Mrakoplas wrote:k tomu mlatenie s jednotkami do brany je to blbost s dovodu ze tak Hradby, priekopa a brana stracaju aky kolvek zmysel, Taktiez aj katapult a k nemu pridruzene skilly.
Naco by si sa nimi obtazoval ked ti vseci vratane strelcov a mozu nicit branu a ta padne za jedno kolo.
Takze dalsia strategficky cast v ... minulych dieloch si sa musel rozhodnut pockat na branu ale obetovat jedntoky pri prechode cez preikopu, alebo davat skill katapult pre rychlejsie rozbyjanie. To tu uplne odpada.
Takze dalsi nedomysleny napad ktory vseci uz kritizovali v IV
A keby sa hral Heroes poriadne tak vies ze Kyklop nikdy necaka pretoze od III moze rozbyjat brany a hradby alebo je strelec, a navyse mas dalsie jednotky ktore ich preletia atd...
A k campani moze byt akokolvek dobra ale prejdes ju raz mozno 2x a Heroes je, a vzdy bol hlavne o Multyplayeri a Hot seat

A pribeh je docela jasny 5 surodencov a 5 ciest a na konci zistia ze ich postval proti sebe + nejake tie osobne pribehy, originalita jak prasa.
Takze ja osobne si tento diel kupim az bude za 10 ecek v vypredaji, dovtedy urcite nebudem podporovat tento paskvil od madarov, ale verim ze si par fanusikov najde, ked aj IV si ich nasla
Ok, nevim co ve více rozvinuté hře, hrál sem jen ten kousíček kampaně, kde mi každopádně to zničení brány chvíli trvalo.
Každopádně, si ani v minulosti nepamatuju, že bych ztrácel moc jednotky při dobývání hradu, proč bych do toho příkopu lezl, když mu třeba v pětkách sesmažim jednu střeleckou jednotku hned, druhou něčim ovládnu nebo zpomalim (např kruh zimy, při master skillu dané magie), vletim jim dvacítkou draků za hradby a nadělám z nich sekanou. Plus kolikrát blbá jednotka na tebe eště vyběhla ven a otevřela ti tím bránu. A stejně byl skill na katapult jeden z mých velmi oblíbených. Prostě mě bavilo jim to totálně zlikvidovat a věže mě sraly...Myslím že byl v hlavní linii skilů za orky - válečné stroje, katapult, gobliní vozejk, druhe upgrade katapultu?. Čím se dostávám k dalšímu:
Přiznávám, skřeti mě sice celkem baví, ale delší dobu sem za ně nehrál, budiž, kyklop byl špatný příklad, ale místo něj si můžem prakticky dosadit jakoukoliv jinou velkou jednotku.. Snad až třeba na rytíře na koni, ten by si leda kokot rozmlátil dřevec a pak o bránu rozmašlil koně.. Nebo zůstanu raději u toho příkladu stovky pěšáků, který už poněkud nebaví lézt tim příkopem, nechat na sebe střílet zpoza hradeb a jen čumět do blba, ale rádi by se podívali dovnitř, tak co by si nepořídili beranidlo.
Shrnutí příběhu jak od Drussa od Gemmellovejch knížek

). Takhle by se dalo shrnout cokoliv. Narodil se nějakej sicilian před pár lety, chvíli šaškoval ve Francii a pak si udělal výlet po evropě, zdupal to a zavřeli ho, the end.
Hotseat se samozřejmě těšim a pořádně hodnotit to budeme moct až si zahrajeme plnou hru. Proto sem zůstal víceméně zatím u zkoušky jestli to vůbec rozjedu, a hrál jen chvíli, nechci si to kazit.
Nepovažuju to za nástupce čehokoliv, možná tak kombinace těch čtyrek, pětky a hlavně Kings bounty

.