Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Robertosom

Re: Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole

Post by Robertosom »

Sakuba wrote:
Dave_Jame wrote:
proteus wrote:Tak ten dranei je celkově vzatý z Wowka.

Ty obrázky jsou z WOW.. na ukázku jak vypad na obrázcích Wow a jak MaM.. Wow lidi.. potřebuju font pro sarkazmus...

:lol: :lol: :lol: :lol: Asi jo. Mně ty jednotky WoW nepřipomínaj, ale spíš některé nápady. (Arény, Bossové a nagy). Neříkám, že je kopírujou, ale ti bossové jsou fakt trapný (tedy samozřejmě je to můj soukromý názor). :twisted:

Bossov im ukázal už aj Kings Bounty. A tie jednotky sú podľa mňa hodný kus také prehypované či aké, ešte aj obyčajný pešiak vyzerá taký namašený že by sám dal čierneho draka z H4 ľavou rukou. Také tie rozkošne nemotorné jednotky roľníkov, impov či skeletonov s hrdzavými mečíkmi mi budú v hre chýbať. Naproti tomu bude ale v H6 oveľa viacej jednotiek s kozami, si myslia že takto sa to bude lepšie predávať.
kiliroy

Post by kiliroy »

Robertosom wrote: Naproti tomu bude ale v H6 oveľa viacej jednotiek s kozami, si myslia že takto sa to bude lepšie predávať.

To fakt myslíš kozy nebo jsi chtěl napsat kouzla?
:(
Thelvyn

Post by Thelvyn »

kiliroy wrote:
Robertosom wrote: Naproti tomu bude ale v H6 oveľa viacej jednotiek s kozami, si myslia že takto sa to bude lepšie predávať.

To fakt myslíš kozy nebo jsi chtěl napsat kouzla?

Tu první možnost si radši nechci ani představovat, u některých hradů.. :twisted:

edit: Projel sem si ty nákresy z prvního postu, fakt paráda. Aspoň mám konečně pořádek v těch jednotkách, ale stejně se u toho budu eště chvíli ztrácet, dokud si za všechny pořádně nezahraju. Jediné co mi bude asi trochu chybět, bude hlavní "satan" za peklo, nahrazený Pit(y) lordem :) . Zato succuby, jsou díl od dílu lepší a lepší :mrgreen:
Destro

Post by Destro »

S těma succubama musím souhlasit :D Mě se celkově ty jednotky líbí je to příjemná změna. Jen jsem zaskočen jednotkou "Jezdec slunce" co osedlává to divné stvoření.
Image
gemball

Post by gemball »

Jednotky se mě celkově takřka líbíjou všechny ale např: Upír se mě nejvíce líbil ve 4 a taky tam byl jako nejlepší ze všech Heroes protože v 5 už je celkem slabej o v nové 6 nevím tu jsem ještě prozatím nehrál.
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
concobara

Post by concobara »

No v 6ce je docela dost pomaly (malo dojde) a dost bidně se léčí ... celkově se mi zdá takový slabší
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Źe slabý O_O však je druhý najsilnejší vojak nemrtvych. Konečne ho dali silného nie ako v iných častiach.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
concobara

Post by concobara »

No sice je na 2. místě, ale nemám z něj kdoví jak dobrý pocit. Ta jeho regenrace z útoku na na nepřítele je oproti minulým dílům úplně neznatelná. Iniciativu má sice slušnou, ale nikam nedojde i když se na něj dá rush warcrie nebo haste. jeho další atributy odpovídají tomu, že je druhý nejsilnější, ale celkově mi z tohoto lvl jednotek (tj. těch předposledních) příjde nejméně využitelný právě kvůli tomu jak je neskutečně pomalý
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Však to je nevýhoda nemŕtvych si to aj prečítaj že málo dojdú. Nemôže mať jeden vojak všetky schopnosti na to aby mohol byť silný. Si predstav upíra čo na jeden ťah prejde trištvrte bojiska, nevracajú mu úderi a lieči sa ako besný z každého seku, však to by už rovno mohol byť šampión(asi by to tak chceli všetci sa mi zdá). On je silný aj bez toho len ho treba vedieť dobre využiť.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
concobara

Post by concobara »

