Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Rejthis

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Rejthis »

jakubcha wrote:
suchy84 wrote:Koukam, ze s jakubcha mam podobny nazor, ikdyz jsme kazdy z druheho konce republiky (bydlim v okrese most, ustecky kraj), porad se nemuzu dockat pristiho utery, abych mohl vyzkouset aspon tu betu, jako prvni nejspis vyzkousim hrat za ty nagy, protoze nevim, co od nich cekat

Díky za podporu :D :D :D :D :D :D

Já si myslím ,že hodně věcí nebudeš moct čekat od více ras,prakticky když si to tak vezmeš tak se u každé rasy hodně změnilo :wink: co se týče vlastnosti,vzhledu i pohybu jednotek :wink: :mrgreen:
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
suchy84

Post by suchy84 »

Jo to máš pravdu, určitě vyzkouším všechny rasy, ale na ty nagy a inferno se těšim nejvíc :-)
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

A Tď otázka pro vás pro všechny.. co si myslíte o novém systému schopností

(Schopnosti a kouzla jsou rozděleny na 12 skupin (5+7). Hráč má na první úrovni přístup jen k těm nejjednoduším, od 10 úrovně k těm účinnějším a od 20 pak k nejsilnějším)

Mě se osobně zdá že to celkem zpomalí hru.
Ono například rychle během 5 úrovní získat Elfí štěstí nebo trojitý vísřel z balisty hru často značně urychlilo.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
BoB

Post by BoB »

Dave_Jame wrote:A Tď otázka pro vás pro všechny.. co si myslíte o novém systému schopností

(Schopnosti a kouzla jsou rozděleny na 12 skupin (5+7). Hráč má na první úrovni přístup jen k těm nejjednoduším, od 10 úrovně k těm účinnějším a od 20 pak k nejsilnějším)

Ono například rychle během 5 úrovní získat Elfí štěstí nebo trojitý vísřel z balisty hru často značně urychlilo.

Tojo v 5kach kamoš hraval z hrdinkou (nevim jak se jmenuje) co mela v zakladu výbušnou balistu dal si trojitej vystřel a nepotřeboval prakticky žadnou armadu všechno mu ustřilela balista, mě spíš zajíma to schovávání za překažky.
„Za čest, řád a povinnost"
BoB

Post by BoB »

suchy84 wrote:Jo to máš pravdu, určitě vyzkouším všechny rasy, ale na ty nagy a inferno se těšim nejvíc :-)

No ja doufam že se snad k peklu a svatyni vubec dostanu mam v planu pořadně otestovat lidi. :mrgreen:
Rejthis

Post by Rejthis »

Dave_Jame wrote:A Tď otázka pro vás pro všechny.. co si myslíte o novém systému schopností

No mě se to zamlouvá :wink: tak za prvé to má určitě účel strategický,budeš muset bojovat,abys dosáhl vyšší úrovně což tě určitě taky láká :wink: a jakmile si osvojíš nějakou z těch hratelných ras,budeš si kutit svou šílenou taktiku jak a co nejdřív ochromit nebo úplně zničit svého protivníka.Což možná půjde jen tím způsobem,že dosáhneš vyšší úrovně než tvůj protivník a to právě tím bojem,s tím se budou zpřístupnovat různé vlastnosti a tvá armáda tím bude o mnoho silnější.Ve směs Heroesky jsou si myslím já,stavené na bázi síly nebo síly různých vlastností hrdiny a podle toho potom odpovídá síla armády,protože ji vede :mrgreen:
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Robertosom

Post by Robertosom »

To krytie sa mi veľmi pozdáva, bude to pekné spestrenie, len ako pri všetkom, musíme počkať ako to reálne dopadne. Ak sa nemýlim tak v Homam 4 sa už dalo schovať za spriatelené jednotky tak aby danú jednotku nevedeli trafiť súperovi lukostrelci, pre mňa dobré.

Ten nový RPG rozvoj sám o sebe nemá prečo byť zlý, blbé je že ten náhodný výber novej schopnosti alebo úrovne pri postupe na nový level bol jedným z poznávacích znamení Homamu a je mi veľmi ľúto že po toľkých rokoch Homam opúšťa "svoj" vlastný systém a prechádza na štandardný z iných hier, ničím výnimočný plánovaný RPG rozvoj.
BoB

Post by BoB »

jak na BETU (Martin Schovanec, www.xzone.cz)

Do sveho internetoveho prohlizece vlozte nasledujici internetovou adresu (bude funkcni az od 28.6.) - http://mmh6.com/beta
Pomoci sveho uctu Ubisoft se prihlaste. Pokud svuj ucet jeste nemate, vytvorte si jej na adrese http://www.ubi.com. Pamatujte vsak, ze BETA je urcena pro uzivatele, kterym je vice nez 13 let.
Na dalsi strance vyplnte do prazdnych policek svuj BETA klic, ktery jste obdrzeli od nas. Dale prolistujte licencni dohodu a zaskrtnete policka, ze s podminkami souhlasite.
Nasledne se dostanete do rozhrani ve kterem uvidite vsechny potrebne novinky, kde muzete nahlasit pripadne problemy s BETOU a hlavne BETU stahnout (sekce Downloads).

