Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Liones

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Liones »

Dave_Jame wrote:
Morálka se nyní ukazuje již na začátku tahu jednotky (ne jako doposavaď na jejím konci). Nepřidává však plný tah (jednotka má menší pohyb, nevím jak je to se zraněním)

Já jsem v jednom rozhovoru četl, že útok pod morálkou bude slabší.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Bušák wrote:Ta svatyně se mi mnohem více líbí , tak jak je na screenech , než jako byla na konceptech , takže už se nemohu dočkat až si hru zahraju.
Já osobně jsem právě bez váhání předobjednal sběratelskou edici Might and Magic: Heroes VI :)
A jak ste na tom vy už taky předobjednáváte ?? :D

Už mesiac to mám pred objednané a tiež zberateľskú edíciu :D . A ešte tí nagovia: ako národ sú celkom dobrí aj tá ázijská kultúra je v pohode len vzhľad vojakov mi vadí až na 1-2 výnimky.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
GoodMan

Post by GoodMan »

Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Už jsou s tím chlapem otravní.. už teď mě štve... o to větší zábava bude ho zabíjet...

Ale hlavně.. jsou venku první artworky nag a (kirin Kenshi) a jejich popisy..
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
GoodMan

Post by GoodMan »

Teď vypadají daleko lépe než na těch snímcích z čínských stránek.
Tyba

Post by Tyba »

Asi tejdem mi vrtá hlavou proč tam je pouze jedna surovina z minulých čtyř. To už jsem jakš takš asi pochopil dokud sem neviděl jeden comics (je přímo na tom oficiálním webu MIGHT and MAGIC). A tam říká dědek obchodník že do budoucna je stejně budou potřebovat (míníl tím ty ostatní tři suroviny). Myslíte si že by se ty suroviny třeba v nějákým datadisku vrátily?? Ty všechny čtyři suroviny? Nebo si myslíte že to je kravina a budou se držet pouze toho krystalu z "dračí krve"..... Osobně si myslím, že si tím dělají třea zadní vrátka kdyby to náhodou veřejnost vzala špatně s tou jedinou speciální surovinou. A opravili by to právě v tom následujícím datadisku.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tyba wrote:Asi tejdem mi vrtá hlavou proč tam je pouze jedna surovina z minulých čtyř. To už jsem jakš takš asi pochopil dokud sem neviděl jeden comics (je přímo na tom oficiálním webu MIGHT and MAGIC). A tam říká dědek obchodník že do budoucna je stejně budou potřebovat (míníl tím ty ostatní tři suroviny). Myslíte si že by se ty suroviny třeba v nějákým datadisku vrátily?? Ty všechny čtyři suroviny? Nebo si myslíte že to je kravina a budou se držet pouze toho krystalu z "dračí krve"..... Osobně si myslím, že si tím dělají třea zadní vrátka kdyby to náhodou veřejnost vzala špatně s tou jedinou speciální surovinou. A opravili by to právě v tom následujícím datadisku.

Tím komixem si tvůrci dělají legraci sami ze sebe. H-VI se odehrává 400 let před H-V takže zatímco teď je jediná potřebná surovina dračí krev, za nějakých 400 let budou všichni toužit po 4"náhražcích" Síře, rtuti, krystalech a diamantech. snad ti ten vtip dojde

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Elreth

Post by Elreth »

Můžu se zeptat kdy budou na hlavní stránce asi tak přeloženy všechny jednotky nag(i jejich popisy),(včetně už dlouho známých jednotek orků)
Radekim

Post by Radekim »

Elreth wrote:Můžu se zeptat kdy budou na hlavní stránce asi tak přeloženy všechny jednotky nag(i jejich popisy),(včetně už dlouho známých jednotek orků)

Řekl bych že to ví jen UBISOFT.
Tyba

Post by Tyba »

Dave_Jame wrote:
Tyba wrote:Asi tejdem mi vrtá hlavou proč tam je pouze jedna surovina z minulých čtyř. To už jsem jakš takš asi pochopil dokud sem neviděl jeden comics (je přímo na tom oficiálním webu MIGHT and MAGIC). A tam říká dědek obchodník že do budoucna je stejně budou potřebovat (míníl tím ty ostatní tři suroviny). Myslíte si že by se ty suroviny třeba v nějákým datadisku vrátily?? Ty všechny čtyři suroviny? Nebo si myslíte že to je kravina a budou se držet pouze toho krystalu z "dračí krve"..... Osobně si myslím, že si tím dělají třea zadní vrátka kdyby to náhodou veřejnost vzala špatně s tou jedinou speciální surovinou. A opravili by to právě v tom následujícím datadisku.

Tím komixem si tvůrci dělají legraci sami ze sebe. H-VI se odehrává 400 let před H-V takže zatímco teď je jediná potřebná surovina dračí krev, za nějakých 400 let budou všichni toužit po 4"náhražcích" Síře, rtuti, krystalech a diamantech. snad ti ten vtip dojde

Jako došel, ale stejnak mi to přišlo divný....ale díky za vysvětlenou.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Elreth wrote:Můžu se zeptat kdy budou na hlavní stránce asi tak přeloženy všechny jednotky nag(i jejich popisy),(včetně už dlouho známých jednotek orků)

S těmi orky mam skluz.. přiznávám. ale mam toho holt hodně

Co se týče nag, tak ty prvně musí vyjít, zatím jsou veřejné jen popisy 2 jednotek (Kirin a Kenshi)

zdenek000

Post by zdenek000 »

Mě by zajímalo že když je šampion Kirin tak jestli pod nim je Kensei nebo ta Sněhurka. protože když se dostaly ven dřív než je oficiálně prohlásili tak sem viděl, že za Kirinem byla Sněhurka takže ted nevim
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

zdenek000 wrote:Mě by zajímalo že když je šampion Kirin tak jestli pod nim je Kensei nebo ta Sněhurka. protože když se dostaly ven dřív než je oficiálně prohlásili tak sem viděl, že za Kirinem byla Sněhurka takže ted nevim

Nezapomeň že v eroes 6 jsou je 3 stupně jednotek.. Řadové, elitní a šampión. Řadových i elitních je potřech. šampión je jen jeden.
řadove jsou
Kappa (žabička moudrosti z číny)
Žraločí muž (netvor, původ mýtu je v japonsku)
Perlové pany (seudo medůzy, do jaké mýry se řídí řeckým vyobrezením není znám)
Elitní jsou
Pramennávýla (pseudo elementál, zatím bez mýtického původu)
Nagský Kenshi/Kensei (Thajsko-idickýmýt skompinovaný s Japonskými samurai (jméno japonského původu))
Sněhurka (yuki-on, založena na japonském mýtu o sněžné paně, ale pseudonimu sněhurka se u mě nevyhne)
Šampión
Kirin/posvátný kirin (čínská mytologický bytost vzdáleně se podobající evropskému jednorožci. jak podle popisu tak podle původu se nejedná o draka, ikdyž pro evropany (a celí svět) to bude problém ho drakem nenazývat)

GoodMan

Post by GoodMan »

Tak mně Kirin spíše připomíná psa než draka.
HellFirr

Post by HellFirr »

Kappa je ale z japonské mytologie a "perlová panna"nemá s medůzou skoro nic společného
Post Reply