PROTI TRPASLÍKUM
PROTI TRPASLÍKUM
PLS PORADTE TAKTIKU PROTI Trpošům kamos me za nic neporazí jen za ty trpaslíky á kobka,jaká je protinim dobrá taktika?
Re: PROTI TRPASLÍKUM
Osobně zaně raději hraju než proti nim
Ale nejlepší by asi bylo na něj rychle nalítnout a zezačátku ho oslabit... Trpoši mají pomalí rozjezd a silné jednotky mají až později
Ale nejlepší by asi bylo na něj rychle nalítnout a zezačátku ho oslabit... Trpoši mají pomalí rozjezd a silné jednotky mají až později
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
záleží za co jedeš... dungeon je může sundat kouzlama (opravdu silnýma a musíš mít štěstí že nebude mít rezistence), nekromant má šanci ho přemasit - čili protahovat hru co nejdýl a creepovat, problém je v tom, že na vyšších lvlech se ti bude ressurektovat, takže ukončit boj co nejdřív - a ideálně vyřizovat celé skupiny jednotek naráz. za lidi nehraju, za academy taky moc nemám zkušenost, barbaři si ho podají úplně ladně.. prostě si na začátku boostiš rage... trpaslíci jsou silní,ale nevidím v tom až takový problém.
Magii nemůžeš pochopit, magii musíš ovládnout!
Dungeon > Academy
Smrt nemůžeš pochopit, smrt musíš ovládnout!
Necropolis > Haven
Sílu nemůžeš pochopit, silou musíš vládnout!
Stronghold > Fortress
Globální oteplování nemůžeš zastavit!
Inferno > Sylvan
Dungeon > Academy
Smrt nemůžeš pochopit, smrt musíš ovládnout!
Necropolis > Haven
Sílu nemůžeš pochopit, silou musíš vládnout!
Stronghold > Fortress
Globální oteplování nemůžeš zastavit!
Inferno > Sylvan
Proti Trpaslikom to je tazke.Ich sila spociva v Obrane,silnej magii(bud Destruktivna,SVetla alebo Privolavajuca) a Stastia.Cize nieco na sposob Sylvanu.
Silny utok so Stastim by mal ich obranu prelomit.A dost ti pomoze aj silna magia.
Ja proti nim hram s Ludmi a Dungeonom.
Ludia maju vycvik( plus aj 20 paladinov je palka) a hlavne mozu mat Temnu aj Svetlu magiu.
Plus s ich moralkou pojdes skoro furt narad aj dvakrat.
Dungeon ich znici silnym utokom a kuzlami.A dost dobra jednotka na ich obranu je Najazdnik.
Nemal by si mat problem.
Silny utok so Stastim by mal ich obranu prelomit.A dost ti pomoze aj silna magia.
Ja proti nim hram s Ludmi a Dungeonom.
Ludia maju vycvik( plus aj 20 paladinov je palka) a hlavne mozu mat Temnu aj Svetlu magiu.
Plus s ich moralkou pojdes skoro furt narad aj dvakrat.
Dungeon ich znici silnym utokom a kuzlami.A dost dobra jednotka na ich obranu je Najazdnik.
Nemal by si mat problem.
- Lord Michal
Zahraj si proti nim barbary, to by ti mělo k výhře stačit
Pak už záleží jenom na tobě
Pak už záleží jenom na tobě
Proti nim jsou dle mé zkušenosti nejlepší lidé hlavně když máš Archanděli a Padlé anděli. Soustřeď se hodně na ůtok. Archandělem si jednotky oživuj a když nějaká jeho jednotka zabije dost tvých tak na něj použij Pomstu bohů(To umí Padlý anděl)
Dost záleží na tom, jak s nimi hraje tvůj protihráč. Když umí dobře kombinovat runy, tak je těžký vždycky. Důležitý je vždycky umlátit celou jednotku, jinak se oživují pomocí runy vzkříšení. Mají relativně dobrou odolnost proti kouzlům a když mají i pár artefaktů tak je to s kouzlením slabší. Určitě je proti nim dobrá "iniciativa" a "střelba". Takže rychle ustřílet. Artefakty na iniciativu jednotek - prsteny rychlosti, hbitosti a dračího oka, holenice z dračích kostí, hůl podsvětí, kouzla hromadné zrychlení a zpomalení... A nechodit k němu do hradu - ta posádka navíc je nepříjemně velká po několika týdnech hraní. Zkus světlý elfy nebo barbary.
Tak urcite najlespiu taktiku si zvol podla seba ako to tebe vyhovuje.Je samozrejmost ak chces byt v tom dobry,musis si zahrat za vsetky rasy.A vediet ich plusi a minusi.
Dost sa tu pisalo o ich plusoch a o taktike proti nim.
Ale ked som si za nich zahral ,tak som zistil aj ich slabiny.A to su hlavne (u polovici narodov) v nedostatku many.
Cize maju sice super kuzla z destrukcie (a dobry hrac by hral na Mister Ohna) ale nemaju bonusi na znizovanie ceny kuziel.Dalsia vec je ,ze im moze a nemusi padnut vela kuziel zalozenych na ohni.Teraz som za nich dohral a padlo mi iba jedno kuzlo.Firewall.Ten ma uz Runovy knaz.moze ale nemusi padnut Armagedon.
