Ano, hrali. (A dokonce jsme vitezne dohrali 2 kamapne.) Ale pokud chces vedet, kolik lidi to hralo, tak na to by byla lepsi anketa ve stylu ktery dil Heroes jste hrali?
Myslel jsem teda, ľe jsou tady větąí fandové...já jsem hrál uľ Kings Bouncy (jak vidím tak pro větąinu -> předek Heroes série), takľe celkem mě sklamalo, ľe jsem se zatím nesetkal s někým, jako já, s někým, který musel být odvezen na ąpitál, protoľe jsem měl kvůli H3 podezření na podezření z poruchy sítnice padesátihodnovým pařením H3...jako já
Kat wrote:Já jsem jí nehrál,nemůžu nikde sehnat a taky podle screenu vypadá nic moc.
Pravdou je, ze jsem to nezkosel stahnot, ale mam takovy dojem, ze to na techto strankach je ke stazeni. Me se trba libila grafika utociciho Fenixe - plamen pres pulku obrazovky... good
Iris wrote:Já jsem to taky hrála,ale když vezmete v úvahu,že mi tehdá bylo asi 8(nebo tak nějak),tak jsem v tom viděla především zvířátka a ne hru.
Já jsem svého bratrance naučil hrát heroes,jak mu byli 4 roky,takže to ani číst neuměl a celkem to pochopil. Do teď to ještě hraje, teď mu je myslím 7 nebo 8. Ale h1 nehrál,začal na h3.
nehral nikdy dyl. ale ted sem na ne docela dostal chut. asi pudu zkusit kampane. pac v 2 a 3 je uz znam nazpamet a v 5 sem ted v nejaky XL mape a nemam chut cekat dycky 5min na loady