Jaký je váš oblíbený národ??
Jaký je váš oblíbený národ??
Jaký je podle vás nejlepší národ??Podle mě rozhodně Hovzd (lesní elfové).A hlavně jsou dobří lovci a druidové.

- Rakšasa Raja
Re: Jaký je váš oblíbený národ??
Beybe wrote:Jaký je podle vás nejlepší národ??Podle mě rozhodně Hovzd (lesní elfové).A hlavně jsou dobří lovci a druidové.![]()
![]()
![]()
![]()
Podle mě samozřejmě Akademie (mágové).A u nich si nedokážu představit armádu bez mágů a džinů.Ti jsou prostě k nezaplacení
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Beybe wrote:Jaký je podle vás nejlepší národ??Podle mě rozhodně Hovzd (lesní elfové).A hlavně jsou dobří lovci a druidové.![]()
![]()
![]()
![]()
No, já hlasoval pro Nekropoli, protože ty její některý nový vylepšení jsou fakt super
![]()
![]()
![]()
Jo jo přesně tak
Mě se kupodivu začali od datadisku líbit pekloňi. Některé jejich upg. jsou vyloženě záchraná síť, protože předtím nestály za nic, teď už u mě mají respekt.
Hlavně upg skákacího démona, cerberuse, pekelného pána a ďábla mě potěšil.
Proč skákačák? Protože potřebovali další jednotku, která se dokáže dostat přes hradby nebo jiné překážky, uměl to jen ďábel a to bylo krutě málo, takže palec rozhodně nahoru.
Proč cerberus? Mno, ne že by Peklo potřebovalo více splash útoků, ale zrovna u jednotky s žádným vracením útoku se to vyplatí.
Proč pekelný pán? Ne že by byl slabý, to v žádném případě, ale přece jen byl zbytečně silný (lol) na to, že jen stál vzadu a perlil, teď je z něj čistokravný tank a to mi vyhovuje víc.
A ďábel? Můj oblíbenec odjakživa, teď, když dostal tolik potřebné životy a def + skvělou abilitku, nemám co řešit.
Himlfix, málem jsem zapoměl na svého miláčka pekelného koníčka. O něco lepší dmg a místo aury na minus morálku má teď fire dmg auru, což je zajímavé už jen proto, že nikdo nic takového nemá
Proč skákačák? Protože potřebovali další jednotku, která se dokáže dostat přes hradby nebo jiné překážky, uměl to jen ďábel a to bylo krutě málo, takže palec rozhodně nahoru.
Proč cerberus? Mno, ne že by Peklo potřebovalo více splash útoků, ale zrovna u jednotky s žádným vracením útoku se to vyplatí.
Proč pekelný pán? Ne že by byl slabý, to v žádném případě, ale přece jen byl zbytečně silný (lol) na to, že jen stál vzadu a perlil, teď je z něj čistokravný tank a to mi vyhovuje víc.
A ďábel? Můj oblíbenec odjakživa, teď, když dostal tolik potřebné životy a def + skvělou abilitku, nemám co řešit.
Himlfix, málem jsem zapoměl na svého miláčka pekelného koníčka. O něco lepší dmg a místo aury na minus morálku má teď fire dmg auru, což je zajímavé už jen proto, že nikdo nic takového nemá
Jednoznacne Hvozd ...
Su najvariabilnejsi a maju najvacsi damage
A hlavne s upr. Druidom a strelcom su k nezaplateniu
Povedzte mi slabinu Hvozdu?
Su najvariabilnejsi a maju najvacsi damage
A hlavne s upr. Druidom a strelcom su k nezaplateniu
Povedzte mi slabinu Hvozdu?
Coach wrote:Mě se kupodivu začali od datadisku líbit pekloňi. Některé jejich upg. jsou vyloženě záchraná síť, protože předtím nestály za nic, teď už u mě mají respekt.
Jednoznačně souhlas! Ve všech bodech! Jo a svůdkyně jsou taky záludné, muheheeheheh!
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Sakuba wrote:Coach wrote:Mě se kupodivu začali od datadisku líbit pekloňi. Některé jejich upg. jsou vyloženě záchraná síť, protože předtím nestály za nic, teď už u mě mají respekt.
Jednoznačně souhlas! Ve všech bodech! Jo a svůdkyně jsou taky záludné, muheheeheheh!![]()
![]()
Neberem nazor ,ale proti Akademii a Ludom si neskrtnu
Coach wrote:Mě se kupodivu začali od datadisku líbit pekloňi. Některé jejich upg. jsou vyloženě záchraná síť, protože předtím nestály za nic, teď už u mě mají respekt.
Peklo je zaujimavy hrad to ano... ale moc toho nevydrzia nastastie![]()
- Azelfadhage
Zdarec HOMM V. je geniální v tom, že je zde většina národů hodně "líbivých", takže vybrat jeden je hodně obtížné. Nejraději mám asi Trpajzlíky
a Peklo, ale s těma nevím jak pořádně hrát. Peklo má krutě špatnou obranu a furt mám obrovské ztráty (hlavně u nižších jednotek). Můžete mi plz poradit jakou strategii za Pekloně používat?? Zejména proti střeleckým národům (Lidi, Elfi a Mágové) ze začátku moc nestíhám, resp. stíhám, ale s obrovskými ztrátami.
