Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
estla

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by estla »

MINOTAUR wrote:A tebe to tiež tak debilne ide :?:

No ja som ticho... Okrem toho zamrznutého posuvu obrazovky ( aj to iba občas) mi to šlape dobre, sťahovanie aj s patchom cca 30 min., spustenie bez problémov a to mám iba obyčajnú verziu, ale možno ako budem hrať ďalej, niečo objavím... idem na to :wink:
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Udělejte printscreen bossů a nahoďte to sem.
Dostali jste v balení i nějaký manuál? Jako byly ty na Heroes 5 ?
concobara

Post by concobara »

Tak...vyzkoušel jsem to i na 2. desktopu a (zatím...a snad na pořád) nemám vůbec žádný problém. Což je paradox, protože je to slabší sestava. Takže pro nějaké optimální shrnutí.

Desktop 1:
Win 7 64bit
Intel core2duo
ATI HD 4770 (ovladače 11.8 )

Poblikává kurzor, jinak vše jede v pořádku (zatím...) a velice plynule i na nejvyšší detaily

Desktop 2:
Win XP 32bit
AMD Athlon X2
ATI HD 3870 (ovladače nějaké strašně staré snad 10.4 nebo tak nějak...)

(Zatím...) Absolutně bez problémů, jede zcela plynule i na nejvyšší detaily

Na NTB jsem to zatím nezkoušel a podle reakcí to asi nemá ani smysl, ale demo mi na něm jelo mnohem lépe než na Desktpu 2

Mám obyč verzi Heroes 6 s tím prvním patchem
Altair8

Post by Altair8 »

Prošel jsem prolog a zatím jsem na konci 1. mise za skřety....za celou hru mi asi 3x spadla hra a štěstí funguje jen při odvetném útoku... jinak jsem ale nezaznamenal žádný bug a vše jede jak má :wink: :)

V jakém pořadí pojedete kampan ? ja si to dám Skřeti>Azyl>Peklo>Polka>Nagy ( ti nejlepší na konec :D )
Elesar

Post by Elesar »

Altair8 wrote:Prošel jsem prolog a zatím jsem na konci 1. mise za skřety....za celou hru mi asi 3x spadla hra a štěstí funguje jen při odvetném útoku... jinak jsem ale nezaznamenal žádný bug a vše jede jak má :wink: :)

V jakém pořadí pojedete kampan ? ja si to dám Skřeti>Azyl>Peklo>Polka>Nagy ( ti nejlepší na konec :D )

No měl jsem velké dilema káým začít, tak jsem se rozhodl, že pojedu v pořadí v jakém nám to tvůrci seřadili do nabídky. Alespoň zjistím, jak to bylo s tou vraždou hned na začátku. :)
concobara

Post by concobara »

Jsem na tom stejně :) ... nemrtve na začátek a pak pěkně popořadě :)
estla

Post by estla »

Ja idem podľa obľúbenosti - začala som azylom (nech ich mám z krku :D ) potom nekro alebo peklo, nagy a nakoniec orkovia :lol: mňam
BoB

Post by BoB »

Ja si asi necham to nejlepší na konec takže azyl
„Za čest, řád a povinnost"
BoB

Post by BoB »

Nechapu proč u grifu nefunguje střemhlaví utok děla to ještě někomu? Grif jen proletí ale utok žadnej.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

BoB wrote:Nechapu proč u grifu nefunguje střemhlaví utok děla to ještě někomu? Grif jen proletí ale utok žadnej.
Dle mých zkušeností gryf funguje normálně.. alespoň základní, S vylepšeným jsem se ještě nesetkal, ale taky jsem ještě nehrál za ně, jen proti nim.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
BoB

Post by BoB »

Dave_Jame wrote:
BoB wrote:Nechapu proč u grifu nefunguje střemhlaví utok děla to ještě někomu? Grif jen proletí ale utok žadnej.
Dle mých zkušeností gryf funguje normálně.. alespoň základní, S vylepšeným jsem se ještě nesetkal, ale taky jsem ještě nehrál za ně, jen proti nim.

No ja zas zkoušel vylepšený a nic,
ještě jeden dotaz hrdinové a jednotky vydavají po vítězné bitvě misto jasotu takoví infantilní zvuky
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

BoB wrote:
Dave_Jame wrote:

No ja zas zkoušel vylepšený a nic,
ještě jeden dotaz hrdinové a jednotky vydavají po vítězné bitvě misto jasotu takoví infantilní zvuky

Obecný problém, nejsi sám.... taky v řešení
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
BoB

Post by BoB »

No doufal jsem že když posunuly vydaní hry kvůli doladění detailu tak tím myslely tohle :x
Elesar

Post by Elesar »

BoB wrote:No doufal jsem že když posunuly vydaní hry kvůli doladění detailu tak tím myslely tohle :x

No jak jsem zmiňoval v jiném topicu, H6 má spoustu zbytčných chyb. Buďme ovšem optimisté - většina z toho jsou opravdu maličkosti, které vyřeší jeden patch. Je to otázka dní, kdy se nashromáždí dostatečné množství chyb a udělá se nějaký větší balík.
BoB

Post by BoB »

Elesar wrote:
BoB wrote:No doufal jsem že když posunuly vydaní hry kvůli doladění detailu tak tím myslely tohle :x

No jak jsem zmiňoval v jiném topicu, H6 má spoustu zbytčných chyb. Buďme ovšem optimisté - většina z toho jsou opravdu maličkosti, které vyřeší jeden patch. Je to otázka dní, kdy se nashromáždí dostatečné množství chyb a udělá se nějaký větší balík.

No nevím co dělaly betatesteři asi dost blbě svoji praci ,jinak před vydáním jsem byl trochu skeptickej ale po třídenním hraní jsem nadšenej možná až na ty hnusný města a trochu lehčí obtížnost :mrgreen:
Post Reply