Kampaň 4, mise 4

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Alarik

Re: Kampaň 4, mise 4

Post by Alarik »

Tenhle souboj mi ani zdaleka nepřipadal, jako nejtěžší. Návod je jednoduchý. Nauč Zehira Mystickou vševědoucnost (osobně mu pak dávám ještě Štěstí a Magii temnoty kvůli hromadným účinkům kouzel Zmatení a Zpomalení). Pak taky ve druhé misi nedávej Duncanovi Ashinu slzu a nech ji Zehirovi. Ve třetí misi ji potom postav v Ilm-Hijře (zůstane tam i do čtvrté mise, takže pak budeš mít větší přírůstek jednotek). Pak také doporučuji získat se Zehirem všechny dračí artefakty, které jen bude moci získat a to samé s Freydou v druhé misi. Ve 4. misi pak dej ty dračí artefakty, které Zehirovi chybí, od Freydy Duncanovi a s ním je odvez Zehirovi, který tak bude každý den získávat jednoho Titána / Bouřného titána (pokud jsi získal, všechny, které jsi mohl, tak to vyjde). Pak taky až ve 4. misi osvobodíš Matky stínu, tak je hned nesbírej. Jen zabij ty démony a nech je tak zatím stát (jejich počet bude stoupat). To samé platí u Draků, Kyklopů a Archandělů na konci (jejich počet roste velmi rychle). A pak si taky můžeš vzít od Kudžin těch 900 Kyklopů, které u sebe má, čímž si vítězství pojistíš.
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Díky,budu to muset zahrát znova.Po víkendu se ozvu.Díky za rady
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Alarik wrote:Tenhle souboj mi ani zdaleka nepřipadal, jako nejtěžší. Návod je jednoduchý. Nauč Zehira Mystickou vševědoucnost (osobně mu pak dávám ještě Štěstí a Magii temnoty kvůli hromadným účinkům kouzel Zmatení a Zpomalení). Pak taky ve druhé misi nedávej Duncanovi Ashinu slzu a nech ji Zehirovi. Ve třetí misi ji potom postav v Ilm-Hijře (zůstane tam i do čtvrté mise, takže pak budeš mít větší přírůstek jednotek). Pak také doporučuji získat se Zehirem všechny dračí artefakty, které jen bude moci získat a to samé s Freydou v druhé misi. Ve 4. misi pak dej ty dračí artefakty, které Zehirovi chybí, od Freydy Duncanovi a s ním je odvez Zehirovi, který tak bude každý den získávat jednoho Titána / Bouřného titána (pokud jsi získal, všechny, které jsi mohl, tak to vyjde). Pak taky až ve 4. misi osvobodíš Matky stínu, tak je hned nesbírej. Jen zabij ty démony a nech je tak zatím stát (jejich počet bude stoupat). To samé platí u Draků, Kyklopů a Archandělů na konci (jejich počet roste velmi rychle). A pak si taky můžeš vzít od Kudžin těch 900 Kyklopů, které u sebe má, čímž si vítězství pojistíš.

Jo,jak si můžu vzit těch 900 kyklopů.Já je tam někde nemám.
Mám tam akorád přítele modrýho,jenže od těch si jednotky vzít nemůžu nebo je v tom nějaký trik
Jestli máš čas,pošli mi email,já ti do něj pošlu autosave a pak mi můžeš říct,kde dělám chybu
Alarik

Post by Alarik »

E-mail nebude třeba. Když má dojít na souboj Kudžin proti těm démonům (Kyklopy má u sebe Gotai, ne Kudžin), tak klikni na její ikonku a tím ji zastavíš. Pak přendej její armádu Gotaiovi (který by měl být silnější - když ne, tak nech armádu Kudžin a na povrch vyjeď s Gotaiem) a těch 900 Kyklopů od Gotaie pak zanes Zehirovi. Dokud nezaútočíš na to démonské město, budeš moci Gotaie i Kudžin ovládat (ale jakmile s nimi vyjedeš na povrch, už se nebudeš moci vrátit, takže někoho, kdo obsadí ten hrad musíš vždycky nechat dole).
Thargas

Post by Thargas »

Prosím pomoc...Kudžin na to prostě nemá a nejde zastavit...Mám nastavenou rychlost na minimum a stejně nezabírá nic co by ji zastavilo,místo kurzoru jsou hodiny a nelze si prohodit jednotky.. mám verzi 3.1. Poraďte prosím. :oops:
proteus

Post by proteus »

Je to fakt, že s tou ashyinou slzou je to lepší, ale normál úroveň jsem dosmažil bez ní, pořád jsem dával pán loutek, hromadné zmatení a teď si nevzpomenu na to kouzlo, ale jak mi udělá klona. Doporučuji, si ihned dát pána loutek na pekelného koně, je to krutej rasič a pak ihned jak to pujde hromadné zmatení, pak mi to docela šlo jako pomásle, občas nějaká ta barikáda, ale dá se, horší to je na hard, právě jsem to dopařil a musím říct, že zde mi ashyina slza velmi pomohla, moc mi toho nezbylo a s manou jsem vydžel taky jen tak tak. Samozřejmě taky záleží na talentech a úrovni hrdiny.

