H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
ok.. děkuji za radu.. 
ahojky 
jsem tu čerstvě zaregistrovaná a mám takový problém...
nevím zdali jeto grafickou kartou nebo čím byto mohlo být... ale místo klasické vody ve hře vidím pouze bílou záři. Všechno ostatní jede v naprostém pořádku... hra se nekouše (jen sem tam občas chvilinku trvá než se načte) grafické efekty jsem zkoušela dát výsoký i nízky ale nepomohlo to... místo vody je neustále vidět jen pouho pouhá bílá záře...
nevíte čím byto mohlo být?
Předem děkuji za odpověď
jsem tu čerstvě zaregistrovaná a mám takový problém...
nevím zdali jeto grafickou kartou nebo čím byto mohlo být... ale místo klasické vody ve hře vidím pouze bílou záři. Všechno ostatní jede v naprostém pořádku... hra se nekouše (jen sem tam občas chvilinku trvá než se načte) grafické efekty jsem zkoušela dát výsoký i nízky ale nepomohlo to... místo vody je neustále vidět jen pouho pouhá bílá záře...
nevíte čím byto mohlo být?
Předem děkuji za odpověď
Thelvyn wrote:Viděl sem reporty, že se někomu díky hře přehřívá počítač - ačkoliv to těm lidem žádná další hra nedělá. Zkusil bych zkontrolovat tohle...
No to bola jedna z vecí čo som tiež spravil (ten komp už vicej čistý nebude ) ale bez uspechu.
Thelvyn wrote:Viděl sem reporty, že se někomu díky hře přehřívá počítač - ačkoliv to těm lidem žádná další hra nedělá. Zkusil bych zkontrolovat tohle...
Co se týče toho přehřívání tak to mohu potvrdit. U ničeho jiného mi notebook tak šíleně netopí jako u H6. Ne že by mi to teda zamrzalo. Jde to poznat i bez různých prográmků....prostě na tom neudržím ruku
popolvar wrote:Thelvyn wrote:Viděl sem reporty, že se někomu díky hře přehřívá počítač - ačkoliv to těm lidem žádná další hra nedělá. Zkusil bych zkontrolovat tohle...
No to bola jedna z vecí čo som tiež spravil (ten komp už vicej čistý nebude ) ale bez uspechu.
Ono to vypadá na vadnou komponentu v PC. Teď je otázka, kterou. WIN7 64bit mám taky a jede to v pohodě. Jestli máš možnost zkusit jinou grafiku (ikdyž to trochu zblbne WIN), tak ji zkus, pak zkus RAMky, jestli není špatnej modul... To je tak vše, co mě k tomu napadlo
Heh ja som kontroloval všetko grafu mam novu Msi geforce 430gt s 2 aktívnymi chladičmy takže sa prehrievat nema ako. Ram mam sice len 2Gb ale ono to šlape normalne ani to nejak neseka len proste z ničoho nič cely kop zamrzne , na nič nereaguje. Zdroj mam tiež new značkovy takže slabý zdroj som tiež vylúčil.
A opakujem brat ma skoro ten isty kom akurat grafu ma staršiu a šlape mu to bez jedineho padu.
A opakujem brat ma skoro ten isty kom akurat grafu ma staršiu a šlape mu to bez jedineho padu.
popolvar wrote:Heh ja som kontroloval všetko grafu mam novu Msi geforce 430gt s 2 aktívnymi chladičmy takže sa prehrievat nema ako. Ram mam sice len 2Gb ale ono to šlape normalne ani to nejak neseka len proste z ničoho nič cely kop zamrzne , na nič nereaguje. Zdroj mam tiež new značkovy takže slabý zdroj som tiež vylúčil.
Právě proto. Ono ne vždy, když je to nový znamená, že je to v pořádku. Prostě zmetky se do rpodeje sem tam dostanou. Nevím, jestli si PC skládáš sám nebo jsi koupil hotovej, protože pak reklamovat jednu součást znamená dát to celý pryč. Právě to vypadá, že když PC dosáhne nějakýho bodu výkonu, tak prostě padne. Pak je ale divný, že ti to dělá jen H6... Tak jak říkám, pokud máš možnost, zkus tam dát třeba tu bráchovu grafiku...
Schvalne odmeram teplotu grafy ked to zamrzne .
popolvar wrote:Schvalne odmeram teplotu grafy ked to zamrzne .
Můžeš to zkusit... Pokud možno zkus i jiný RAMky, pokud ti je brácha na ty 2 hodiny půjčí
No nič moc som nenameral Grafa 33-34 , ramky 36-39, procak 34. Teplotu som meral merakom čo použivaju elektrikary a sondu som daval čo naviacdo vnutra chladiča.
Mne osobne to nejak vysoka teplota nepride čo ty nato ?
popolvar wrote:No nič moc som nenameral Grafa 33-34 , ramky 36-39, procak 34. Teplotu som meral merakom čo použivaju elektrikary a sondu som daval čo naviacdo vnutra chladiča.
Teploty jsou OK... Tak ještě mě napadlo, aby jsi dal nějakou starší verzi ovladačů pro kartu. Ne vždy jsou ty nejnovější nejspolehlivější. Je to spíš vaření z vody, ale zkusit se má všechno, že
Už teraz tam mam nahodene beta drivery lebo predchadzajuce nič nerobili :/
No jestli máš Win7 tak je možná 2GB ramek málo.... V grafice bych chybu asi nehledal
Už som pisal že brat ma ešte salbši komp ako ja ma tiež win 7 ale 32 bit a ide mu to, ale čo ma zarazilo teraz som na pasivnom chladiči MB nameral 60-70 stupnou čo ma nepotešilo.
dotaz ... snad to píšu sem správně
Na steamu Heroese nabízejí, ale když sem si je kupoval normánlě u JRC jak je tam mám hodit? když dám přidat tak mi to dá jen zástupce a přes aktivaci to nejde
Na steamu Heroese nabízejí, ale když sem si je kupoval normánlě u JRC jak je tam mám hodit? když dám přidat tak mi to dá jen zástupce a přes aktivaci to nejde