Heroes VI a jeho tvorba
Re: Heroes VI a jeho tvorba
Odložit si to můžou jak chtěji. Ale poté umřou mojí rukou. Možná trochu přeháním, ale jestli tebe doserou tak mě už dokonce přeserou, páč mě dosrali už tím posledním odložením.
už bysme to mohly hrát 6 dní ale oni to prostě musely odložit
Nekromant tělem i duší 
Ale táhnout s démonama to taky umím muhahaha
kiliroy wrote:Odložit si to můžou jak chtěji. Ale poté umřou mojí rukou. Možná trochu přeháním, ale jestli tebe doserou tak mě už dokonce přeserou, páč mě dosrali už tím posledním odložením.
Chápu, že jste všichni nedočkavý. Ale proč hned tolik emocí. Já si radši počkám trošku dýl, pokud tomu vychytají co nejvíc much.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
ale oni to odložili z června na říjen to jsou 4 měsíce
Nekromant tělem i duší 
tom2525 wrote:ale oni to odložili z června na říjen to jsou 4 měsíce
No bóže 4 měsíce je jak nic a ještě přes léto? Lepší je počkat na tmavé zimní večery.
Cesta jde pořád dál a dál
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Můj názor je tu známý a věřím, že ho sdílí i několik dalších lidí. Pokud by tvůrci vypracovali do detailů města (alespoň jako v HoMM5 - budovy, průlet městem), pak bych klidně snesl i další odložení a vydržel třeba i do vánoc. Protože města jsou v podstatě jediné co mi ve hře chybí. Na ostatní změny jsem si zvykl a vlastně se mi i zalíbili.
No myslím, že na to aby modelovali města je měsíc před vydáním už trochu pozdě. Ale kdyby je zařadili do nějakého mega patche (ať netřba čekat další průtah) o pár měsíců dál tak bych to celkem bral. Sice mi nijak výrazně nechybí, ale že měly svoje kouzlo to nejde popřít.
Btw jaké jsou ty další mapy v druhé fázi bety?
Jde nějak nastavit random při výběru hrdinů nebo ras ve skirmishi v demu?
Popřípadě vybrat alespoň jiné hrdiny než ty dva za každou rasu?
Btw jaké jsou ty další mapy v druhé fázi bety?
Jde nějak nastavit random při výběru hrdinů nebo ras ve skirmishi v demu?
Popřípadě vybrat alespoň jiné hrdiny než ty dva za každou rasu?
Mňa by zaujímalo či bude vidno v plnej verzii v meste budovy čo si postavím. Lebo zatial sa mení iba radnica mesta a hradby a ešte tie unikátne budovy ,ale budovy na vojakov nie. Dúfam že ich bude vidno lebo na toto mesto som si už zvykol ale ak ani to tam nebude tak to bude o ničom.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Jestli myslíš aby to šlo vidět na mapě kde se pohybuješ s hrdinou tak nevím kde by se to tam vešlo a jestli myslíš na té mikro animaci po najetí do hradu tak ta je tak ubohá, že to nehraje ani roli 
Ano myslím tú mikro animáciu. Môžeš byť rád že aspoň to tam je inak tam nemalo byť nič, takže vždy je lepšie aspoň dačo ako nič a s tímy budovami to bude ešte lepšie. Ja som si na to mesto zvykol a nieje to až tak zlé tak prečo by si nemohli zvyknúť aj iní.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR wrote:Ano myslím tú mikro animáciu. Môžeš byť rád že aspoň to tam je inak tam nemalo byť nič, takže vždy je lepšie aspoň dačo ako nič a s tímy budovami to bude ešte lepšie. Ja som si na to mesto zvykol a nieje to až tak zlé tak prečo by si nemohli zvyknúť aj iní.
No radsej nic nez henten hnus co sa nacitava 4x dlhsie nez mesto z H5. Budovy jednotiek pren planove ani neboli. Neviem kam by to tam teraz napr. v Castly vopchali.
Takze to na 90% ostava tak je to v deme, musel by sa stat zazrak aby sa nieco radikalne zmenilo. Kedze podla nich bolo drahe aj vytvorit 2 dalsie modely pre Light a Water element-
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Upřímně si myslím, že se těm animacím přikládá zbytečně velká hodnota. Ano jsou pěkné, ano mají super atmosféru a ano u heroesů mě vždycky potěšil pohled na pěkně vystavený hrad a taky by se mi více líbilo kdyby tam byly... , ALE není to na té hře to nejdůležitější. V HOMAM 5 jsem si tu animaci prohlídl tak 3x a pak jsem ji pravidelně odklikával. Pěkný hrad v HOMAM 2,3,4 a rozklikávání jednotlivých budov mi sedělo asi nejvíc, ale že by mi to přišlo tak důležité, aby to bylo třeba vedle konvertování hradů jedno z nejstěžejněších témat většiny diskuzí točících se kolem téhle hry si nemyslím. Abych byl upřímný tak tu animaci v HOMAM 6 jsem viděl asi 2x jinak ji rovnou překliknu a vůbec mě nezajímá a díky toho, že se mi vždycky ještě tak 3-5s načítá tak mě spíš obtěžuje... Ale chápu, že každého na té hře učarovalo něco jiného. Dokonce jedn můj známý prohlásil, že jak tam ty hrady nebudou tak to nemá smysl hrát... Inu proti gustu... Na to jak to je jsem si zvykl docela rychle a nijak zvlášť mi to výborný pocit z dema potažmo hry nezkazilo
Myslím si že nejde ani ta o to jak jsou zpracované, ale když se podíváte jaký způsobem je dbán důraz na jiné detaily grafického zpracování, je to prostě "Trapné" jak prezentují města, hrdiny, náhledy jednotek a podobně.
