Elreth wrote:Tak co Vynny jak to jde s tou kampaní....jsem netrpělivý...kdyby alespoň byly nějaké novinky o nagů..proto jsem nedočkavý..předem díky za informace...
Eru wrote:Elreth: Nečekej, zabývej se něčím jiným. Jelikož začal koncem roku a o dva měsíce později se dostal do poloviny (viz články na jeho stránkách), odhaduji dokončení na konec dubna. Pak ještě přijde betatest. Proto odhaduji vydání na přelom května a června, pokud Vynnyho nečekají nějaké zkoušky na VŠ nebo maturita.
Tak vše, co se týče škol, mám už naštěstí za sebou, takže kampaně se díky tomu rozhodně dočkáte dříve než v červnu, protože mám už v podstatě základy všech 5 misí hotové. Teď se zabývám druhou stránkou kampaně a to jsou skripty, texty, příběh, detaily a testování. Ono se to možná někomu nemusí zdát, ale podle mě je právě tahle stránka tou horší. Můžete totiž vytvořit z Vašeho pohledu pěknou mapu, ale pokud si ji zkusíte potom zahrát, zjistíte, kolik chyb je třeba napravit, aby se to vůbec dalo hrát a aby všechno fungovalo, tak jak má. Konkrétním příkladem jsou třeba skripty. No..., trochu jsem teď odbočil, ale nyní zpět k věci. Vím, že jsem Vám toho o kampani moc neřekl, ale dobrá. Připravím další článek a něco málo Vám už prozradím. Brzy dám vědět.