Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Tyba

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Tyba »

Chtěl bych se jen zeptat, nevíte jak to bude s těmi draky? To budou neutrálové (BOSS) proti kterým se pak bude bojovat nebo si myslíte, že se je bude možné koupit třeba v nejáké líhni????
Elreth

Post by Elreth »

Tyba wrote:Chtěl bych se jen zeptat, nevíte jak to bude s těmi draky? To budou neutrálové (BOSS) proti kterým se pak bude bojovat nebo si myslíte, že se je bude možné koupit třeba v nejáké líhni????

No nevím jestli se bude bojovat proti bohům jako takovým...(?)
Tyba

Post by Tyba »

Potom bych tedy neviděl důvod, proč jsou tam z výtvarňováni. Asi určitě tam nějákou úlohu v H6 budou mít, a určitě se proti nim bojovat bude. Když tam je královna z Necropolis. Kterou ti svý označují jako bohyni. Teda aspoň si to myslím já a tak mi to příde logický.
HellFirr

Post by HellFirr »

Tyba wrote:Potom bych tedy neviděl důvod, proč jsou tam z výtvarňováni. Asi určitě tam nějákou úlohu v H6 budou mít, a určitě se proti nim bojovat bude. Když tam je královna z Necropolis. Kterou ti svý označují jako bohyni. Teda aspoň si to myslím já a tak mi to příde logický.

Ne, proti těmto bohům se bojovat nebude.
Elreth

Post by Elreth »

HellFirr wrote:
Tyba wrote:Potom bych tedy neviděl důvod, proč jsou tam z výtvarňováni. Asi určitě tam nějákou úlohu v H6 budou mít, a určitě se proti nim bojovat bude. Když tam je královna z Necropolis. Kterou ti svý označují jako bohyni. Teda aspoň si to myslím já a tak mi to příde logický.

Ne, proti těmto bohům se bojovat nebude.

Plně souhlasím, s bohy se jen těžko dá bojovat...(!)
Tyba

Post by Tyba »

Ale herkules proti nim přece bojoval :D
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Zato že tam sú ich obrázky tak to neznamená že sa bude s nimi bojovať. Možno budú iba v nejakých cutscénach ako Arkath v H5.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Tak nejvíce se mi zatím líbí Ylath
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak dle mě je nejpravděpodobnější možnost to. že Ubáči pro svou chystanouknížečku, ve které charakterizují spoustu věcí z Ashanu, potřebovali nějaké jejich vyobrazení.

Možná je to tím že je nemůžu s ničím porovnat, ale většina z nich semi zdá fádních.. a postrádají tu bžskost.. snad s vyjsimkou Urgashe, Melassy a Elretha
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
estla

Post by estla »

Ako tých drakov pribúda, tiež sa mi zdajú tak trochu na jedno kopyto, aj keď sú zaujímaví. U mňa jednoznačne vedie Malassa - čierna s fialovou mi pasuje k drakovi, ani Urgash nie je zlý :mrgreen:
Tyba

Post by Tyba »

Dave_Jame wrote:Tak dle mě je nejpravděpodobnější možnost to. že Ubáči pro svou chystanouknížečku, ve které charakterizují spoustu věcí z Ashanu, potřebovali nějaké jejich vyobrazení.

Možná je to tím že je nemůžu s ničím porovnat, ale většina z nich semi zdá fádních.. a postrádají tu bžskost.. snad s vyjsimkou Urgashe, Melassy a Elretha

Aha, tak to s tou knížkou jsem nevěděl, potom mi to teda příde pravděpodobnější to vyobrazení pro tu knížku.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Mne sa tiež páči Malassa najviac.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
kubrt

Post by kubrt »

Z draků se mi nejvíc líbí Asha a Ylath.
kubrt

Post by kubrt »

No a je to tady - to co se dalo očekávat
Heroes VI odložili na 13. října :cry:
:evil: :twisted:
Post Reply