Pripadne problemy a jejich reseni:

pokud svuj BETA kod zadate spatne 3x za sebou, muze na 15 minut dojit k zablokovani pristupu
bez uctu Ubisoft nelze BETU hrat
pred prvnim spustenim nechte BETU aktualizovat (nyni jsou k dispozici jiz dve aktualizace)
pokud zaznamenate problemy s aplikaci Ubisoft Game Launcher, tak stavajici verzi odinstalujte ze sveho systemu a nainstalujte tu, ktera je ulozena ve slozce Support
BETA je dostupna pouze v anglictine
v pripade jakychkoli problemu s klicem, kontaktujte podporu podpora@playman.cz (problemy s hrou nam vsak nehlaste, nejedna se o finalni produkt)
Phoenix

Post by Phoenix »

Robertosom wrote:To krytie sa mi veľmi pozdáva, bude to pekné spestrenie, len ako pri všetkom, musíme počkať ako to reálne dopadne. Ak sa nemýlim tak v Homam 4 sa už dalo schovať za spriatelené jednotky tak aby danú jednotku nevedeli trafiť súperovi lukostrelci, pre mňa dobré.

Ten nový RPG rozvoj sám o sebe nemá prečo byť zlý, blbé je že ten náhodný výber novej schopnosti alebo úrovne pri postupe na nový level bol jedným z poznávacích znamení Homamu a je mi veľmi ľúto že po toľkých rokoch Homam opúšťa "svoj" vlastný systém a prechádza na štandardný z iných hier, ničím výnimočný plánovaný RPG rozvoj.

S tím se nedá než souhlasit. Zrovna systém rozvoje hrdinů je v HOMAMech dost unikátní. Zajišťuje totiž dost velkou variabilitu. Na dvou mapách může mít ten samý hrdina diametrálně odlyšné vlastnosti (vzhledem k tomu, že se nabízí vlastnosti víceméně náhodně) a od toho se odvíjející taktiku. Mám obavu že ten nový princip bude vést k tomu, že si každý vybere tu podle něj nejlepší kombinaci vlastností a bude hrát jen s tou. Mě se naopak víc líbilo, když mi to například jednou dalo magii země. Chvilku jsem si zasakroval, že jsem chtěl něco jiného, ale pak jsem jí tedy začal rozvíjet. Pak jsem v HOMAM V zjistil, že takové kouzlo pozemní mina na expetní úrovni je neskutečně brutální záležitost. Nepřítel vpodstatě neměl šanci dojít k mým jednotkám.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
BoB

Post by BoB »

Phoenix wrote:
Robertosom wrote:To krytie sa mi veľmi pozdáva, bude to pekné spestrenie, len ako pri všetkom, musíme počkať ako to reálne dopadne. Ak sa nemýlim tak v Homam 4 sa už dalo schovať za spriatelené jednotky tak aby danú jednotku nevedeli trafiť súperovi lukostrelci, pre mňa dobré.

S tím se nedá než souhlasit. Zrovna systém rozvoje hrdinů je v HOMAMech dost unikátní. Zajišťuje totiž dost velkou variabilitu. Na dvou mapách může mít ten samý hrdina diametrálně odlyšné vlastnosti (vzhledem k tomu, že se nabízí vlastnosti víceméně náhodně) a od toho se odvíjející taktiku. Mám obavu že ten nový princip bude vést k tomu, že si každý vybere tu podle něj nejlepší kombinaci vlastností a bude hrát jen s tou. Mě se naopak víc líbilo, když mi to například jednou dalo magii země. Chvilku jsem si zasakroval, že jsem chtěl něco jiného, ale pak jsem jí tedy začal rozvíjet. Pak jsem v HOMAM V zjistil, že takové kouzlo pozemní mina na expetní úrovni je neskutečně brutální záležitost. Nepřítel vpodstatě neměl šanci dojít k mým jednotkám.

To jasny že si každej najde to svoje u mě je to jasny logistika,moralka,obrana,utok,štěstí
Rejthis

Post by Rejthis »

Ahoj Všichni,mam mensi problem mam beta klic,kterej mi poslali,protoze mam predobjednanej heroes,chci si stahnout tu beta verzi a nejde mi to a pritom sem zaregistrovanej uz fakt dlouho na ubisoftu.Prihlasim se,ale nemuzu najit presne tu stranku,kde napisu ten svuj kod beta verze.Nemate primo odkaz te stranky kde se pise ten kod beta verze? prosim vas pomoz te mi,chci si to zkusit zahrat a nevim nevyznam se v tom dik za pomoc Rejthis
Prostě vím že tu Bob dava odkazi na stranky ale nemuzu to presne najit kde mam napsat ten klic beta verze,jsem z tech jejich stranek trochu zmatenej :shock: :mrgreen:
HellFirr

Post by HellFirr »

BoB

Post by BoB »

Rejthis wrote:Ahoj Všichni,mam mensi problem mam beta klic,kterej mi poslali,protoze mam predobjednanej heroes,chci si stahnout tu beta verzi a nejde mi to a pritom sem zaregistrovanej uz fakt dlouho na ubisoftu.Prihlasim se,ale nemuzu najit presne tu stranku,kde napisu ten svuj kod beta verze.Nemate primo odkaz te stranky kde se pise ten kod beta verze? prosim vas pomoz te mi,chci si to zkusit zahrat a nevim nevyznam se v tom dik za pomoc Rejthis
Prostě vím že tu Bob dava odkazi na stranky ale nemuzu to presne najit kde mam napsat ten klic beta verze,jsem z tech jejich stranek trochu zmatenej :shock: :mrgreen:

Beta je dnes od 18:00
suchy84

Post by suchy84 »

Tak už je po 18. hodině a stále to neběží, neustále se mi ukazuje připojování, ale nic se nenačte, máte také stejný problém?
BoB

Post by BoB »

suchy84 wrote:Tak už je po 18. hodině a stále to neběží, neustále se mi ukazuje připojování, ale nic se nenačte, máte také stejný problém?

Zkus jinej prohližeč.
Post Reply