Heroes VI a jeho tvorba
Re: Heroes VI a jeho tvorba
Tak jak vidím, diskuze v plném proudu. A čím dál tím víc jsou tu k slyšení nadšenci než kritici. Každopádně měl bych na vás všechny jednu otázku, Jak se stavíte k tomu že, kolik hudby je přejato z jiných MaM her?
A: Nevadí mi to, hudba byla vždy kvalitní.
B: Nemám na to nijak vyhraněný názor.
C: Mohli to udělat lépe, ale když je to výročí, je to hezký způsob vzpomínky
D: Vadí mi to, je to levný způsob jak vytvořit obsah. Radši bych, aby všechna hudba byla originální.
D: Vadí mi to, je to levný způsob jak vytvořit obsah. Radši bych, aby všechna hudba byla originální.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame wrote:Tak jak vidím, diskuze v plném proudu. A čím dál tím víc jsou tu k slyšení nadšenci než kritici. Každopádně měl bych na vás všechny jednu otázku, Jak se stavíte k tomu že, kolik hudby je přejato z jiných MaM her?
A
Určite "A". Hudba je MaM vždy perfektná, nech sú jednotlivé diely akokoľvek vydarené
Romero a King zakaždým odvedú 100% prácu, čo sa nedá povedať o ostatných zúčastnených 
Dave_Jame wrote:Tak jak vidím, diskuze v plném proudu. A čím dál tím víc jsou tu k slyšení nadšenci než kritici. Každopádně měl bych na vás všechny jednu otázku, Jak se stavíte k tomu že, kolik hudby je přejato z jiných MaM her?
A - z pohledu hráče, protože co je dobré, to je prostě dobré
D - z pohledu na vývojáře, protože zase se někde snažili ušetřit čas a námahu
- EuroMarkos
Já bych dal e)
Pustím si svojí a ta je opravdu kvalitní
Pustím si svojí a ta je opravdu kvalitní
Jednoznačne A. Ako som už spomínal tá pekelná z Dark Messiah nemá chybu a aj iné sa mi veľmi páčia.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
A-Hudba byla v MaM vždy kvalitní tak netreba to menit 
Taktéž A, hudba ve hře byla vždy super
Hudba i zvuky sou strašně důležité
bez toho by mě hra mooc nebavila
Bylo by to jako bych se díval na němý film
A hudba v Heroes 6 je hardcore
i zvuky jednotek nebo čehokoliv sic bych třeba jeden zvuk změnil a to u pekelných psů a tím myslím to jak na ně zaútočíte nebo jak umírají pří jde mi to jak zvuk,který mi přípomíná jak kdyby můj soused tloukl svého psa holí takový trapný zvuk
jinak vše je tak do normy 
A hudba v Heroes 6 je hardcore
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Video - představení frakcí a jejich prostředí .
http://www.youtube.com/watch?v=1s9ih7K8PDg
http://www.youtube.com/watch?v=1s9ih7K8PDg
Dobre sestrihane
i to samozrejmne dobre vypada 
Ale nemuzu si pomoct ta hudba je fakt skvela
Ale nemuzu si pomoct ta hudba je fakt skvela
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
města jsou hnusny a žadny video natom nic nezmění. 
„Za čest, řád a povinnost"
- Lord Michal
BoB wrote:města jsou hnusny a žadny video natom nic nezmění.
Just lol...
Nejvíc mě asi, krom přeletů nad městy, budou scházet draci jako hlavní jednotky, nevím zda tam jsou aspoň jako neutrálové, či speciálové. Podle mě draci k HOMAM patří tak jako jiné jednotky ... snad je tam přidají později v nějakém datadisku
Video vyzerá lepšie ako skutočnosť v hre - aspoň čo sa týka miest
Ale za hudbu dávam 1*