Necro-part 3
Prosim nekoho o pomoc
Nemohl by nekdo,kdo to udelel pisnot nejaky navod na tu 3 kasmpa, 3 mise nebo poslat save diky, tohle pro me vazne teskej zasek diky
Zdarec. Uz jsem dlouho nehral HOMAM 5 ale ted jsem znova zacal a tak jsem ve 3 misi za nekro. Oberu prvni ten malej ostrov pak znicim jednoho maga co prisel a sel jsem na prvni hrad a obsadil ho bez problemu a najednou na me vileti zelenej a on me pokazdy rozdrti tu bitvu hraju uz asi po 10 a porad nic mam kolem (vseho priblizne nepametam se do slova) 11 kostenejch draku,11 vylepsenejc prizraku,50 duchu,70 kostlivcu(lucistniku),26arcilichu,16 zombi,50 pan upiru a nemuzu ho porazit muzete me poradit nejaky kouzla na en pouzivat a na jakou jenotku ja dkyz na ne chci neco pouzit tak obvikle je kouzlo neucine help ME pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Dom wrote:Zdarec. Uz jsem dlouho nehral HOMAM 5 ale ted jsem znova zacal a tak jsem ve 3 misi za nekro. Oberu prvni ten malej ostrov pak znicim jednoho maga co prisel a sel jsem na prvni hrad a obsadil ho bez problemu a najednou na me vileti zelenej a on me pokazdy rozdrti tu bitvu hraju uz asi po 10 a porad nic mam kolem (vseho priblizne nepametam se do slova) 11 kostenejch draku,11 vylepsenejc prizraku,50 duchu,70 kostlivcu(lucistniku),26arcilichu,16 zombi,50 pan upiru a nemuzu ho porazit muzete me poradit nejaky kouzla na en pouzivat a na jakou jenotku ja dkyz na ne chci neco pouzit tak obvikle je kouzlo neucine help ME pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No já to pořešil tak, že jsem kompletně vyzkoumal své město nekropole...Na město azylu se vykšli, tam stavěj jen budovy na příjem peněz, 3 celé týdny jsem měl od těch kouzelnickejch šmejdů pokoj, tak jsem si jen upgradoval a stavěl jednotky, s necromancerem odkryl celou svou část mapy + celou vodní plochu... ( mám u něj naučeno oživování mrtvých + kostliví lukostřelci, takže mi po každé bitce z enemy oživí nějaké ty lukostřelce ) žačátkem 4 týdne zaůtočí poměrně silný oranžový mág... v té době jsme měl cca 1000 lukostřelců, 50 arcilichů,80 spekter,22 přízraků, 40 pánů upírů a 250 zombie...takže nebyl problém jej vyklepnout...zničil jsem ho, dostal hromadu artefaktů, doplnil jednotky, obsadil maják hned na východním ostrůvku a jal se zaůtočit na nejbližší město n avýchodní polovině, které jsme velmi snadno dobyl....pak jsem se stáhl k sobě do nekropole a vyčkával až na mne přijdou elfí posily, které se objevili, trvalo jim to cca další týden......je důležité naučit necromancera skill " přízračné síly , několikrát mi v boji doslova zachránili zadnici a zametily velkým ztrátám důležitých jednotek....díky tomu jsem elfí armádu naprosto rozdrtil bez větších ztrát...Ještě jedna rada...dobytá města proklejte , ale neupgradujte!! pokud by se někdy stalo a nepřítel vám je zabral, on budovy nevylepšuje....tudíž nebude moci nabrat vylepšené jednotky.....
Pomuzemi někdo vim jak proklit mesta ,ale nejak mi to nejde prosim poslete mi nekdo save na email Molly.jimmicek@seznam.cz pls
S pozdravem Stanik.h