CainPullo wrote:souras007 wrote:Pokud ...
Díky, mimo jiné je opraven bug s blikajícím kurzorem

N1
Super, sice sem si na to už zvykl, ale obejdu se bez toho.
Po intenzivním víkendovém hraní, sem si s tím taky dost užil. Po všem tom sraním se hrou na desktopu, mě ubisofit rovnou poslal do řitě, že mám slabou grafárnu a nedal mi ani šanci to spustit - přestože to na low jelo plynuleji než na silnějším notebooku.
No a notebook, tři roky starý ASUS X71TL

...Pro jistotu jsem updatoval, nejspíše neúspěšně drivery.. Výsledkem jsou nějaké system error hlášky při startu systému a na to, abych pustil hru, musím mít zapnutý FireFox

. Nebo možná jen švédskou kapelu Skitarg, kterou mám permanentně otevřenou na youtubu... Bugy jako takové, blikající kurzor je prkotina, občasné faily v češtině, plus místy jako by úplně chyběla část textu. A nepřišel jsem na to, co znamená o itemu "+1 až BZ". Občasné delší loadování potvor, nebo zmizení mřížky při fightu.
Z otravnějších věcí, už zmíněná nemožnost posouvání mapy, ať už myší nebo klávesnicí, naštěstí řeší restart hry. Nejotravnější ovšem, zamrznutí bodů krve/slz.. Hrál sem celej víkend hot seat, nejdřív s přítelkyní, pak s kamarádkou, všechno v pohodě a pak, když sme konečně dali hru ve třech tak to zamrzlo.. No, už se těšim na další patch a novou grafickou kartu do dekstopu (doufám že mě pak nepošlou do řitě s dalším kouskem hw).
Edit: Rád bych ale dodal, že i přez to všechno mě hra opravdu nadchla a baví. Zkusil, nebo viděl, sem už v akci všechny národy kromě lidí a sem z toho fakt nadšenej. Ty speciální rasový budovy prvního i druhýho levelu sou fakt hrubý, třeba za pekelníky "červ" ve druhé a v první jsem si vybral bránu kdekoliv v kontrolní oblasti, mám z toho fakt radost. Všechno se docela příjemně a intuitivně zvyká a hraje.