Netvrdím, že by měl mít výborné vše. Je v pořádku, že to není super nabušený bijec, nemrtví jsou silní (konečně :) ). Ale prostě to léčení je moc slabé na to, aby vyvážilo tak málo políček, které ujde. Prostě ta tam je ta chvíle kdy jsi měl 70(90) upíru, 20 jich už prdělo pod hlínou a sekli jednotku a 10-15 se jich vrátilo zpět. A to je prostě to co dělalo v heroesech upíra upírem. To je to proč ho jeho majitel miloval a jeho nepřítel nenáviděl. Bez toho, aby ta regenerace byla pořádná to není ten "pravý upír" :). Prostě to je to co upíra dělá upírem... Jakoby jsi vzal tomu Býkovi co měl bažinný národ v Heroes 3 tu jeho schopnost smrtící dech nebo tak nějak. Prostě by to už nebyl ten Býk. To je ta schopnost co ho tak nějak definovala a každý si ji pamatoval. Ne u všech jednotek si jejich schopnost pamatuješ po tolika letech :)... asi víš jak to myslím...prostě upír bez pořádné regenerace není upír a jej jedno kam dojde... Ten "zbytek" "upíra" je srovnatelný se zbytkem jednotek "stejného lvl" a není tak ničím zajímavý, už to prostě není Ten Pan Upír, který ti leží v oku jako jedna z nejprotivnějších jednotek nepřítele. Je to prostě jen tuhý elite, kterého je třeba odklidit...

Prostě Nemrtví jsou moje srdcovka asi jak pro tebe démoni, proto mě trchu mrzí, že právě upíra tak trochu "zprznili" ...
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Tak ja som mal práve v tích druhých heroesoch takpovediac upírov u riti. Zabil som som ich ako prvých a kým bitka skončila tak som aj zabudol že tam nejaký upír bol a práve tu v H6 je to konečne bojovník ktorý sa nedá zabiť ako prvý len tak ľahko. A na tú regeneráciu sa vyser však tu v H6 sa nemŕtvi oživujú ako besný, či už lich, duch alebo ich rasová schopnosť tak ja neviem kde je problém. Málo kedy sa mi stane že mi zabijú nejakého upíra a platí to aj v hotseat dueloch, čiže tá regenerácia ani nieje potrebná pri tolkom oživovaní.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Co je to tu do všech barev za pološílenou diskuzi

Jeden tu tvrdí že Upíři byly ve starších dílech slabý a až v H6 jsou silní a druhý že doteď ve celé sérii nepotkal silné nemrtvé

Co hrajete za hru? jsem vůbec ještě ve stejném světě, stejné realitě.. nic nedává smysl.. o počkat.. je tu jedno logické vysvětlení... ale to by oba účastníci asi neradi slyšely ( a abych nebyl osočen z vulgárností to vysvětlení napíšu pozpátku "etetelp es abo"
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Pozri mysli si o mne čo chceš ja len píšem čo si myslím tak keď s tím máš problém povedz mi to rovno.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Mám problém jen s tím že to co se tu píše zcela odporuje tomu co dle sebe považuji za "stálou pravdu"

Add 1 nekromanti jsou jedním z nejsilnějších a nejoblíbenějších národů, Kombinují velkou škálu přirozených výhod, řadu jen pro ně určených specialit, plejádu zákeřných schopností s efektivní silou a magii. A jestli je jedna jednotka která je všeho tohoto manifestací tak je to upír. Všichni upíři do doby H6 byly průměrně silné a nevýdržné bytosti, ano, ale měli své zákeřné vlastnosti, jako že jim soupeř nevrací úder, vysávání životů a velmi vysokou rychlost i dosah.

Porovnám li to s tou parodii kterou mám možnost používat v H6 tak pláču. Nejen že je to pomalé, ale ještě tomu všechno vrací úder, všechno na co je mi upír když sice krásně zaútočí ale získané zdraví ztratí hned následně protiútokem.

A v porovnání se svými dvěma kolegy lichem a lamasou. Jeden je střelec bez postihu s užitečnou pasivkou, ano nemá plošný útok, ale nemá postih na dálku. A Lamasu, silný velký letec který kolem sebe šíří mor a zkázu... a tohle mám porovnávat s něčím jehož nejužitečnější schopnost je "stát na místě aby mi nikdo neublížil" Upír by měl budit strach jen svým výskytem, nemá být nejsilnější ale má být nepříjemný. Zpracování v H6 nesplňuje ani jednu vlastností, je sice nejsilnější co se týče útoku, ale ve všem ostatním ztrácí.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Thelvyn

Post by Thelvyn »

Souhlas, myslíte vážně že upíři byli v předchozích dílech slabí?
Minimálně co se týče HoMaM V : ToE (berme prostě "finální" verzi hry) tak undead totálně overpowered.. od začátku nulové ztráty, ke konci ztráty v řádu pár desítek kostlivých lučištníků, nebo pár silnějších jednotek... Celkově nemrtví nebyli nikdy slabí.
Post Reply