Třeba já měl jenom 30 úroveň a talenty jsem měl do magie přivolávání, štěstí, temné magie, kouzelnictví,logistiky a obranu. Jen to chce dobře zvolit taktiku.
Bušák

Post by Bušák »

Já ji teď hraju na hrdinskou úroveň a zatím jsem mimo nedostatku surovin nenarazil na žádný problém. Dokonce jsem málem Biaru zabil ještě dříve než jsem si postavil město a zabil ty 2 hrdiny , zkrátka jsem jí přes pána loutek (jelikož bojové šílenství na její jednotky nejde) zabíjel její jednotky , pak mi hodně pomáhalo kouzlo pomsta bohů. Nicméně její schopnost Urgashovo volání mě nakonec zlomila , zkoušel jsem ten boj ještě několikrát , ale nakonec jsem usoudil , že bude opravdu lepší postavit město a připravitarmádu :D Ale vážně nevím co by se stalo kdyby Biara padla ještě dříve , než se vůbec prokoušu třetí čtvrtinou mapy ... Stalo se tu už někomu ??
Tyba

Post by Tyba »

Chci se zeptat, konečně hraju kampaně v TOE, chci se zeptat jak se anglicky jmenuje ta vlastnost Mýtická vševjednoucnost. JInak jsem teprve na konci první kampaně s Arantirem.
kubrt

Post by kubrt »

Jestli jsi myslel spíš "mystická vševědoucnost" tak to je "Arcane Omniscience"
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520
Tyba

Post by Tyba »

A s jakou dovedností to jde v ruce........ Páč co jsem si přečetl je to docela důležité k uspění právě v poslední misi.
kubrt

Post by kubrt »

Klikni si na tu vlastnost co chceš a zobrazí se ti to, co všechno musíš vybírat.
kiliroy

Post by kiliroy »

No ja ted hraju 1. misi a docela to jde, jenom nechápu jak mě může dávat hrdina který je pro mě střední, když normálně porážím i náročné a když mám štěstí tak i náročné za hradem. Párkrát jsem i s nějakým tím trikem dal smrtící (panny vs. zombící, prostě jsem killil hrdinou a a zdrhal s pannou), ale tady i s přízračnými silami a tou divnou schopností elementálů to prostě nedávám. Naštěstí mám ve městě ještě hromadu jednotek, ale nechápu proč ho nemůžu porazit.
:(
Tyba

Post by Tyba »

Chci se ještě zeptat. zda-li chci získat zkušenost "Mystickou vševědoucnost", u který se zobrazuje v tom Skillwheelu, potřebuju všechny tři potřebný konfigurace zkušeností a abillit. Nebo stačí pouze jedna její Expertní zanlost. Něják se v tom ztrácím.....
Alarik

Post by Alarik »

K jejímu získání potřebuješ všechno, co se ti zobrazí, tj. všechny 3 dovednosti na expertní úrovni (resp. 4, když budu počítat i rasovou dovednost) + dané schopnosti.
kiliroy

Post by kiliroy »

Taky jsem tady trochu zasekl. Jsem zrovna v jz části mapy a je tu ten démonský hrdina. Porazil jsem ho akorát s dost velikými ztrátami. Tak jsem prošel portálem aniž bych ho porážel a oběvili se mi tam Freyda a Duncan, tak jsem vyšel s freydou i Duncanem ven (netuším jaktože to šlo) a toho démonského hrdinu jsem porazil Freydou. Nicméně nyní nemůžu dobýt to město v podzemí. Tak se chci zeptat jestli to město pro dokončení mise musím obsadit. Taky ještě jestli si můžu dovolit ztrátu 16 Rakšas, 3 TItánů, 125 elementů, 3 fénixů, a asi 100 gremlinů a možná tak 8 mágů. A ještě jestli tam někde bude tak budova na změnu schopností, protože v té na začátku jsem sice docílil mystické vševědoucnosti, ale nezbyly mi peníze na to co jsem potřeboval a tak jsem (kromě skillů potřebných pro vševědoucnost) skončil s přivolávací magií a obranou. Tak jestli bych to neměl ještě zopakovat.
:(
Post Reply