Zachraňte Zehira!
Re: Zachraňte Zehira!
Ale drsňák chytnul chronickou depresi a v zápalu šílenství někoho zabil SMRT! (Jen tak mimochodem koho mám teď zabít?) 
Jo podle mně by se měl dát někdo novej ale kdo?
Já mám rád Arantira, tak dobře. Jednou když takhle Arantir oživova kostlivce, jeden se mu vzbouřil a trefil ho svoji sekerou do hlavy. Smrt
Avšak Arantir ještě předtím než ztratil vědomí použil kouzlo vzkříšení. Život

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Avšak veliký Arantir oblíbenec Ashy nemohl jen tak zemřít a proto se alespon ''Vzkřísil'' částečně (i když nejspíš s trvalými následky na kráse). Život

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
No a protože byl tak hnusný tak se ho jednou Ornella lekla a v afektu ho zabila. SMRT
Ale Arantir zběhlý ve svém umění Nekromancie transformoval svou duši do jiného těla. život.
Jenomže ji transformoval do ještě hnusnějšího těla než hnijící zombií a přišel se pak ukázat znovu Ornelle a ta ho znovu v afektu zabila. Smrt

Ovšem když Ornella zjistila, co udělala, hned ho zase nekromancií oživila. ŽIVOT
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Arantir však ale po oživení chytl z toho všeho už pořádně amok a zabil jak ornellu tak i sebe. Smrt

Ale Asha potřebovala někoho kdo by plnil její vůli tak je oba zase oživila. ŽIVOT
- Kha-Beleth
A tak se Arantir po tolika oživeních prostě rozpadl. SMRT
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Kha-Beleth
Ale Asha se rozhodla, že když už nemá tělo, nesmí žít vůbec a zničila jeho podstatu a duši. Pro jistotu několikrát.
SMRT
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.