Montezuma3 wrote:V té sběratelské edici. Všimli jste si toho co je na tom tričku? Že by jeden z bossů. Asi stínovej.
To já si nemyslím...protože tehdy ještě Temní Elfové nebyli takže by ten drak k nikomu nepasoval... Ale nepřipomíná vám tak trochu toho draka WoW Wrath of the Lich King?
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
Tak černí draci nepatří k teným elfům ale k dračici stínů takže klidně mohoubýt. a Temní elfové již existovali. jen doposud žili v míru s svými světlími bratry.
A jelikož jsem WOW nikdy nehrál tak se mi to nezdá.. (krom toho že z fotek co vystavil jata na hlavní strance s spíš přikláním k názoru že se jedná o temného Kirina)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Nezdá sa vám že tí nagovia budú až príliš silní. Zatiaľ to tak vyzerá, no som zvedavý aké im chcú dať slabiny.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame wrote:Tak černí draci nepatří k teným elfům ale k dračici stínů takže klidně mohoubýt. a Temní elfové již existovali. jen doposud žili v míru s svými světlími bratry.
A jelikož jsem WOW nikdy nehrál tak se mi to nezdá.. (krom toho že z fotek co vystavil jata na hlavní strance s spíš přikláním k názoru že se jedná o temného Kirina)
Tady je ten drak z obrázku...
h6ce_content.jpg (25.93 KiB) Viewed 7483 times
A tady je ten z WoW...
cykke-frost-wyrm-drake.jpg (104.29 KiB) Viewed 7483 times
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
RAM: minimal (recommended) 1 GB for Windows XP and 1.5GB for Vista / Windows 7 (2 GB)
VIDEO CARD: minimal memory/directX version (optimal memory/directX version) 512 MB, DirectX 9.0c (1 GB, DirectX 9.0c)
DIRECT X®: DirectX® version DirectX 9.0c 2008 November (included on disc)
DVD-ROM DRIVE: DVD 8x (DVD 24x), needed only for installation
SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible (recommended)
HARD DISK: 8 GB
PERIPHERALS: Mouse, keyboard
MULTIPLAY: 128 kBit/s upstream
======================================== "SUPPORTED VIDEO CARDS AT THE TIME OF RELEASE"
First list to be completed : - Minimal: NVidia GeForce 8600GTS, ATI Radeon HD 2600XT, both with 512MB of VRAM - Recommended: NVidia GeForce 8800GTX, ATI Radeon HD 3870 both with 1 GB of VRAM
The video card has to have/support: - Minimum 512 MB of Video RAM - Vertex Shader 3.0 - Pixel Shader 3.0 - Vertex Texture support with R32F or R16F format - Render Target support with R32F and G16R16F format
Also, there is no Mac version planned, only PC.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Konečne, na to som už dlho čakal. Aspoň viem že mi to pôjde v pohode
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame wrote:Tak černí draci nepatří k teným elfům ale k dračici stínů takže klidně mohoubýt. a Temní elfové již existovali. jen doposud žili v míru s svými světlími bratry.
Tady je ten drak z obrázku...
h6ce_content.jpg
A tady je ten z WoW...
cykke-frost-wyrm-drake.jpg
Ten na tričku je prý božský drak Lamya...
Inak na Steame píše že to vyjde 27.5.2011 omg to sa ešte načakáme.
Vyjde to tesne po mojich maturitách takže to beriem ako svoj darček k zakončeniu strednej.(možno je to aj preto tak, lebo by som sa nič neučil, len hral a hral )