Právě jsem se dostala k hraní Heroes VI, ale jsem absolutně bezradná
!!!Taktika!!!
-
womanplayer
!!!Taktika!!!
Přeji dobré odpoledne všem.
. Nejsem schopná porazit počítač ani na "snadný"
Nikdy jsem nehrála hru tohoto typu, tak jsem Vás chtěla požádat, zda by se našel někdo, kdo by mi poradil jak na to. Doufám v rady typu co postavit jako první...druhé...třetí, kdy na koho a jak útočit, jak nejlépe bojovat. Děkuji předem. 
Re: !!!Taktika!!!
Zaklad: postav hlavni mesto at mas 4K prijem, Postav jednotky a az pak hradby. Plati to jen pro te slabsi typy. Z rozvojem mesta ti rostou i jednotky. V kazdem kole muze s hrdinou provest jeden tah (silou neboo kouzlem). Chran si strelce. delaji velkou skodu, ale kdyz se k nim nekdo dostane, tak toho moc neustoji. Lec sve jednotky kdy to jen je mozne. Posli dekovne penize na muj ucet a naucim te to hrat na tu imposible obtiznost. 
Když si pravím tlačítkem klikneš na nějakou skupinku nepřátel na mapě.. máš tam barevně odlišeno jak nebezpečné pro tebe jsou.
Zkus neútočit na nic co nemá zelenou barvu a ideálně jen na to kde máš napsané Triviální.
Jako jednu z prvních schopností si vem nějaké léčení, ať už klasické uzdravení(magie světla) nebo Regeneraci (magie země). Pokud může snaž se co nejvíce snížit ztráty z bojů, klidně i za cenu že budeš 10 tahů jen čekat než se ti nabijí kouzla. Nejlepší je při tomto tipu hry útočit na střelce, a nechat na živu jednu skupinku s minimem členů.
Zkus neútočit na nic co nemá zelenou barvu a ideálně jen na to kde máš napsané Triviální.
Jako jednu z prvních schopností si vem nějaké léčení, ať už klasické uzdravení(magie světla) nebo Regeneraci (magie země). Pokud může snaž se co nejvíce snížit ztráty z bojů, klidně i za cenu že budeš 10 tahů jen čekat než se ti nabijí kouzla. Nejlepší je při tomto tipu hry útočit na střelce, a nechat na živu jednu skupinku s minimem členů.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
-
womanplayer
Fajn Díky Vám
Ještě nějaké konkrétnější tipy okolo toho stavění? kdy upgradovat? a co nákup dalších hrdinů? Boj mi nedělá až takové problémy...horší je s tou strategii obecně 
Tak pokud máš prostředky tak druhého hrdinu si můžeš koupit hned do začátku.
Dá ti pár jednotek navíc, a mimo to ti pomůže sbírat suroviny, takže se tím nemusíš zdržovat s hlavním hrdinou.
Co se týče vylepšování, je lepší vylepšovat až potom co máš vše postavené, je to kvůli produkci jednotek. Vylepšit je můžeš vždycky, ale čím později postavíš další tím míň jich budeš mít. Navíc Díky Spojenému zásobníku jednotek ti stačí mít vylepšené jednotky jen v jednom hradě.
Dá ti pár jednotek navíc, a mimo to ti pomůže sbírat suroviny, takže se tím nemusíš zdržovat s hlavním hrdinou.
Co se týče vylepšování, je lepší vylepšovat až potom co máš vše postavené, je to kvůli produkci jednotek. Vylepšit je můžeš vždycky, ale čím později postavíš další tím míň jich budeš mít. Navíc Díky Spojenému zásobníku jednotek ti stačí mít vylepšené jednotky jen v jednom hradě.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
-
womanplayer
Brennus wrote:Zaklad: postav hlavni mesto at mas 4K prijem, Postav jednotky a az pak hradby. Plati to jen pro te slabsi typy. Z rozvojem mesta ti rostou i jednotky. V kazdem kole muze s hrdinou provest jeden tah (silou neboo kouzlem). Chran si strelce. delaji velkou skodu, ale kdyz se k nim nekdo dostane, tak toho moc neustoji. Lec sve jednotky kdy to jen je mozne. Posli dekovne penize na muj ucet a naucim te to hrat na tu imposible obtiznost.
