Pán z Hereshu, 5. mise za nekro

Vše ohledně hradu Nekropole
LordThonar

Pán z Hereshu, 5. mise za nekro

Post by LordThonar »

jsem asi uplne levej ale tohle proste nedavam, doted jsem to hral na nejtezsi uroven a slo to jaks taks bez problemu ale v tehle misi se seknu i na jednoduchou. Hned na zacatku zajedu pro Godrikovu dcerku a vezmu si nejakou army od Isabely ktera by ji stejne dezertovala a mi aspon pomuze odstranit andely. Pak ale prijde problem, utok magu. Utok na Isabelu ustojim v pohode ale urok na Lorekeep (vlastne ani nevim jestli ten utok pujde tam protoze me vzdycky vyhrabe a vydrti uz predtim nez se tam vubec stihnu vratit, Marakal zemre = konec).

Muzete mi pls nekdo poslat save nekde u konce mise kde zbyva treba jenom utok na Godrika nebo tak? mail je LordThonar@seznam.cz, normalni verze, 1.1, ceska.
Verdona

Post by Verdona »

já teda hned jako první nejela pro tu jeho dceru do vězení :wink: oběhla jsem si nějaký doly a hromadila jsem si army a až pak mi to napsalo, že dochází čas, tak jsem ji jela vysvobodit, zabila jsem anděly a oba dva mágy a pak na poslední chvíli jsem jela za Godrickem - btw má docela slušnou army :D
a co se týče jednotek Isabely, tak u ní jsem nechala třeba jen jednoho Conscripta a zbytek zůstal v hradu -> žádná jednotka nemohla utýct :)
Image
Sharp

Post by Sharp »

Jj já taky nejel hned pro cerku ale nejdřív si hezky dělal ostatní třeba sfingu alle markal byl furt na kontinentu,no a pak už jsem to jen přejel-archanděly,o fous mágy,nadotoval trochu armády a ten slaboch godric skoro nic neměl teda 7 titánů ale komu vaděj....Vem si tam 100% Puppet Master,Raise Dead,Mass Decay a jsi v klídku,měl jsem ztráty
Cannon Fodder-30Specter,10Zombies,Zbytek-5Upírů,2Wraithy
:D,(zaokrouhleno na 5)
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
LordThonar

Post by LordThonar »

Heh diky moc za radu, uz jsem to vyhral :-)
Vycystil jsem polovinu mapy, z jednotek Azylu jsem radsi delal nemrtve ti nikdy nedezertujou a az si prijeli magove byl jsem pripraveny . . . A Godrik nakonec dostal mensi darecek v podobe necelych 1000 kostlivych lucistniku :-)

Ted hraju 4. kampan . . . . Raelag je "ocisteny" Agrael, ze?
Incomer

Post by Incomer »

Jakej ocistenej?!? :lol:
LordThonar

Post by LordThonar »

Mno, v te ingame animaci po zkonceni 5. mise za peklo rikal Tieru neco o ocistnem ritualu . . .
valdin83

poslední hrad

Post by valdin83 »

Já všechny útoky odrazím, ale když mám jet na poslední hrad, tak je tam tak nadupanej borec, že to není možný dobít. Nebýt v hradě, tak bych ho dostal, ale v hradě je to mazec.
cabannos

Re: poslední hrad

Post by cabannos »

valdin83 wrote:Já všechny útoky odrazím, ale když mám jet na poslední hrad, tak je tam tak nadupanej borec, že to není možný dobít. Nebýt v hradě, tak bych ho dostal, ale v hradě je to mazec.

Hmm a co treba kouzla Frenzy, Pupet Master, nebo Blindnes? Staci se zamyslet, o tom ta hra je! :roll:
augi

Post by augi »

hej ta mise je úplně v pohodě,hraju to na normal,ani jsem nevěděl že na mě někdo pojede,a vydrtil jsem ho isabel s pár andělama a dalšíma blbcama,sem pořád dával resurection a bylo,ale teď tam mám,že mi ubývá čas do nějaký události,čekám a když už to má bejt,tak mi to ohlásí,že je konec,co mám udělat,abych tu misi udělal???z toho vězení jsem kohosi osvobodil(vždy to byl někdo jinej)na první levelu,prostě blbej hero
pecha nuda

Re:

Post by pecha nuda »

LordThonar wrote:Mno, v te ingame animaci po zkonceni 5. mise za peklo rikal Tieru neco o ocistnem ritualu . . .
To je divny to si nemyslim, Raelag se chova ulne jinak nez Agrael a taky proc by ho ocistoval na temnyho elfa??? to uz leda na cloveka treba ale ne na dark elfa kterej je jekoby taky zlej
Raelag

Re: Pán z Hereshu, 5. mise za nekro

Post by Raelag »

Raelag byl temným elfem, který se stal démonickým kultistou
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
StreetX38

Post by StreetX38 »

Ne naopak a očistil ho protože TE nejsou jednoznačně zlá rasa ale démoni jo.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Raelag

Post by Raelag »

Raelag se narodil jako temný elf, měl pouze démonickou zbroj, když se stal kultistou

http://mightandmagic.wikia.com/wiki/Agrael
http://mightandmagic.wikia.com/wiki/Raelag
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Alarik

Post by Alarik »

Podle mě se narodil jako Agrael, démon. Jen se vydával za temného elfa Raelaga, protože démoni jsou mistry v přestrojování (viz. Biara). Ale když se pak odvrátil od Kha-Beletha a chtěl pomoct Isabele, zbavil se v Tieruově očistném obřadu své démonické podoby a nechal si jen podobu temného elfa Raelaga. Díky tomu se nejen mohl dostat blíž k Isabele, ale taky mohl sjednotit Ygg-Challské klany a s armádou temných elfů pak bojovat proti Kha-Belethovi.

Podle mě je to právě takhle.
Raelag

Post by Raelag »

Narodil se v Soulscaru, uctíval démony, tak dostal magickou zbroj a ta mu dávala démonické schopnosti
Post Reply