Helibrie a napadne ani "slůvko"[před bojem ani po boji(v celé misi)]...
,každopádně to tam být nemusí, to je vlastně jenom rada,jak by se to dalo obohatit...
,jinak můžeme být všichni rádi, že alespoň někdo nám zkracuje dlouhou chvíli do vydání Heroes VI...
,takže rozhodně díky...

Elreth wrote:Vynny chci se zeptat jaký bude ten hlavní hrdina...,...myslím jako jestli bude jen jedné rasy nebo si budu moct vybrat...
a pak jestli tam budou nějaké "mluvení" ostatních hrdinů, či jiných bytostí, klidně i mě samotného...třeba jen v podobě zpráv(jestli to teda jde), tak to bylo uděláno v Culianovi...protože ta mapa Srdce chaosu byla výborná
,ale nějak mi tam chybělo to "mluvení",a to v tom smyslu, že já např. zničim na konci tý skvělý mise toho Helibrie a napadne ani "slůvko"[před bojem ani po boji(v celé misi)]...
,každopádně to tam být nemusí, to je vlastně jenom rada,jak by se to dalo obohatit...
,jinak můžeme být všichni rádi, že alespoň někdo nám zkracuje dlouhou chvíli do vydání Heroes VI...
,takže rozhodně díky...
![]()
![]()
Ano, ... Vím, že mapa "Srdce chaosu" by nějaké skripty zasloužila, ale dříve jsem s nimi ještě neuměl pracovat. Každopádně až dokončím svou kampaň, popřemýšlím o tom, že tuto starší mapu vylepším.
Co se týče volby hrdiny v připravované kampani, tak ta nebude možná. Hlavní hrdina už bude přednastaven a jeho celkový charakter bude navíc mírně pozměněn. Jinak skripty a textové zprávy chybět nebudou. To ti mohu zaručit. O kampani se můžeš ještě něco málo dozvědět na mé stránce, ale detaily nečekej. Vše prozradím až těsně před uveřejněním.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:13 pm, edited 1 time in total.
Tak to je výborné, mám rád, když je jen jeden hrdina a příběh je tedy souvislý a jednotný...
P.S...už se těším...

P.S...už se těším...
Hele nevíte někdo náhodou jak se spouští ta hra s novými jednotkami, vždy mi to napíše že chybí součást " um.dll " ...
Elreth wrote:Hele nevíte někdo náhodou jak se spouští ta hra s novými jednotkami, vždy mi to napíše že chybí součást " um.dll " ...
Ano, ta instalace a všechno kolem toho NCF módu je trochu složitější, ale napiš mi, o co přesně jde. Mám na mysli například, jestli si stáhl všechny soubory + s těmi asi 20 přidanými jednotkami a nakopíroval je podle těch mých návodů přesně tam, kam jsem psal a nebo jestli máš problém se spuštěním konkrétně té mapy "NCF - Oblast Unitar"? Je také důležité hru spouštět přes H5Game-NCF, jinak ti to nepůjde.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:13 pm, edited 1 time in total.
No právě když chci hru spustit přes to H5_Game.NCF.exe , tak mi to napíše že chybí součást um.dll , a mám nainstalováno jen ten balíček se 180 nov. jed., a do bin jsem nakopíroval to H5_Game.NCF.exe a ještě NFC_Core.pak a do data jsem nakopíroval také NFC_Core.pak a ještě také ten editor někam ale ten stejně není důležitý pro hraní těch jednotek ne? Asi to říkám špatně, no já se totiž v tomhle moc nevyznám.....
Elreth wrote:No právě když chci hru spustit přes to H5_Game.NCF.exe , tak mi to napíše že chybí součást um.dll , a mám nainstalováno jen ten balíček se 180 nov. jed., a do bin jsem nakopíroval to H5_Game.NCF.exe a ještě NFC_Core.pak a do data jsem nakopíroval také NFC_Core.pak a ještě také ten editor někam ale ten stejně není důležitý pro hraní těch jednotek ne? Asi to říkám špatně, no já se totiž v tomhle moc nevyznám.....
Takže s těmi soubory je to takto:
Soubory s příponou "exe" = nakopírovat do HoMaM5 - TotE > bin
Soubory s připonou "pak" = nakopírovat do HoMaM5 - TotE > data
Soubory s příponou "h5u" = nakopírovat do HoMaM5 - TotE > UserMODs
Instalační soubor "NCFMegaPackInstaller" = stačí nainstalovat do hry
Pro mapu "Oblast Unitar" navíc ještě tento soubor:
Soubor asi s 20 přidanými jednotkami = jednotlivé podsoubory každé jednotky nakopírovat do HoMaM5 - TotE > data > NCF data (NCF Megapack, NCF Mapeditor, NCF Core), ve kterých je nutno vyhledat stejné složky jako má stažená jednotka.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:14 pm, edited 4 times in total.