Příkopy

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply

Který příkop považujete za nejsilnější???

Lidé
2
13%
Démoni
0
No votes
Nekromanti
3
19%
Temní elfofé
0
No votes
Elfofé
5
31%
Mágové
1
6%
Trpaslíci
4
25%
Skřeti
1
6%

Total votes: 16

Elreth

Příkopy

Post by Elreth »

Zavedl jdem toto téma, jelikož mě zajímá, který příkop je podle vás nejsilnější...???
A také bych se chtěl zeptat na trpasličí příkopy, jak fungují-jestli jsem správně pochopil tak jednotka utrpí zranění a nahodně je vybraná přátelská jednotka, na kterou působí náhodná runa???
r3v3r3nd

Re: Příkopy

Post by r3v3r3nd »

Pre mna osobne prikop by mal zdrzat jednotku pred hradbamy. Mne to uz neraz zachranilo hrad.
Takze u mna to Arcimagovia maju najslabsie.Jedna mina a hotovo je malo.

Tie trpaslicie su jedny z najsilnejsich.Uz len koli runam.
To ,ze maju utocne kuzla nie je tak pravda.Davaju len urcite negativne vlastnosti.
Napriklad Zpomalenie, Zmrazenie (znizenie ATB) ...
Len skoda ,ze runy z 3 kruhu nedavaju.To uz by bolo asi moc.
Kha-Beleth

Post by Kha-Beleth »

Podle mě je to půl napůl s elfama. Elfí příkop tě drží na místě a dělá ti přitom poškození
Právo je na straně silnějšího. Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Alarik

Post by Alarik »

Dle mého jsou nejlepší příkopy trpaslíků a elfů. Ten elfí má 50% šanci na zamotání nepřítelovy jednotky, což se dost hodí. Trpasličí příkop sesílá následující kombinace různých efektů: Šok (jako účinek Mistra bouří) a Runu omráčení; Zmražení a Runu berserkra; Zpomalení (lepší ovládání, síla kouzel 3) a Runu ovládnutí magie; Znamení ohně a Runu elementální imunity; Spálení (jako účinek Mistra ohně) a Runu nehmotnosti; Šok a Božské vedení. V anketě jsem tedy nakonec hlasoval pro trpaslíky.
Post Reply