Mnohem větší problém s městy mám spíš teď v následujícím ohledu
1: takřka neexistují podmínky pro postavení budov
Jsou jen 2. 1 - mít postavenou radnici. 2 - mít postavenou předchozí budovu (a to jen u Radnice, hradeb, tržiště a portálů). Ono je trapné když za určitých okolností dokážete mít první týden pekelné pány. Nemám vůbec pocit postupu. Vše dostávám příliš jednoduše. (stejně jak je tomu u schopností)
Mnohem větší problém s městy mám spíš teď v následujícím ohledu
1: takřka neexistují podmínky pro postavení budov
Jsou jen 2. 1 - mít postavenou radnici. 2 - mít postavenou předchozí budovu (a to jen u Radnice, hradeb, tržiště a portálů). Ono je trapné když za určitých okolností dokážete mít první týden pekelné pány. Nemám vůbec pocit postupu. Vše dostávám příliš jednoduše. (stejně jak je tomu u schopností)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Sam Erwan v rozhovore povedal ze schvalne upustili od Micromangmentu miest a ze chceli aby boli vsetky narody rovnake pri stavani atd... Bohuzial si myslim ze bol velmi zly tah. Rozvoj mesta bol jedym z kamenou Heroes.
Co je vsak horsie po hrani dema + stiahnuti dalsich map vobec nevdim dovod si H6 kupit.
Pri hrani s PC na kazdej mape musim co najrychlesie obsadit blyzke mesta a potom ho uz len rozdrtit silou. Co zacne byt po par hrach znacne nudne , lebo kto ma viac miest vyhra vdaka Konvertovaniu a vykupu populacie vsade. Pokial toto pochopyte uz nemozete prehrat.
Jedyni kto vam da ako tak zabrat su Necromacery pretoze su hodne overpowered vdaka tym healom.
Co sa tyka bojov tak sa aj tak nepriatel vzdy vzda po par tahoch, pokial nema vacsiu armadu, takze za cely cas som si uzil tak 2 dobre bitky.
Hotseati je celkom fajn ale kamosa drzat nasilym u mna nemozem
a Multiplayer po nete je moc zdlhavy a nudny.
Stromy abilit: nasiel som si jednu optimalnu cestu a tym zhasol. Mag je v podstate nehratelny vdaka velmi zle vyriesenym kuzlam. ( fakt by ma zaujimalo koho to napadlo a z jakej priciny dat kuzla na Cool-down )
Mozno s datadiscom ktory doda a opravy potrebne veci to moze byt dobry diel ale nateraz nie. Stava sa prilis rychlo nudnym a nezaujimavym. Kampan moze byt akokolvek dobra ale zahrate si ju raz.
Co je vsak horsie po hrani dema + stiahnuti dalsich map vobec nevdim dovod si H6 kupit.
Pri hrani s PC na kazdej mape musim co najrychlesie obsadit blyzke mesta a potom ho uz len rozdrtit silou. Co zacne byt po par hrach znacne nudne , lebo kto ma viac miest vyhra vdaka Konvertovaniu a vykupu populacie vsade. Pokial toto pochopyte uz nemozete prehrat.
Jedyni kto vam da ako tak zabrat su Necromacery pretoze su hodne overpowered vdaka tym healom.
Co sa tyka bojov tak sa aj tak nepriatel vzdy vzda po par tahoch, pokial nema vacsiu armadu, takze za cely cas som si uzil tak 2 dobre bitky.
Hotseati je celkom fajn ale kamosa drzat nasilym u mna nemozem
Stromy abilit: nasiel som si jednu optimalnu cestu a tym zhasol. Mag je v podstate nehratelny vdaka velmi zle vyriesenym kuzlam. ( fakt by ma zaujimalo koho to napadlo a z jakej priciny dat kuzla na Cool-down )
Mozno s datadiscom ktory doda a opravy potrebne veci to moze byt dobry diel ale nateraz nie. Stava sa prilis rychlo nudnym a nezaujimavym. Kampan moze byt akokolvek dobra ale zahrate si ju raz.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Myslím, že téma miest je vlastne uzavretá - budú také, aké ste ich videli v bete a deme, tam už nič nezmenia. Je fakt, že graficky celú hru vymakali do detailov, a mestá sú ako z praveku grafiky.
Mne tam chýba tiež tá postupnosť či už v stavbe miest, alebo v získavaní schopností - to už zjednodušili až moc. Náhodnosť v získavaní schopností v H5 ma niekedy dokázala vytočiť, ale doteraz si pamätám ako som sa snažila získať prirodzené šťastie u elfov - až som to nakoniec dala( pár dlhých nocí bolo o zábavu postarané
) Tu čo chcem, si vyberiem - nič mi v tom nebráni - a radšej by mohlo, ako sa poznám, budem si viacmenej vyberať vždy tie isté schopnosti