Zase takový milionář bohužel nejsem xD
Dave_Jame wrote:Tak pokud máš prostředky tak druhého hrdinu si můžeš koupit hned do začátku.
to sice ano, ale vylepšená budova dává další jednotky navíc ... u základních je to až 3 nebo 4 tuším, což se také počítá
zakladni taktiky se kteryma projdes na easy vsechno je sysleni:)
1) minimalne v kampani z truhle neber expy ale penize
2) stavej nejdriv lihne jednotek (prvni uroven), potom hlavni barak na zvyseni prijmu a market, upgrady maji cas
3) stacej 2-3 hrdinove, zbytecne za ne neutracej
4) zbytecne se nezen v bojich dopredu, chodici jednotky waituj, nejdriv at si zastrileji strelecky jednotky, potom ti souper pujde naproti a ty budes mit free utok
5) souperovy jednotky likviduj jednu po druhe, pamatuj, ze kazda oplaci jen jednou, takze nejlevnejsi nebo nejtuzsi jednotkou zautoc prvni a pak tu souperovu dojebej slabsima, kterym uz neoplati
6) pouzivej uzdravovani
7) zvlaste na zacatku pouzivej primej utok hrdiny
pamatuj, ze strelci maji postih na dalku, pokud se nutne nepotrebujes nejdriv zbavit souperovych streleckych jednotek, strilej na ty, co ti prijdou naproti
9) zhusta vyuzivej specialni schopnosti jednotek, pokud to aspon trochu jde, dej jim prednost pred primou konfrontaci
pokud chces (resp. kdokoliv z novych) kontaktujte me ve hre (JeremiaszCZ), muzeme dat nejakou kooperativni mapu a popovidat o vyhodach ras. Sam za sebe bych rekl, ze pro uplny zacatecniky neni od veci zacit s Nemrtvyma, vyhnul bych se rybam (sanctuary) ty mi prijdou jako dobry, ale je treba vic uvazovat nad investici do abilit pro hrdinu
2) stavej nejdriv lihne jednotek (prvni uroven), potom hlavni barak na zvyseni prijmu a market, upgrady maji cas
4) zbytecne se nezen v bojich dopredu, chodici jednotky waituj, nejdriv at si zastrileji strelecky jednotky, potom ti souper pujde naproti a ty budes mit free utok
5) souperovy jednotky likviduj jednu po druhe, pamatuj, ze kazda oplaci jen jednou, takze nejlevnejsi nebo nejtuzsi jednotkou zautoc prvni a pak tu souperovu dojebej slabsima, kterym uz neoplati
6) pouzivej uzdravovani
7) zvlaste na zacatku pouzivej primej utok hrdiny
9) zhusta vyuzivej specialni schopnosti jednotek, pokud to aspon trochu jde, dej jim prednost pred primou konfrontaci
pokud chces (resp. kdokoliv z novych) kontaktujte me ve hre (JeremiaszCZ), muzeme dat nejakou kooperativni mapu a popovidat o vyhodach ras. Sam za sebe bych rekl, ze pro uplny zacatecniky neni od veci zacit s Nemrtvyma, vyhnul bych se rybam (sanctuary) ty mi prijdou jako dobry, ale je treba vic uvazovat nad investici do abilit pro hrdinu
Dave_Jame wrote:Tak pokud máš prostředky tak druhého hrdinu si můžeš koupit hned do začátku.
no hele to bych asi prvni 2 tejdny nedelal. Prvni tejden investuju jen a pouze do lihni a upgrade hradu. Druhyho hrdinu hned ze startu si muzes dovolit na easy, na dobre pozici u normal, ale na hard se mi nakup druhyho hrdiny behem prvniho tejdne dostkrat vymstil.
druhyho hrdinu delam behavyho a pak jedu tak, ze prvni s armadou cisti straze, ale nezdrzuje se sbiranim a za nim beha sberac, kterej obsazuje osvobozene doly a zobe suroviny. Jenze zase - behem prvniho tydne to vsechno zvladne jeden hrdina
Jeremiasz wrote:Dave_Jame wrote:Tak pokud máš prostředky tak druhého hrdinu si můžeš koupit hned do začátku.
no hele to bych asi prvni 2 tejdny nedelal. Prvni tejden investuju jen a pouze do lihni a upgrade hradu. Druhyho hrdinu hned ze startu si muzes dovolit na easy, na dobre pozici u normal, ale na hard se mi nakup druhyho hrdiny behem prvniho tejdne dostkrat vymstil.
druhyho hrdinu delam behavyho a pak jedu tak, ze prvni s armadou cisti straze, ale nezdrzuje se sbiranim a za nim beha sberac, kterej obsazuje osvobozene doly a zobe suroviny. Jenze zase - behem prvniho tydne to vsechno zvladne jeden hrdina
neplakej veverko, kazdej ma neco. a treba se potkame za confluxem 
porad se ramcove drzim tematu tohoto vlakna
porad se ramcove drzim tematu tohoto vlakna
-
womanplayer
Jeremiasz wrote:zakladni taktiky se kteryma projdes na easy vsechno je sysleni:)
6) pouzivej uzdravovani
7) zvlaste na zacatku pouzivej primej utok hrdinypamatuj, ze strelci maji postih na dalku, pokud se nutne nepotrebujes nejdriv zbavit souperovych streleckych jednotek, strilej na ty, co ti prijdou naproti
Děkuju moc tohle je přesně to, co jsem potřebovala. Klaním se až k zemi a omlouvám se za neschopnost a zdržení