Pouze nejmocnější mohou vládnout. Xaltotun z Acheronu
Peklo zkrátka je už takové. Všechny jeho jednotky mají strašlivý útok
a téměř nulovou obranu
. Samozřejmě pak zvláště ty nižší. Já mám vyvinutou taktiku tzv. kamikadze nájezdů. Naskillíš si nějak dva hrdiny. Jednoho se kterým budeš najíždět jako první a pokusíš mu hodit do knihy co nejvíce útočných spellů. Samozřejmě u něj maxuj Spell Power. Tím pak najeď dej mu nějaké jednotky (nejlepší jsou neutrálně přidané, naverbované v táborech uprchlíků atd.) Povinnost je, že musí mít zaplněných všech 7 polí u jednotek (aby stihl alespoň dvakrát vyslat kouzlo. Pokosíš nepřítele střelce, letce - co chceš a utečeš. Ten druhý hrdina by měl mít pak namaxovanou hlavně obranu a útok, především tedy obranu. S ním pak najedeš a tvé ztráty budou menší. Bohužel to má i nevýhody - ztrátám rarášků a pekelných psů skoro nelze zabránit a navíc díky tomu, že musíš zkušenosti rozdělovat mezi dva hrdiny, kdežto nepřítel může mít jen jednoho naskilleného, který tě bude předčit ve všem. Zkus to, ale mě to pomáhá. Muhahahaah! 
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Peklo je jeden z najsilnejsich hradov s tou lahsou taktikou a to hlavne s dovodu svojich vyvolavacich bran, neskorsich fazach hry tak svoju armadu doslovne zdvojnasobis. Potom staci zacinat utok vyvolanami a tvoje straty budu hodne zredukovane. Samozrejme straty nizsich jednotiek budu vzdy ale to ma snad kazdy okrem necromanecerov a nie su take citelne ako u Dungeonu kde ti vseci idu po pannach alebo v Sylvane kde zase idu vzdy po lucisnikoch.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Mrakoplas wrote:Peklo je jeden z najsilnejsich hradov s tou lahsou taktikou a to hlavne s dovodu svojich vyvolavacich bran, neskorsich fazach hry tak svoju armadu doslovne zdvojnasobis. Potom staci zacinat utok vyvolanami a tvoje straty budu hodne zredukovane. Samozrejme straty nizsich jednotiek budu vzdy ale to ma snad kazdy okrem necromanecerov a nie su take citelne ako u Dungeonu kde ti vseci idu po pannach alebo v Sylvane kde zase idu vzdy po lucisnikoch.
ze začátku moc nestíhám, resp. stíhám, ale s obrovskými ztrátami.
Jop to je hezký, ale tahle brány se (viz. citace nad tímto textem) dají použít pořádně až v pokročilém stádiu hry - protože nemáš žádné staty jak je urychlit, nebo třeba zdvojnásobit. Krom toho on se ptal na střelecké národy. Myslím že i ta nejpomalejší střelecká jednotka stihne zaútočit dvakrát než ji vyvoláš (na malém levelu) a tudíž rarášci nemají šanci.
no ta tvoja taktika sa tiez neda pouzit na zaciatku , vtedy asi nebudes mat 2 naskilovanych hrdinov a x neutralnych jednotiek ze ? A myslim ze ked pise ze ma problemy pri fajte s protihracmi tak to nebude v prvom tyzdni ked ma len raraskov ze. Navyse perklo je pomerne dobre aj v magii takze sa daju strelci oslabovat, Demoni maju priskok a vela to vydrzia na zdrzovenie idealny, Psy a Nightmari prebehnu pole na tah, Sucuby maju ocarovanie takze mas x sposobov ako sa zbavit strelcov, plus brany vyvolas rarachov demonov priamo pred strelacami.
Navyse elfovia su dobry az pri vacsom pocte co je dost udrzat ked chcipaju hodne rychlo, a Magovia su tiez rychlo zdecimovatelny.
Navyse elfovia su dobry az pri vacsom pocte co je dost udrzat ked chcipaju hodne rychlo, a Magovia su tiez rychlo zdecimovatelny.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Mrakoplas wrote:no ta tvoja taktika sa tiez neda pouzit na zaciatku , vtedy asi nebudes mat 2 naskilovanych hrdinov a x neutralnych jednotiek ze ? A myslim ze ked pise ze ma problemy pri fajte s protihracmi tak to nebude v prvom tyzdni ked ma len raraskov ze. Navyse perklo je pomerne dobre aj v magii takze sa daju strelci oslabovat, Demoni maju priskok a vela to vydrzia na zdrzovenie idealny, Psy a Nightmari prebehnu pole na tah, Sucuby maju ocarovanie takze mas x sposobov ako sa zbavit strelcov, plus brany vyvolas rarachov demonov priamo pred strelacami.
Hm, dovoluji si nesouhlasit