Cize ja za nich berem ine Skilly.Taktiez ine skilly beriem v zavyslosti na tom ci idem na Ultimate.
Na Ultimate potrebujes Magiu privolavania ale vo vezi kuziel som dostal len jedno kuzlo.max dve.
Zasa ak nejdes na Ultimate zbytocne.
Radsej idem na Osvietenie (koli mane a runovemu pramenu),ak toto dosiahnem potom beriem radsej Destruktivnu.Ak nie berem Svetla.
Je to relativne.
Cize aj taktika proti nim je relativna.
Dalej aj Vedenie je pre nich lepsie ako Magia Privolavania alebo Utok,Vojnove stroje.
Zvysenie moralky o +2 pri Experte Vedenia je bonus a dobre sa to doplna s bonusom runoveho pramena.
Navyse ak mas runu myslim bersekera a tou co omracuje so Stastim a Vedenim je to nechutne pre protihraca.
Tam pomoze spomalovanie tahu jednotiek Pevnosti cize Temna magia.Tej ale mozu odolat.
Cize je to relativne.
Dost sa tu pisalo o ich plusoch a o taktike proti nim.
Ale ked som si za nich zahral ,tak som zistil aj ich slabiny.A to su hlavne (u polovici narodov) v nedostatku many.
Cize maju sice super kuzla z destrukcie (a dobry hrac by hral na Mister Ohna) ale nemaju bonusi na znizovanie ceny kuziel.Dalsia vec je ,ze im moze a nemusi padnut vela kuziel zalozenych na ohni.Teraz som za nich dohral a padlo mi iba jedno kuzlo.Firewall.Ten ma uz Runovy knaz.moze ale nemusi padnut Armagedon.
Cize ja za nich berem ine Skilly.Taktiez ine skilly beriem v zavyslosti na tom ci idem na Ultimate.
Na Ultimate potrebujes Magiu privolavania ale vo vezi kuziel som dostal len jedno kuzlo.max dve.
Zasa ak nejdes na Ultimate zbytocne.
Radsej idem na Osvietenie (koli mane a runovemu pramenu),ak toto dosiahnem potom beriem radsej Destruktivnu.Ak nie berem Svetla.
Je to relativne.
Cize aj taktika proti nim je relativna.
Dalej aj Vedenie je pre nich lepsie ako Magia Privolavania alebo Utok,Vojnove stroje.
Zvysenie moralky o +2 pri Experte Vedenia je bonus a dobre sa to doplna s bonusom runoveho pramena.
Navyse ak mas runu myslim bersekera a tou co omracuje so Stastim a Vedenim je to nechutne pre protihraca.
Tam pomoze spomalovanie tahu jednotiek Pevnosti cize Temna magia.Tej ale mozu odolat.
Cize je to relativne.
- Azelfadhage
Nejlepší taktika je nestavět se trpaslíkům do cesty 
Pouze nejmocnější mohou vládnout. Xaltotun z Acheronu
Osobně? nejlepší na trpaslíka je rychle na něj zaútočit
Proč?
Ze začátku mu předsazená hlídka nedává takoví bonus, jeho stavby jsou stejně drahé jako u všech ostatní ale má nedostatek zlata (kvůli tomu že 1000 zl má až na 6 úrovni
Proč?
Ze začátku mu předsazená hlídka nedává takoví bonus, jeho stavby jsou stejně drahé jako u všech ostatní ale má nedostatek zlata (kvůli tomu že 1000 zl má až na 6 úrovni
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Ale mají levnější radnici i hlavní město - staví jen za 8000,- zatímco všichni za 10000,-
- Azelfadhage
Přesně tak, můj problém když hraju za trpajzlíky je, že nemám suroviny. Peněz je dycky hafo. Jinak asi opravdu nejlepší taktika je napadnout ho co nejdříve dokud nemá silnější jednotky a kouzla. Zkrátka taktika rush.
Pouze nejmocnější mohou vládnout. Xaltotun z Acheronu
Azelfadhage wrote:Přesně tak, můj problém když hraju za trpajzlíky je, že nemám suroviny. Peněz je dycky hafo. Jinak asi opravdu nejlepší taktika je napadnout ho co nejdříve dokud nemá silnější jednotky a kouzla. Zkrátka taktika rush.
Presne ako pises ....
Trpaslici (aspon ja za nich ) su od strednej casti hry tazko porazitelny.Ja za nich problem nemam.
Hlavne pre bonusy od vyvojarov. Trpaslicie stastie , Vzplanutie , Trpaslicie formacie , Runovy pramen atd.
Ale vsetky bonusi na zaciatku nemaju. Na runy tiez potrebuju dost surovyn.
Ale do takeho 6-8 levelu su porazitelny.
Hlavne ak ma super Peklo.
Ti rarasci mi vysali manu a tym padom som nemal kuzla. Run som mal len 4 takze som sa musel spoliehat na preciznu runu. Cize ak sa Trpos hned nezameria na Runove umenie ,runy a stastie ,tak su celkom obycajny.
Navyse potom chybaju suroviny na stavbu budovy.
Peklo je rush hrad. Ale od 10 levelu (hlavne v poslednej bitke co som mu obliehal hrad ) mu nepomozu ani brany.
Mal 3 krat vacsiu armadu a ani si neprdol. Preco? Runy