Tipy,rady,triky atd.
- Lord Stepha
Tipy,rady,triky atd.
Zde se budeme bavit jen tak o HoMM3.Prostě ty rady atd.Začal bych tím,kdo vymslí nejlepší taktiku na hrad ,,Pevnost"(bažiny) 
Zde není zákon,zde je válka
Re: Tipy,rady,triky atd.
Tak na tenhle hrad snad ani taktiku nepotřebuješ ne? Ten rozsekáš úplně s každym.
Ale jinak já když jsem hodně línej, nebo nemám chuť se moc snažit, tak si do mapy přidám pár bran a k nim hodně draků a andělů a tak, aby soupěř nemoh vylézt
Ale je fakt, že už se mi stalo, že jsem čekal moc dlouho a draků najednou bylo moc, a nemoh sem je vůbec porazit 
-
Belanduryl
Re: Tipy,rady,triky atd.
Žádná speciální stretegie se u bažiny nekoná. Ale můžu o nečem poradit. Jako hrdinu volím buď Wystana nebo Tazara oba jsou velmi dobří. Co nejdříve je potřeba vycvičit velký počet ještěřích můžů. Jako jejich obránci postačí gnolové. Vážky se hodí k rychlím útokům a ještě se mi jako dobří útočníci osvědčili wywerny. Při útočení s hydrou je třeba myslet na skupinové útoky (osvědčilo se mi vybírat k útoku vždy nejslabší skupinu a to kvůli odvetnému útoku) a s gorgonami útočit na monstra s hodně životy (draky, anděli behomety atd.)
Celkově je tento hrad podprůměrný a hraní za něj chce velkou píli. Gnolové jsou slabší než kentauři a halapartníci. Nestřílejí jako gremlíni. Jsou podprůměrní. Jedinou jejich silnou stránkou je trochu větší defense. Ještěří muži nejsou špatní střelci ale lučištník z hradu je lepsí. Vážky jsou velice rychlé škoda že mají tak málo životů. Bazilišek je v porovnání s křížákem, zlobrem či dokonce upírem úplná sra*ka. Gorgona je pro změnu v celku použitelná škoda že neni rychlejší. Wywerna není tak špatná ale jezdec nebo dread knight spráská wywernu jako prd. A nakonec hydra. V kontaktním boji proti skupině dobrá, v souboji jeden na jednoho už tak dobrá není.
Jako velkou nevýhodu bažiny vidím také samotnou bažinu ve které se hrdinové velice pomalu pohybují. Také mi na ní vadí absence magie.
Abych však pořád fortress nepomlouval tak na druhou stranu fortress vyniká v obraně města. Díky dvojtému příkopu a grálu co zvyšuje bránícímu hrdinovi defensy.
Celkově je tento hrad podprůměrný a hraní za něj chce velkou píli. Gnolové jsou slabší než kentauři a halapartníci. Nestřílejí jako gremlíni. Jsou podprůměrní. Jedinou jejich silnou stránkou je trochu větší defense. Ještěří muži nejsou špatní střelci ale lučištník z hradu je lepsí. Vážky jsou velice rychlé škoda že mají tak málo životů. Bazilišek je v porovnání s křížákem, zlobrem či dokonce upírem úplná sra*ka. Gorgona je pro změnu v celku použitelná škoda že neni rychlejší. Wywerna není tak špatná ale jezdec nebo dread knight spráská wywernu jako prd. A nakonec hydra. V kontaktním boji proti skupině dobrá, v souboji jeden na jednoho už tak dobrá není.
Jako velkou nevýhodu bažiny vidím také samotnou bažinu ve které se hrdinové velice pomalu pohybují. Také mi na ní vadí absence magie.
Abych však pořád fortress nepomlouval tak na druhou stranu fortress vyniká v obraně města. Díky dvojtému příkopu a grálu co zvyšuje bránícímu hrdinovi defensy.