Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
suchy84

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by suchy84 »

Ahoj, až teď jsem zjistil, že se chystá tato hra, do které jsem dost velký blázen, už jí mám i předobjednanou, ikdyž nevim, co mám vůbec všechno čekat, ke vzhledu většiny nemám výhrady až na pár vyjímek, kterým je především anděl, který je i podle mě nic moc, ale těším se na ty nagy, můj žebříček v národech by vypadal takto:
1. Inferno
2. Nekropolis
3. Nagy
4. Barbaři
5. Lidé
Až bude k dispozici za týden ta beta, tak si jí hned nainstaluji a zodpovím na všechny dotazy a klidně přidám i nějaké screenshoty, objednal jsem si deluxe verzi, ve které je zdarma přístup do té beta verze a 2 nějaká rozšíření, nejspíš půjde o datadisky, tady přikládám screenshot z emailu, tak by mě zajímalo, co to může být ty 2 položky dole
Image
BoB

Post by BoB »

To ja mam žebřiček přesně opačnej lidi jsou BEST,anděle jsou nejlepší jednotky ze všech (doufam že oživení jednotek zustane) na nagy se netěším vubec, a zběratelskou edici mam samozřejmě taky objednanou. :mrgreen:
1.lidi
2.orkové
3.nemrtví
4.svatyně
5.peklo
„Za čest, řád a povinnost"
jakubcha

Post by jakubcha »

BoB wrote:To ja mam žebřiček přesně opačnej lidi jsou BEST,anděle jsou nejlepší jednotky ze všech (doufam že oživení jednotek zustane) na nagy se netěším vubec, a zběratelskou edici mam samozřejmě taky objednanou. :mrgreen:
1.lidi
2.orkové
3.nemrtví
4.svatyně
5.peklo

Pro mě jsou BEST Peklo a nejhorší jsou Lidé.......1.Inferno
2.Nekropole
3.-4.Nagy
Skřeti

5.Lidé :D
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
zdenek000

Post by zdenek000 »

to já se asi nejvíc těšim na ty nagy
2. nemrtví
3. lidé a ďáblové
4. orkové
BoB

Post by BoB »

jakubcha wrote:
BoB wrote:To ja mam žebřiček přesně opačnej lidi jsou BEST,anděle jsou nejlepší jednotky ze všech (doufam že oživení jednotek zustane) na nagy se netěším vubec, a zběratelskou edici mam samozřejmě taky objednanou. :mrgreen:
1.lidi
2.orkové
3.nemrtví
4.svatyně
5.peklo

2.Nekropole
3.-4.Nagy
Skřeti

Už se těším jak Serafín rozseká toho vašeho Plodince :lol: a samozřejmě jak dobro zvítězí nad zlem.
jakubcha

Post by jakubcha »

BoB wrote:
jakubcha wrote:
1.lidi
2.orkové
3.nemrtví
4.svatyně
5.peklo

2.Nekropole
3.-4.Nagy
Skřeti

Už se těším jak Serafín rozseká toho vašeho Plodince :lol: a samozřejmě jak dobro zvítězí nad zlem.

Já doufám v opak...navíc každý může vidět dobro a zlo jinak.......
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
suchy84

Post by suchy84 »

Koukam, ze s jakubcha mam podobny nazor, ikdyz jsme kazdy z druheho konce republiky (bydlim v okrese most, ustecky kraj), porad se nemuzu dockat pristiho utery, abych mohl vyzkouset aspon tu betu, jako prvni nejspis vyzkousim hrat za ty nagy, protoze nevim, co od nich cekat
BoB

Post by BoB »

suchy84 wrote:Koukam, ze s jakubcha mam podobny nazor, ikdyz jsme kazdy z druheho konce republiky (bydlim v okrese most, ustecky kraj), porad se nemuzu dockat pristiho utery, abych mohl vyzkouset aspon tu betu, jako prvni nejspis vyzkousim hrat za ty nagy, protoze nevim, co od nich cekat

Jses si jistej že budou pristupny všechny rasy?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Všechny rasy přístupné budou..
Z a nagy a za lidi budou přístupné celekem 3 kampaně (2L-1N). Z toho za lidi budou klasické prology ke kampani v rámci Tutoriálu a za Nagy jedna mapa aby se hráči s nimi seznámily.

Krom toho bude v betě jedna Multiplaer mapa (Broken aliance z HoMaM II) kterou budete moct hrát až se 3 hráči najednou proti 3 PC (volná hra) Beta by měla podporovat hot seat (Horké křeslo), takže můžete pozvat kamarády.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
BoB

Post by BoB »

Dave_Jame wrote:Všechny rasy přístupné budou..
Z a nagy a za lidi budou přístupné celekem 3 kampaně (2L-1N). Z toho za lidi budou klasické prology ke kampani v rámci Tutoriálu a za Nagy jedna mapa aby se hráči s nimi seznámily.

Krom toho bude v betě jedna Multiplaer mapa (Broken aliance z HoMaM II) kterou budete moct hrát až se 3 hráči najednou proti 3 PC (volná hra) Beta by měla podporovat hot seat (Horké křeslo), takže můžete pozvat kamarády.

Je to blbost ale zeptam se ,BETA bude asi jenom v anličtině na češtinu mužem zapomenout :?:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Sice jsem se přímo Playmanů neptal ale z velkou pravděpodobností ti můžu říct že beta bude v AJ
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
BoB

Post by BoB »

Dave_Jame wrote:Sice jsem se přímo Playmanů neptal ale z velkou pravděpodobností ti můžu říct že beta bude v AJ

už jsem si to našel jen v AJ a délka bude asi jen dva tejdny
kokolllll

Post by kokolllll »

to jako, že beta bude jenom dva týdny a pak se zruší? Jestli jo taK JE TO V HÁJI, protože 1. července jedu na tábor.
jakubcha

Post by jakubcha »

suchy84 wrote:Koukam, ze s jakubcha mam podobny nazor, ikdyz jsme kazdy z druheho konce republiky (bydlim v okrese most, ustecky kraj), porad se nemuzu dockat pristiho utery, abych mohl vyzkouset aspon tu betu, jako prvni nejspis vyzkousim hrat za ty nagy, protoze nevim, co od nich cekat

Díky za podporu :D :D :D :D :D :D
suchy84

Post by suchy84 »

jakubcha wrote:

Díky za podporu :D :D :D :D :D :D

Nemáš za co, snad to bude fajn si to zkusit, myslel jsem si, že ta beta bude možná běhat i offline, ale zatim to tak nevypadá, ale určitě si jí zkusim, když už jsem si jí předobjednal
Post Reply