Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
estla

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by estla »

ja osobne som mala radšej mestá v H5 ako H3 ale to mi až tak nevadí, aj tie v H3 mali svoje čaro. To, že hrávam hry na najvyšších rozlíšeniach a že mám monitor 16:9, tak konštantná veľkosť "okna" sa mi scvrkne na "okienko" a to si teda tie stavby moc nevychutnám :) A ešte ma zarazila odpoveď v Q&A na oficiálnom fóre Ubi, že nie všetky stavby, ktoré postavite sa v aktuálnom dizajne zobrazia. :?: To mám chápať, ako v súčastnom stave rozpracovania, alebo v súčastnej hre (H6)? Sú to síce prkotiny, ale okno mesta vždy patrilo k hrdinom. :wink:
Savarkar

Post by Savarkar »

Me se zmeny v H6 prave hodne libi. Vsichni tady kritizujete H4, ale ja sem za neho rad. Dalsi remake trojky uz fakt nemusim, kdyz uz potrebuju tak si zahraju primo trojku s nejakym rozsirenim od fanousku. Navic mi prijde, ze zmeny, ktere jsou planovane do H6 jsou jenom zmeny k lepsimu, ktere prispejou k dynamice hry a jeji hratelnosti, coz bude mit za nasledek, ze se od toho nebudu moct odtrhnout:)

Co se tyce obrazovky mesta, ja uz bych ji tam osobne ani nepotreboval. Stavby by mely byt viditelne u mesta i "z venku" na mape, takze na co to tam mit dvakrat? Z toho screenshotu to navic vypada, ze to ani nebude interaktvni, jenom ciste jako zobrazeni tech staveb.

Jsem skalni fanda serie a s HOMAM sem zacal v 10 letech u jednicky. Nejvic sem stravil u 3 a 4 dilu, 5 me nechytl vubec a na 6 se hodne tesim. Takze ti kterym se to nelibi tak stfu a muzete dokola hrat to same. Na me zatim 6 udelala hodne velky dojem.
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

H4 bol odpad a tak aj dopadol :) Zmeny H6 budem kritizovat az ked ich vyskusam v praxi, ale Obrazovky mesta ma stvu pretoze je to jeden z hlavnych znakov HEROESU.

Co se tyce obrazovky mesta, ja uz bych ji tam osobne ani nepotreboval. Stavby by mely byt viditelne u mesta i "z venku" na mape, takze na co to tam mit dvakrat? Z toho screenshotu to navic vypada, ze to ani nebude interaktvni, jenom ciste jako zobrazeni tech staveb.

Na mape tiez nebudu vydiet vsetky stavby a navysu su tie hrady zbytocne velke a roztahane. Velkost tej obrazovky prekusnem ale to ze tam aj tak nebudu vydiet vsetky veci co sa postavia a nebude interkativna z nej robi len obycajny Screenshot. A k tomu Infernu v H5 malo vlastny styl, tento je okopceny s Disciples
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Aj tormentor je okopírovaný z Divinity 2 Ego Draconis.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Sakuba

Post by Sakuba »

Hm, to démonické město mi teda nepřijde ničím zvláštní. :evil: Nemyslím si, že by na tom měly podíl stavby, ale mně opravdu BUDE chybět rotující obrazovka. Ano, vím že mé požadavky znějí tak, že by se to nemuselo jmenovat Heroes 6, nýbrž další datáč pro Heroes 5. Ale kdyby to bylo na mě, spíš bych radši viděla pár dalších datadisků s novými kampaněmi, jednotkami atd. pro Heroesy 5. Ale konec konců Heroes 5, tedy tým který je tvořil, se řídili v dosti věcech po HoMaMech 3. H3 byly úspěch a myslím, že i sláva H5 byla v dosti věcech závislá na věcech okopírovaných z Heroesů 3. Vývojářům se povedlo skombinovat nové nápady, které nijak moc nezasahovali do již zažitých rarit. Třeba si myslím, že snížení počtu surovin je opravdu veliký krok dozadu. :( To démonické město je strašně nevýrazné a nudné (tedy na tom screenshotu, nevím jaké to bude ve hře). Toť můj názor... :roll:
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak včera začal týden hrdinu na FB profilu MaM.. Hrdinů které budeme potkávat v putykách.

Včera se nám ukázali 2 hrdinové z azylu. Jeden nesoucí jméno jednoho z legendárních hrdinů-- "lord Haart"

Dnes se nám představily 2 nemrtvý hrdinové. Nutno říct že oba s velice zajímavou historii.
Moc rad bych vám to cele přeložil na stránky ale maturitní období zřejmě bere Jatovi příliš mnoho času. Snad se mi ale podaří udělat jeden plán...
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Elreth

Post by Elreth »

Dave_Jame wrote:Tak včera začal týden hrdinu na FB profilu MaM.. Hrdinů které budeme potkávat v putykách.

Včera se nám ukázali 2 hrdinové z azylu. Jeden nesoucí jméno jednoho z legendárních hrdinů-- "lord Haart"

Dnes se nám představily 2 nemrtvý hrdinové. Nutno říct že oba s velice zajímavou historii.
Moc rad bych vám to cele přeložil na stránky ale maturitní období zřejmě bere Jatovi příliš mnoho času. Snad se mi ale podaří udělat jeden plán...

Myslím, že máte opravdu co překládat... :) http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 7811042429
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

@Elreth: hej:-( mě se nezda ze by vtech dvou otazkach bylo neco noveho.. nejzajimavejsi vec je asi hrdina naga fakt ze na betu se bude upozornovat Mailem... jinak jse vse dle me bud zname.. nebo tiskove vyjadreni k odkladu...

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Caius

Post by Caius »

Nevím, zda jste si toho povšimli, ale na facebookové stránce je každým dnem každý den představována dvojice volně najmutelných hrdinů z Heroes VI http://www.facebook.com/MightandMagic?ref=ts Zmíním ještě, že mezi hrdiny se objeví mj. naše stará známá Deleb, a musím říct, že vypadá opravdu k světu ;)
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Caius wrote:Nevím, zda jste si toho povšimli, ale na facebookové stránce je každým dnem každý den představována dvojice volně najmutelných hrdinů z Heroes VI http://www.facebook.com/MightandMagic?ref=ts Zmíním ještě, že mezi hrdiny se objeví mj. naše stará známá Deleb, a musím říct, že vypadá opravdu k světu ;)

Můj příspěvek 3 příspěvky nad tebou? :wink:

Jinak jedna zajímavost... Pokud by vám Lorhish někoho strašlivě připomínal ale, jen vám nesedělo že se jmenuje jinak, tak bylo nepřímo potvrzeno že se jedná o jednoho a toho samého hrdinu.. kkterý si jen časem změnil jméno ...

estla

Post by estla »

Myslíš Grawla? Podobnosť je do očí bijúca 8)
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Aspoň tí hrdinovia vyzerajú dobre, keď už nič neukazujú.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
jakubcha

Post by jakubcha »

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
chci se zeptat,co má znamenat ten anděl s těmi spálenými křídly?
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
jakubcha

Post by jakubcha »

HellFirr wrote:http://www.youtube.com/ubisoft#p/c/0/Np0V7VkhoDQ

Nejlépe tam vypadá ten gryf... :D :D
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
Post Reply